Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době útoku na americkou ambasádu přijíždí do Hongkongu na dovolenou losangeleský detektiv James Carter. Jeho přítel, zdejší policejní inspektor Lee, se domnívá, že explozi má nejspíše na svědomí gang Rickyho Tana. Večer jdou společně do nočního podniku, který patří Tanovi. Zatímco Lee pátrá v zákulisí, Carter se dobře baví. Lee zahlédne v klubu obávanou gangsterku Hu Li. Pokusí se ji pronásledovat, ale žena unikne. Krátce nato se stává cílem útoku hongkongská policejní stanice. Lee se domnívá, že Carter zahynul v troskách. Ten se pustíl do pronásledování Rickyho Tana až k jachtě, kde se právě začíná večerní párty. Dostane se na palubu a seznámí se tam s Isabellou, milenkou amerického milionáře Reigna. Pak narazí na přítele, který na loď tajně pronikl. Jsou zajati a předvedeni před Tana. Chce, aby mu Lee pomohl opustit město, je však náhle zastřelen Hu Li. Rozzlobený policejní náčelník odvolá detektiva z vyšetřování a přikáže mu, aby Cartera dovezl na letiště a posadil do nejbližšího letadla směrem do Spojených států. Muži se dohodnou, že budou pokračovat v pátrání. Než se jim podaří případ uzavřít, čeká je ještě řada životu nebezpečných situací, nečekaných zvratů a překvapení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja som po sotva priemernej prvej časti vôbec neočakával, že by to Ratner mohol dotiahnuť aspoň na priemer, ale podarilo sa. Tucker stále nesympatický, Chan znova potvrdzuje, že táto americká séria je jeho najmenej obľúbená, ale vytratilo sa niečo, čo robí z filmov Breta Ratnera záležitosti, vďaka ktorým ho tak nenávidíme. Niežeby bolo ale nutné Rush hour vidieť. Ja už ani neviem, ako som sa k jej sledovaniu dopracoval. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je vypravnejsia akcnejsia a zabavnejsia, ale napriek tomu nie je lepsia. Zapletka je chatrnejsia. Tvori ju len krehka nit na ktoru navesali mnozstvo akcnych a komedialnych scen a len akotak dava zmysel. Tentokrat film uplne postrada napätie a ani na chvilu sa o hlavnych hrdinov nebojite. Cely cas citite, ze to v pohode zvladnu. Bitiek je tentokrat ovela viac, ale uz nie su take tvrde ako v jednotke a viac su zamerane na humor. Nastastie su stale v kvalitnom HK style, takze som s nimi spokojny. Tentokrat sa dockame aj nejakeho pôsobiveho kaskaderskeho kusku, ale ocividne v nom vystupuju uz len kaskaderi a Jackie a Chris sa nasledne predvadzaju len pred zelenym pozadim. Hlavne pri jednom Jackieho pade cez okno z prveho poschodia na zem mi bolo luto, ze to namiesto Jackieho predvadzal kaskader. Holt vek nezastavis a Jackie sa uz takych sialenosti ako volakedy nepusta. Hlavnou devizou filmu je ale humor. Film ma cely cas neskutocne pohodovu naladu, ktoru dokaze preniest aj na divaka. Miestami ma udivovalo mnozstvo rasistickych vtipov, ktore by dnes uz pravdepodobne nepresli. Asi je v poriadku pokial sa postuchuje cernoch s aziatom. Holt ale my bieli musime drzat hubu. Z cameo vystupov ma prekvapil kung-fu cernoch Don Cheadle, ktoreho som si uz nepamätal. Vysledkom je stale dostatocne kvalitne pokracovanie, ktore sa oplati vidiet. Az mi je luto, ze ma tak kratku stopaz. 7/10. ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Sme vsetci radi (predovsetkym ti, ktori DVDcka vyhodili pri inventure film. databazy, co vyhodit a co nechat), ze Markiza udelila zelenu v piatky na krizovatke smrti. Nezaskodi si vzdy pripomenut podla mojho skromneho nazoru vydarenu dvojicu, medzi ktorou je vyborna chemia, ktora ma stale bavi. Od jednotky sme sa nepohli konstrukciou filmu takmer k nicomu, len distribucne spolocnosti, reziser potrebovali zaobalit ustrednu dvojicu do ineho (alebo totozneho?) scenara a situacii. V podstate ide o vernostnu kopiu jednotky, lenze jednotka ma malinko navrch prave v zoznamovacej faze ustrednej dvojice. Ani oni ani divak netusi aky bude dalsi humor, scena. V RH2 toto uz mozno predvidat. Akcia je na dany zaner priazniva, dialogy drzia humorny nadych, dakujeme za dodanie dalsieho cinskeho exportu (Z. Ziyi). Tvarit sa zmätene autor nepotrebuje, kedze RH2 bavi aj po niekolkych rokoch, mozno aj bude. Ma to styl, paradoxne to vsetko drzi stale pokope. (Markiza, 12.11.2010) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

James Carter (Chris Tucker) a Inspektor Lee (Jackie Chan) jsou znovu spolu, tentokráte na stopě případu tisku a distribuci falešných peněz. Opět jim jejich nadřízení nevěří, a přitom by mohli (už podle prvního dílu) vědět, že nikdo jiný než tito dva případ nevyřeší (i když jim pomáhá krásná agentka tajné služby Isabella (Roselyn Sanchez)). Takže - Hongkongu i Las Vegas, třeste se ... Vše co jsem napsal o prvním díle by mohlo platit i zde. Tucker více mluví než jedná (a to šíleně uječeným hlasem) a naopak Chan více jedná než mluví (a ještě k tomu stíhá svoje srandičky uprostřed soubojů). Brett Ratner asi chtěl udělat ještě bombastičtější dvojku, ale bohužel je tento film typickou dvojkou. O třídu horší než jednička, což v kombinaci s uječeným Tuckerem nevyjde víc než na dvě hvězdičky... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +choreografie, občas vtipné hlášky a situace, fain ženské představitelky -odehrává se většinou ve tmě, strašná tuna klišé/// Tak není to takovej odvaz jak by se dalo čekt, spíše mírnej nadprůměr. Obšas zajímavá hudba, na dnešní dobu však slabší efekty i akční scény./// Celkem 60%/// ()

Galerie (86)

Zajímavosti (33)

  • Oblíbené číslo Jackieho Chana je 32. Když Lee vyplivne granát z pusy, ten přistane na ruletě na čísle 32, kde vybuchne. (SG-1)
  • V jednom rozhovoru Roselyn Sanchez (Isabella Molina) řekla, že Zhang Ziyi (Hu Li) se od ní chtěla učit anglicky, od čehož ji ovšem Sanchez odrazovala, aby kolegyně kromě angličtiny nepochytila i hispánský přízvuk. (SG-1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno