Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se účastní tzv. „chilli festu", kde spořádá velké množství speciálních chilli papriček, které vyvolávají halucinace... Homer se poté setkává se svým duchovním rádcem (kojotem), jenž mu oznamuje, že k dosažení celistvosti musí nalézt své duševní dvojče – toho, s kým ho pojí hluboké mystické porozumění. Zdá se, že jde o velmi jednoduchý úkol... (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A ten mluvící kojot byl vlastně jen mluvící pes!" "Nazdar Homere, hodně štěstí s duševním dvojčetem." "Tak moment! Mluvící pes přece neexistuje." "Haf, haf." "No to bych prosil!" ___________ V podstatě artově stylizovaná psychedelická nádhera. Jedna z nejlepších epizod. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda z ôsmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "The Mysterious Voyage of Our Homer" (Homerova mystická cesta). Homer Simpson na springfielskom chilli feste zje jednu z najpílivejších papričiek na svete. Po jej požití strávi celú noc v halucináciach, v ktorých sa mu zjaví mystický kojot a vyzve ho aby začal hľadať svoje duševné dvojča. Homer si myslí, že je to jeho manželka Marge. No ukáže sa, že sa mýli. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer to preženie s... no predstavte si, že nie s alkoholom, ale s čili papričkami a zažije najlepší "trip" svojho života. No a ten je dokonalý, človek by nepovedal, že niečo podobné mohlo vzniknúť v jeho mozgu. Okrem úžasných psychedelických scén začne riešiť otázku svojho duševného dvojčaťa, čo v jeho prípade znamená hľadanie ihly v kope sena. A asi jediná epizóda, kde si Marge zapáli cigaretu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní písně „At Seventeen“ od Janis Ian a „Short Shorts“ od The Royal Teens. (Duoscop)
  • Když si šerif Wiggum nasazuje svářečskou helmu, tak si přitom nesundá čepici. (Duoscop)

Reklama

Reklama