Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

S bráchou jsme tohle fakt dost žrali a Tele tele pro mě znamená svým způsobem nostalgii. Humor je to sice občas skoro trapný a víc dílů za sebou opravdu ve svém věku už dávno vidět nemusím, ale jako děckům nám to přišlo neskonale vtipné. 4* dávám jenom proto, že jsem se u toho svého času fakt bavila. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Hádám, že za nápadem tohle točit je původně asi Monty Python, co říkáte? I když tohle srovnávat je jako nechat si zasadit do zlatýho prstenu zkamenělý hovno, místo briliantu. Zatímco Pythoni mají zábavný humor, tady jde jen o fekální a dvojsmyslnou recyklaci. Vůbec nechápu, jak se na to může někdo dívat každej tejden. Původně se mi líbili Kopečkovi, ale to tak v prvních pěti deseti dílech. Dál jsem to už nesledoval, protože je to pořád dokola o jednom. Občas, když to náhodou zahlídnu, tak to rychle přepínám pryč. Většinou to totiž nestojí za nic. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Duo Genzer + Suchánek, doplněné Cardou Retardou a Veropipkou Žilkovou, imituje televizní vysílání - mohlo snad něco takového skončit úspěchem? Mohlo, samozřejmě, jsme přece v České republice, kouzelné zemi, kde oblíbenosti u homo pivosbůčkos dojdou i takové "talenty" jako jsou sourozenci Gondíkovi, Éda Hrubeš nebo superstars Eva a Vašek. Vzhledem k těmto jmenovaným už mělo "Tele Tele" se svým ne až tak děsivým, odpudivým a trapným ansámblem zaručeno, že ho nenechám kraulovat v odpadu. Vysílání TV hovNOVA se pyšní nevalnou úrovní a často paroduje samo sebe, Genzer se Suchánkem tedy měli těžkou konkurenci. Popasovali se s nízko nastavenou laťkou obstojně, poměr (u nemnoha vydařených dílů) 2/3 trapností na 1/3 úsměvných vtípků je dostatečný, abych udělila i druhou bludičku. Takový imho snesitelný podprůměr, no, ale pro inťouše jde dost možná o smrtící záležitost, pokud se tedy nějakého chcete zbavit, pusťte mu "Tele Tele".:-). 36% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ke konci už to přestávalo být vtipné. Jak odešel Carda, tak už tomu něco chybělo. Ale jinak všechny díly s ním za to stojí, i když je pravda, že čím mladší jsou, tím se menší počet povedených vtipů. Stejně ten pořád mám pořád hodně v oblibě, částečně je to moje dětství a dokážu si v tom něco vtipného najít i dnes. A co projde zkouškou časem, to je podle mě opravdu dobré. A myslete si o mě co chcete, ale Carda se tu ukázal jako jeden z nejlepších současných českých herců. Tolik postav a všechny zahrál naprosto dokonale a dokonce tak, že se daly rozpoznat. Na to zbylá trojice nikdy tolik neměla, nakolik je taky mám rád... 4* ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tady si ze mě někdo dělá prdel a to se řeknééééé. To máte jako dětský kolotoč na kterým je jen jediný autíčko Porsche a všichni se hrnou právě na něj. Jenže na vás se dostane jen jednou za čas, pokud vás nepředběhne tlustý díte s cukrovou vatou. Přesně tak je to s vtipností a originalitou Telat Telat. Jeden z 10ti dílů stojí za zasmání a ostatních 9 je k pláči a hluboké tryzně za kouzlo televizní zábavy. Když sem tam před časem posílal nabídku scénářů, ještě sem netušil kam bude ta čtveřice schopna zajít a tak mě ani nemrzí, že si jich nikdo ani nevšiml. Páč pak bych byl za to všechno zodpovědný i já sám. Takže pokud máte rádi parodie a nervomocí s made in czech pak radši koukněte na Českou sodu. Dvě hvězdičky za slušný rozjezd v dobách dávno minulých a za leckdy podařené politické parodie. Asta la vista amígos. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)
  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)

Reklama

Reklama