Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El Camino přímo navazuje na seriál Perníkový táta. Jesse Pinkman (Aaron Paul) je na útěku před policií. Jeho plán je utéct ze země a začít nový život. Na to potřebuje spoustu peněz, které nemá. Díky vzpomínkám na staré známé tváře si uvědomí, kde bude moci nějaké peníze najít. Jenomže to nebude tak snadné, jak se zdá. (HonzysKISS)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (332)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Za mě důstojné zakončení, které jsem si užil. Film, který je jako seriál Breaking Bad výborně napsaný a zrežírovaný. Vince Gilligan to završil nejlíp jak mohl. Ale jedna věc je, že dvě hodiny to trvat nemuselo. I tak ty dvě hodiny nenudí, to rozhodně ne, je to pohoda. Každopádně, vždycky když dokoukám seriál Breaking bad, moc rád si pustím El Camino. Top scény: Ed a jeho scéna s Jessem, Jesse a "policisté", úvod se Skinnym a Badgerem, a to nejlepší - Walter White! Skvělý. Každému, kterému se líbil seriál bude spokojen, tady se není totiž na co zlobit. ()

Lamprea 

všechny recenze uživatele

Perfektní zakončení, přesně ve stylu Breaking Bad - tedy velmi decentní a velmi civilní. Má to jen jednu vadu, a to tu, že je to vážně pure fan záležitost, to znamená, že pokud je pro vás Breaking Bad jen další seriál v řadě, tak vás to do kolen asi nepoloží. Já jsem dostal přesně to, co jsem si přál a jsem maximálně spokojený. Mimochodem, jedná se o první Vincův "celovečerák", ale znát to není ani trochu. Gilligan má neskutečnej smysl pro detail, díky kterýmu se některý scény stávají opravdu geniální, ale mnohdy to vše secvakne až na další shlédnutí. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vlastně netuším, zda mám závidět těm, co původní seriál stihli už před lety a El Camino je dobře vykonstruovanou nostalgií vrátilo do dob, kdy hltali jeden z nejlepší výplodů televize v dějinách. Či zda mám být vděčný, že jsem Breaking Bad oficiálně dokončil teprve včera a mám mnoho důležitých maličkostí, na které se v tomto epilogu hojně poukazuje, stále čerstvě před očima. Chápu, že mnohé mohlo toto doznění a zároveň dovysvětlení událostí mezi Ozymandiasem a Felinou dokonce nudit, já si ale tuhle Jessieho cestu za vykoupením nesmírně užíval, už jen proto, jak mi Aaron Paul po nedávném maratonu BoJacka a nynějším maratonu BB přirostl k srdci. Snad kvůli němu kouknu konečně i na ten Westworld. [viděno na Netflixu 18.2.2021] ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Keď som zbadal podtitul "film podľa seriálu Perníkový táta", smelo som sa pustil do sledovania a vôbec netušil, že to je film, ktorý naväzuje na seriál a to je veľký rozdiel. Keďže som seriál nevidel film mi toho veľa nedal. Kvalita tam bola, ale nedokážem to naplno oceniť, keďže som postavy ani dej zo seriálu nepoznal. film 70%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jako upřímně, jestli něco nepotřebuje dvojitej epilog, tak je to rozhodně epickej seriál Breaking Bad, kterej má jedno z nejlepších televizních finále všech dob, a jehož spin off Better Call Saul už tak sám o sobě znamenitě doplňuje nejoblíbenější albuquerqovskej televizní vesmír... Jenže občas vás prostě nostalgie políbí tak nesmlouvavě, že člověk nepřemejšlí nad tím, že se doopravdy nepotřeboval vrátit ke svýmu minulýmu životu, kterej považoval za uzavřenej, ale prostě si ty vzpomínky užívá. Užívá si třídílnej vejlet za oblíbenejma postavama, novou dávku napětí a Gilliganův osobitej scénář a režii, který z perníkovýho univerza udělaly jedno z divácky nejvděčnějších míst k navštívení. Zas a znovu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (25)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno