Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (226)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Scenáristická ubohost, která je trapná, nevtipná a nesnesitelně odtržená od reality. Nebavilo mě to, nic tam nedává smysl a ústí to v naprosto debilní závěr. Už po pár dnech moc nevím, o co tam vlastně šlo, což je jedině dobře - ještě lepší by ale bylo se do budoucna jakýmkoli dalším Zahrádkovým filmům po této otřesné zkušenosti vyhnout. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Je to další do řady těch prostějších prvoplánových komedií ale čekal jsem o dost větší průšvih a párkrát jsem se i zasmál. Sympatické ústřední trio to drželo nad vodou a Langoš s pestrobarevně prošedivělými vousy osmdesátníka tímto filmem dost možná dal poslední polibek rolím proutníka, ostatně to před nějakou dobou i zmiňoval v DVTV. ()

Reklama

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem v kině. No, ne že bych se nezasmál, ale celkově to není příjemný film. Nerad bych moralisoval, ale nemohu se zbavit dojmu, že adoruje nevěru. Také ženy staví do nezáviděníhodného světla. Myslím za tu permanentní vypočítavost a pohříchu latentní nevraživost. Ušlo mi, zda je manželka tak osvícená (či snad unuděná), že se míní podělit o chotě, či se tváří vstřícně, ale dělá vše proto (např. děti odeslané k milence), aby se záletník vrátil. Proto mne fascinuje, jak ochotně se druží s milenkou a dokonce s ní leze do vany... Ovšem jak milenku pozve na pyžamovou párty, to mi tedy zatrnulo – to byla silná káva – vzpomněl jsem na fenomenální Čas sluhů. Bohužel ta potupa dějem jen tak nějak proletěla. Odveta byla jen pro zasmání. Milenka: že by to byla krasavice, to se říci nedá, z čeho žila (do antíku nepáchla noha a uživit bylo třeba i zaměstnance), co její osobní život – nechtěla mít někoho vlastního - rodinu? Dětičky: Dceruška mi připomněla Jindřišku z Pelíšků, ale měla malinko prostoru, čili nešlo si ji oblíbit, spíš se jevila jako fracek. Bratříček: poslední dobou klasika - lehký retard zpotvořený brýlemi. O plochých zúčastněných jsme se v plochém ději téměř nic nedozvěděli a nebylo možné si je oblíbit anebo alespoň s nimi cítit. --- Tvůrcové se snažili zahrát na všechny struny (čtyřprocenťáci atp.), ale vznikla tím podivná kakofonie. Vrcholem byly v podstatě vtipné zmatky, kdy si Langoš neuvědomil, kde zrovna přebývá, ale cítil jsem se manipulován, když se po prozření tloukl pěstí do přilby – nemohl se mi nevybavit kultovní Mrazík... O všelikých účelových lascivnostech ani nemluvě. Podivný, umělohmotný, nehezký, amorální film - nedoporučuji. Edit: Pročítaje Matti_ho komentář jsem si vzpomněl na co jsem zapomněl. Vysvobozující mrtvička, neviděli jsme to v Teorii tygra? ---- Docela nápaditý plakát. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem podle ukázek očekával nějakou primitivní blbost, možná i proto to nebylo až tak zlé. Lehký oddechový děj mne zaujal a v mnoha případech i pobavil. Dlouho jsem proto zvažoval 3 hvězdy, to co však fungovalo končí někde v polovině a konec byl tak odflaknutý (retardovaný), až jsem se nakonec rozhodl jinak. Nebudu zabíhat do detailů, ale nejen že by normální člověk v žádném případě nedokázal tak dlouho předstírat postižení pod drobnohledem svých nejbližších, ale zajisté by nějakým trapným výstupem neoblbnul doktory v nemocnici. 45% ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Langmajer podvádza Chýlkovú so Žáčkovou, pritom paradoxne Chýlková vyzerá asi dvakrát lepšie než mladšia milenka. Už som sa bál, že labužník Langmajer skočí aj na Janžurku. Samozrejmosťou musí byť zakomponovanie homosexuálnej postavy do deja lebo to je IN a hihihihahaha také vtipné! Pritom je to len dehonestácia inej orientácie, pretože normálny človek sa nedefinuje len svojou sexualitou a nekričí na verejnom priestranstve, že konečne bude šukať. Veď to nie je normálne ani u heteráka. Dostali sme ďalšiu domácu „komédiu“, ktorá je celá postavená len na nevere a sexe. Najhoršie je, že texty so sexuálnym podtónom už dávajú deťom – čo je na tom vtipné, že 5-ročné decko sa pýta otca či bude „strkať pindíka do pipinky té paní“? Ale zjavne si to svojho jednoduchého diváka nájde. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)
  • Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)

Reklama

Reklama