Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 1

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (226)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát dáme ošlehanému padesátníkovi Langošovi tolik sexu, že se z toho posere. Příběh plný odvahy a boje za svá manželská i milenecká práva v pár kulisách luxusních bytů s pár postavami, jedním pražským mostem, skůtrem, jo a abych nezapomněl s dvěma homosexuálama, aby nám to velkoměsto bylo kompletní. Přidáme pár hlášek z kameňákova a nějaký ten product placement. Pro lidi, co je film Teorie tygra moc duchaplný a nedokoukali ho, zkopírujeme nápad na předstíranou slabost pro dosažení nirvány mezi dvěma ženami...souhlasím s názorem zde na csfd a ptám se též, jakou super komiksovou postavu Jiří hrál, že se o něho tahaly tak energicky dvě ženy? 35% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, co má Zahrádka za sebou za výrobky, se ani moc nedivim, že to dopadlo takhle.Jirka je můj oblíbenec, takže si to mohl odpustit.Trapnost, idiocie, scény odtržený od reality, a navrch konec, kterej to celý završí mírou vrchovatou.Kravina na kterou nekoukejte ani po dvaceti plzničkách.10%. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi pro jednou bylo Langmajera líto. Zaprvé proto, že tuto životní zkušenost by nechtěl zažít žádný chlap a po druhé proto, že ten chudák se už na slušnou roli nejspíše nikdy nezmůže. V paměti diváů navždy utkví jako, ten co hrál v těch romantických sračkách. Jinak tento snímek není tím nejhorším, co česká kinematografie za poslední dobu v tomto žánru vyplodila, takže dávám jednu a půl hvězďule. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem ako vôbec film "Chlap Na Střídačku" ohodnotiť. A nejaký čas som uvažoval aký rating si vlastne zaslúži. No nakoniec som sa rozhodol, že to nepoputuje do priepasti odpadu. Napriek tomu, že by som to filmu ale doprial. Ale prvá polhodina je relatívne pozerateľná a vie celkom pobaviť. A potom je tu Iva Janžurová, ktorá má pár dobrých hlášok. Inak je toto film, ktorý je od scénky ku scénke horší a horší, až sa z neho stáva absolútne nechutné "neviem ani čo". NIe je to vtipné, nemá to dokopy žiadneho ducha a celú dobu som sa pýtal, kto má byť reálne cieľovou skupinou pre tento film. Pre koho to bolo natočené? Tento film dokopy len stupňuje a stupňuje svoje neskutočne nechutné momentky až to bolo absolútne nestráviteľné a otravné. Nebudem vám hovoriť čo sa stane, no mal som pocit, že už počas scénky, kde Chýlková diktovala správu do telefónu pred ľuďmi v električke bola na môj vkus jemne za čiaru humoru a viac prechádzala do trápnosti. No to bola dokopy len špička ľadovca toho, čo sa do tohto filmu dostalo. A s každou scénkou to je len horšie a horšie. A dospeje to do situácie, kde sú vám nesympatickí absolútne všetci. Keby som sa ja ocitol v tejto situácii, tak sa rozvediem, opustím obe ženské a odsťahujem sa na druhý koniec republiky aby som bol od nich čo najďalej. Hodnotenie: D- ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle , že je ten nejhorší film , který někteří tak hejtují tak to ani omylem jak takový Špindl, Kameňáky kterýkoliv (Vánoční jsem neviděl, ale tipuji, že to bude sračka taky) jsou daleko horší o takovém Čarovném Kamínku nemluvím radši . Nechápu co lidi od těch českých komedií jako čekají něco světoborného co by získalo 5 oskarů nebo fakt nevím. Totálně průměrný film na 3 hvězdy , ale čtvrtou přihodím jelikož filmové dno si představuji jinak navíc, když ten film dokáže pořád naplnit kina tak to asi zase taková sračka nebude. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)
  • Když si jeden večer Jiří (Jiří Langmajer) čte v posteli knihu, tak mu Lenka (Lucie Žáčková) řekne, že ruší a aby tedy otáčel stránky potichu. Pak je lehce vidět, jak Jiří otočí stránku zleva doprava, což by šlo třeba v Izraeli, kde se píše zprava doleva. (noelcoward73)
  • Film se odehrává v Praze a na závěr krátce na nejmenovaném venkově. Natáčení kromě Prahy dále probíhalo v Králově Dvoře, na usedlosti Hole a na dalších místech v obci Svrkyně, v Černošicích a Berouně. Film byl natočen za 19 dní. (noelcoward73)

Reklama

Reklama