Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kamarádi Pete a David jedou do Mexika pro auto, které tam Petův strýc zanechal svém synovci. Volkswagen brouk - Herbie - na to sice nevypadá, ale zdá se, že by mohl hravě vyhrát Velkou cenu Brazílie, kam oba mladíci směřují. Ve městě jim ale ukradne peněženku Paco, sirotek a příležitostný čistič bot, a tak se ho napřed pokoušejí najít. Paco ale ukradne peněženku i muži jménem Prindle, který má se svými kumpány plán, jak ukrást zlatý poklad Inků. Má film, na kterém je místo, kde by měl poklad být. A právě tento film ukradl s peněženkou malý Paco. Má tedy teď v patách už několik pronásledovatelů. Paco se nakonec před Prindlem ukryje v kufru Herbieho a dostane se tak na loď směřující do Panamy. Pete a David se na palubě seznámí s energickou dámou v nejlepších letech Louise a její neteří Melissou, doktorkou historie. Herbie mezitím v podpalubí pomůže Pacovi, kterého kapitán zavřel do klece, dostat se ven a ujíždí s ním po palubě. Rozhořčený kapitán, námořník tělem i duší, vyžadující bezpodmínečnou poslušnost, ho nechá za trest hodit do vody. Herbie, kterému malý Paco říká Ocho a kterého považuje za kamaráda, mizí ve vlnách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, nevím, co si mám o tomto filmu myslet, sand jen, že není pro dospělé, ale pro zvídavou neohraničenou fantáziu dětí... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +rád bych řekl že Herbie, -nevyužitý potenciál, slabý děj, herci/// Tak v tomto případě se Herbiemu nezadařilo. Začátek i některé momenty vybízeli k pěkné dějový línii, která se ale vždy stočila tím nejednodušším způsobem. Určitě se rád někdy podívám na ten prostřední film (Herbie jede Rally) stejně tak i na ten úplně první. Brouka mám prostě rád, jen tenhle film se moc nepovedl „Proč mu říkáš Osm když je to číslo 53?“ „ No 5 a 3 je Osm“ :-( /// Celkem 48%/// ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Poslední díl "broučí" série, který se tentokrát odehrává v Mexiku a jmenuje se překvapivě "Herbie a poklad Inků." ()

5150 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná komedie z produkce studia Walt Disney, ve které krom roztomilého autíčka potěší nejvíc Cloris Leachman (Louise) a Harvey Korman (kapitán). ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Herbie je prostě taková vyrovnaná série. Na žádný díl se extra netěším, u každého dílu se chytám za hlavu jaká je to infantilní kravina a stejně se u toho pokaždé skvěle bavím. Tentokrát jsme v Jižní Americe, kde trojice přitroublých mafiánů chce ukrást zlato Inků a do cesty se jim plete plejáda potrhlých postaviček - dvojice mladíků, sexuchtivá tetička s nerdy neteří, nervní kapitán a k smrti roztomilej klučina, který se s Herbiem skamarádí a díky němu je to vyloženě dětský film. A všichni jsou sympatičtí, děj uhání dopředu a Herbie řádí na lodi nebo v geniální scéně zápasí v býčí aréně :) Takže počtvrté pitomina, ale zábavná na 3*. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

“Throwback Thursday #64” - Série s VW Beetlem přezdívaným Herbie mě úplně minula, tak jsem alespoň viděl čtvrtý díl, který po zklamavších tržbách i recenzích sérii na víc jak 20 let ukončil. Byla to celkem fajn rodinná komedie s místy zajimavými a místy archaickými triky poplatnými době. Viděno na Disney+. 3* ()

Reklama

Reklama