Reklama

Reklama

Totáln! sezona

(seriál)
  • Česko Totální sezona
Trailer
Sportovní / Dokumentární
Česko, 2019, 6 h 48 min (Minutáž: 22–80 min)

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

campix 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší český sportovní dokumentární seriál, který se veze na vlně povedených zahraničních seriálů z fotbalového prostředí jako jsou Sunderland Till I Die nebo All or Nothing. V lecčems se jim i vyrovná. Velmi povedená sezona fotbalové Slavie s padnoucí hudbou a technicky zdařilým zpracováním. Na naše poměry unikátní sonda dovnitř klubu, který se zvedl ze dna a prožil neskutečnou sezónu. Jedna hvězda dolů, ze to že už v posledních dílech není tolik fotbalu a zajímavých věcí, ale jenom tam borci tančí polonazí v šatně. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když mě bylo asi 10 a tvaroval se můj fotbalový život, všichni kolem mě fandili Spartě. No a to mě nebavilo. Radši věčně druhej, než škaredej a rudej. Uběhlo spousta vody. Zažil jsem euforii při postupu přes Ajax. Zažil jsem potupnou porážku od Arsenalu. Přišel dokonce boj o záchranu a téměř krach. A právě kvůli poslednímu zmíněnému období, jsem strašně rád za to, že Slávia je tam kde je. Ale jsem šťastný i za to, že Slavia vůbec je. I díky ne úplně šťastnému období ze začátku jara v osobním životě, jsem si o to víc vážil radostných chvil u tohoto krásného sportu, při sledování nejkrásnějšího dresu na světě. Proto jsem rád, že se můžu podívat zpětně, jak to vypadalo v šatně v těch nejvypjatějších chvílích a naopak při výbuchu radostí. Dokument je výborný a má snad jen dva slabší díly. 100 procent a nezbývá než si zakřičet: Červenobílá!!!Síla!!! ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Mám o této unikátní fotbalové sezóně knížku a viděl jsem i skvělý osmidílný seriál. Několikrát. Nejvíc mě asi baví epizody 118:53 či Anglický sen, ale celý pořad je zpracován naprosto dokonale. Divák má skoro pocit, že je součástí toho všeho, co se před ním odehrává. Na tohle dílo (i úžasnou sezónu SKS) se bude jednou určitě vzpomínat, ale věřím, že bude důvod podobné seriály natáčet častěji. Tak Slavia do toho! ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Tohle se povedlo. I když Slávii nefandím a nemůžu ani říct, že by to byl ten nejlepší dokument z fotbalovýho prostředí co jsem kdy viděl, tak jsem se velice bavil. Na úvod je nutno říct, že se nejedná o nějaký highlight z celé sézony 18/19 kdy uvidíte všechny goly ze všech zápasů z celého ročníku. První dva díly pro mě osobně nic moc. Jen nějaký rychlý sestřih pár golů z ligy, vše z různých pohledů kamer a navíc ještě pro mě nenáviděného slow motionu, který při sestřihu utkání prostě nesnáším. Příprava na podzim sice fajn ale nic z čeho bych si sednul na prdel. Až jsem si chvíli myslel, že to po těch dvou dílech prostě típnu. Třetí díl však chytil zcela jiný spád a já už se nemohl odlepit od obrazovky. Tuny a tuny záběrů z kabiny - před zápasem, o poločase, po zápase. Bezprostřední reakce hráčů a trenérů po určitých situacích - goly, postupy, oslavy s fanoušky, nakouknutí do osobního života některých hráčů, spousta rozhovorů, komické a legrační momentky, vůbec se tady nešetří s nějakou cenzurou '' Houšto ty čuráku ty vole! '' Prostě tady si divák a hlavně fanoušek Slávie opravdu užije a hlavně uvidí něco, co většina týmů na světě nikdy nezveřejní. O to je celá tato minisérie vzácnější. Nejlepší díl je určitě ten čtvrtý. Celá část věnovaná Seville, na kterou asi nikdy nikdo nezapomene. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Červenobílá! Bojová síla! Slavie! Praha! Vždycky jsme s váma! Po výhře! Po prohře! A proto - ať žije Slavie!" Jako nadšený fanoušek Slavie jsem tímto unikátním pohledem na nebeskou sezónu nadšený. Loni, když mě vzal bratr po delší době na zápas, tak mi řekl, že to bude velký. Ovšem, aby z toho byli hned tři poháry, to jsem nečekal. Letos na jaře jsem nevynechal jediný domácí zápas a vím, že ta atmosféra u nás v Edenu je zkrátka neuvěřitelná. Kluky z kabiny obdivuji pro to, co si za celý rok vytrpěli a jejich výkony prostě mluví za vše. Seriál Totáln! sezona tyto zážitky mapuje od začátku do konce a jsme rád, že si tuto sezónu snů mohu opět prožít. Navíc se mi líbí pohledy do kabiny a fanoušek má hned pocit, že ty kluci z trávníku zná zase o kus více. Děkuju naším červenobílým hrdinům. Děkuji Jindrovi a už si beru svojí permici a jdu si sednout opět a fandit a splnit další sportovní sny. Husí kůže, zážitky a srdce fanouška. A myslím, že přesně o tomhle je tento seriál. [Exkluzivní předpremiéra 4. a 7. dílu naživo v Muzeum Slavia] (100 %) ()

Zajímavosti (4)

  • SK Slavia Praha získala double (vítězství v ligovém poháru a první lize) v sezóně 2018/2019 po 77 letech. (mis3)
  • Vyšla také kniha s názvem „Totální sezona“, která mapuje stejně jako seriál úspěšné tažení Slavie celou sezónou. (Wade)
  • SK Slavia Praha postoupila také do čtvrtfinále Evropské ligy, když vyřadila celek Sevilla FC, který předtím dokázal tuto soutěž vyhrát 5x, přičemž to zvládl mezi lety 2014–2016 3x v řadě. (mis3)

Reklama

Reklama