foto

Constance Wu

  • nar. 22.3.1982 (38 let)
    Richmond, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Wish Dragon
2019 Zlatokopky
2018 All the Creatures Were Stirring
Crow: The Legend
Nová generace
Šíleně bohatí Asiati
2017 LEGO® Ninjago® film
The Feels
2015 Parallels
2014 High Moon
Low Budget Ethnic Movie
Život naruby
2013 Smrtelná pomsta (TV film)
2012 Best Friends Forever
Watching TV with the Red Chinese
2011 Dívka z budoucnosti
2007 Year of the Fish
2006 Architekt
Stephanie Daley

TV seriály

2020 Huangovi v Americe (TV seriál)
Commencement (S06E15)
Family Van (S06E14)
Mommy and Me (S06E13)
další epizody (5)
2019 Huangovi v Americe (TV seriál)
Jessica Town (S06E10)
Lou Wants to Be a Millionaire (S06E09)
TMI: Too Much Integrity (S06E08)
další epizody (24)
2018 Huangovi v Americe (TV seriál)
Cousin Eddie (S05E08)
Where Have All the Cattlemen Gone? (S05E07)
Sub Standard (S05E06)
další epizody (17)
2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Bob (E05)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Do You Hear What I Hear? (S04E10)
Slide Effect (S04E09)
The Vouch (S04E08)
další epizody (25)
Eastsiders (TV seriál)
Cats (S03E04)
Priscilla (S03E01)
2016 Huangovi v Americe (TV seriál)
Where Are the Giggles? (S03E08)
The Taming of the Dads (S03E07)
WWJD: What Would Jessica Do? (S03E06)
další epizody (22)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
The Real Santa (S02E10)
We Done Son (S02E09)
Huangsgiving (S02E08)
další epizody (23)
Eastsiders (TV seriál)
Sodom (and Gommorah) (S02E02)
2014 Spooked (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Falcon's Nest (S04E08)
2013 Eastsiders (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (7)
V utajení (TV seriál)
Rock a My Soul (S04E04)
2012 Eastsiders (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2011 Torchwood (TV seriál)
End of the Road (S04E08)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Underbelly (S08E07)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2017 100 Years - vyp.

Hudební videoklipy

2018 JAY-Z feat. Beyoncé - Family Feud (hudební videoklip)

Host

Fanoušci tvůrce