Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

S bráchou jsme tohle fakt dost žrali a Tele tele pro mě znamená svým způsobem nostalgii. Humor je to sice občas skoro trapný a víc dílů za sebou opravdu ve svém věku už dávno vidět nemusím, ale jako děckům nám to přišlo neskonale vtipné. 4* dávám jenom proto, že jsem se u toho svého času fakt bavila. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

SMÍCHOV - Sledoval jsem Tele Tele od samého začátku, tzn. od přelomu roku 1999 - 2000. Pak mě to celých pět let nepustilo a nyní, díky TV Smíchov, která to od začátku roku 2013 opět rozjíždí, mám možnost si s úsměvem na tváři zavzpomínat. Tento televizní pořad, v žánru komedie, se u mě řadí na nejvyšší místo a vždycky, když ho dávají, rád zasednu a bavím se. Takže ať si každý říká co chce, ale mě dvojice Suchánek Genzer připadala vždy zábavná a Carda Retarda a paní Veronika byli v tomto pořadu skvělými parťáky. Navíc vymyslet 267 dílů, tzn. cca 6675 minut humoru, není opravdu tak lehké. Takže člověk si občas říkal, kam na ty legrační nápady chodí. Zkrátka a době...Tele Tele je pro mě výborný TV pořad, který budu mít pořád rád. Hodnocení je tedy jasné - 100% - FSZ. (nebo spíš TV pořadová srdeční záležitost) ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není snadné hodnotit. Na jednu stranu to nápadně připomíná ty Novácké "estrády", které z duše nenávidím. Když ale sledujeme s čistou hlavou, tak člověku dojde, že tenhle pořad si s podobných kulturních braků vlastně utahuje. Utahuje svým způsobem... Často přehnaně, více než často trapně nevtipně, zřídka trefně. Jenže je nefér hloupě negovat kvůli osobám nebo dokonce stanici odvážný pořad. Vytvořit podobný formát je obtížné a Tele Tele došlo (vyjma České sody) zřejmě nejdál, to je velké plus. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Má to jedinou chybu. Je to totiž zoufale nevtipné a trapné. Pravda, jednou za x dílů se tu a tam vydařená scénka objeví. Být to místo každého týdne třeba jednou za měsíc a uvědomit si tvůrci že "méně znamená někdy více" bylo by to zřejmě lepší. Zřejmě. Pokud někdo nezná, tak dva až tři díly za zhlédnutí stojí, ale vězte, že v nich uvidíte vše co tento pořad nabízí a nadále jen recykluje a recykluje... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Tele Tele je klasickou ukázkou nastavované kaše. Byl-li první rok - když ne přímo skvělý, tak aspoň ucházející (se slzou oku vzpomínám na první díl, ve kterém se odehrávalo přepadení televize a následné "volání k řediteli," tehdy ještě k Železnému, přes Kukurukuku a Heverly Debils. Kvalita pak odešla spolu s vtipností, protože vymýšlet každý týden nové ptákoviny, to prostě nejde. V době, kdy byl pořad (jak se později bohužel ukázalo, jen na přechodnou dobu) zrušen, bylo to jako rána z milosti. Roční pauza ale bohužel nepomohla, takže je z toho ještě větší sra*ka než před tím. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)
  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)
  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)

Reklama

Reklama