Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (126)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ale jo fajn zábava. J.Lo je v 50 letech neskutečná kočka a její úvodní tanec u tyče je krásou až halucinogenní. Film se neotřele podívá do zákulísí striptérek a krom hezkých polonahých žen, mě bavilo také sledovat jak okrádají ,chlapy z Wall Street, především pomocí drog :D. Milá svůdná zlodějská zábava. 7/10. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Film který pulzuje díky charizmatu a sexappealu Jennifer Lopez, která zcela dominuje nejen v tanečních scénách, ale i svým strhujícím drajvem a tahem na branku v podstatě v jakékoliv situaci. Je z ní cítit nezměrná vitalita, chuť do života a radost z toho co dělá - tedy z trojlístku hudba, film, tanec. Lze snadno polemizovat nad šťavnatostí scénáře a nad některými zbytečnými pasážemi (asijská babička, Cardi B), ale Hustlers zároveň kromě hlavní hvězdy velmi nevtíravě a s absencí základních klišé popisují chod strip clubu a občas až dokumentaristickou kamerou prolétají kolem hlavních hrdinek. Nemá to extra výpovědní hodnotu, vyjma fungujícího sloganu "krást se nemá", ale těžko se můžou tyhle vcelku sympatické kočandy nelíbit a exkurze do baru je s nimi vlastně docela fajn. A u televize je i ta kreditka v suchu, takže naprosto koukatelné. ()

Reklama

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Ženský buddy movie. Krásný holky v čele s Lopezovou, kterou ale přehrávala Wuová. Místy trefný černý humor. Cynické alibi pro okrádání "velkozlodějů". Mínusy: Podání nebylo tak přesvědčivé jako nápad. Možná to byl příběh prvotřídních striptérek, ale Lopezová je moc hvězdná na roli, kde spadne zpátky do dělnický profese. A byla to urážka chlapů, že se nechali zblbnout kdejakou načančanou fíčou. A když ne, tak to byli nesmělí panicové, mamánci nebo zoufalci. Hodnocení: 71%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

docela by mě zajímalo,kde se vzalo v popisu označení krimi/komedie.Upřímně moc nevím čím by Hustlers vlastně chtěly být.Chvilku to vypadá jako něco od Soderbergha,chvilku to zase chce být něco jako Vlk z Wall Street za předpokladu,že by Jordan Belfort byl striptér a ve finále si to získává pozornost jen díky tomu,že je tu Jennifer Lopez jako striptérka a předvede jedno taneční číslo (jakkoliv je to číslo hodně sexy).Nebýt téhle publicity,které se filmu dostalo ještě předtím než byl v kinech (JLo plus ještě Cardi B,která je ovšem ve filmu asi tak dvě minuty),asi by si nějakou větší pozornost nevysloužil,protože v reálu je to celkem průměrné drama a partičce striptérek,na které po krizi už neměl kdo házet dolary a tak se rozhodly si je vydělat jinak a o dost méně legálně...50% ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

I když sleduji filmy Lopezové zpravidla jako guilty pleasure, musím konstatovat, že v tomhle filmu vypadá padesátnice skvěle a ironicky by se jediná z týmu mladších kolegyň kvalifikovala na pozici striptérky, neboť narozdíl od ní se slečny neobtěžovaly vůbec dřít kvůli roli na figuře, natož skutečně něco s tyčí na pódiu předvést. Problém průměrného příběhu, který bych nenazval komedií, je jakési poselství, že se nebohé ženy živící se svými křivkami projednou rozhodly sexuální vykořisťování klientům mužům vrátit a proto vlastně všechny ty krádeže a částečné travičstí mají být v pohodě, ale bohužel se u takhle dementního pseudofeministického vzkazu světu kroutím v křečích. Stopáž je navíc trochu moc dlouhá, protože se film jako zapálený obhájce snaží kriminálnice polidšťovat veselými párty s babičkou nebo zdůrazňováním mateřského citu k dcerám. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • V rozhovoru Jennifer Lopez řekla, že náhodou zasáhla do nosu Constance Wu při natáčení bojové scény. Když Wu začal nos krvácet, Jennifer se bála, že jí ho zlomila, nakonec se ukázalo, že zlomený není. (ČSFD)
  • Lady Gaga si měla zahrát v tomto filmu, nakonec se tak nestalo. (ČSFD)
  • Zpěvačka Bebe Rexha byla oslovena pro roli ve filmu, nakonec ji ale nedostala. (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama