foto

Mike Scully

  • nar. West Springfield, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Simpsonovi ve filmu

TV seriály

2012 Napoleon Dynamite (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
2003 Pitts, The (TV seriál)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Homerova rock'n'rollová brnkačka (S14E02)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Rodičovské pouto (S13E02)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Cena smíchu (S11E22)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Cáklý Max jedna (S11E01)
Sportovní neděle (S10E12)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl VIII. (S09E04)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Lízino rande s blbostí (S08E07)
Homerův tým (S07E12)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Nemáš se čím chlubit, Marge (S07E11)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Líza - posila mužstva (S06E08)
Lízina rivalka (S06E02)

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Simpsonovi (TV seriál)
Podfuk za všechny prachy (S12E07)

Dokumentární

2010 The Simpsons: Access All Areas (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace