Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal,že potenciál,který ve filmu je,bude nevyužit,protože začátek filmu byl horší,ale postupem času se mi to líbilo víc a víc.Mám rád tento typ filmů a navíc mě potěšily dvě herecká jména - Hilary Swank a Patrick Swayze.Sice je trochu naivní,že jezdí po ulicích a nikde není jediný chodec nebo jiné auto,ale to vše sedá odpustit při závěrečné scéně,kdy se vše v 11:14 zrekapituluje.Pro mě navíc přijatelná krátká stopáž a ani hudba nebyla špatná.Takže příjemných 80 % ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Napíšeme si příběh, rozstříháme ho na puzzle a zkusíme to nějak dát dohromady. Vyšlo to? Jo, jo vyšlo. Skvělý scénáristický cvičení, k jehož realizaci stačilo sehnat něco málo přes deset většinou živých a pohlavní orgány vlastnících herců. Puzzle složeno, o zábavu postaráno, vyhovující stopáž a na ceny my prdíme. My se chceme bavit! ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé střípky do sebe postupně zapadají skvěle, to jo, i když občas mám pocit, že to časově a místně až tak nevychází. Je fajn vidět Patricka Swayzeho, i když nemá moc velkou roli. Ale celkově mi film přišel takový nijaký - ok, ta časová shoda nám nakonec docvakne, možná trochu zamrazí, ano, hříchy byly potrestány... Jenže mne by zajímalo, jestli ti kluci taky byli nakonec nějak potrestaní, jestli stihli dojet do nemocnice, jestli se najde kulečníková koule a co se z toho vyvodí, jak se ta holka seznámila s tím opilým hejskem nejspíše z vedlejšího města, a jak to, že o něm její rodiče nevěděli, taky mi tam trochu hapruje ten vztah jejích rodičů, a co šerif, rozmotal to klubko...? A takových nedořečeností tam bylo víc, což mne mrzelo. Ale jo, sestavené je to pěkně. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přesně ten druh filmu, který jsem přesně v oněch letech (vlastně spíš ještě o pár let dřív) lačně vyhledával v regálech videopůjčoven. Kromě sympatické Hilary jsou všechny postavy buď nesympaťáci, nebo dementi, nebo rovnou nesympatičtí dementi, takže jim jejich neradostné osudy ze srdce přejete a po náročném pracovním dni si před spaním trochu polaskáte svého vnitřního démona pomstychtivosti (ta Cheri byla ale kardinální svině, což?). A vedlejší otázka pro později narozené: Víte, jak kdysi obecný lid vyslovoval jméno Patrick Swayze? "Patrik Švajce", nekecám! Hned jak ho vidím, vždycky si na to vzpomenu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Hmm, chyběla mi nějaká závěrečná pointa, navíc film vlastně neměl ani pořádný děj - víme sice, co se jednotlivým postavám stalo, ale už jsme se bohužel nedozvěděli, jak dopadli ti, kteří přežili. Scénáristovy (a režisérovy) nápady jsou nicméně velice příjemně černohumorně zábavné a dívat se na ně dalo bez velké újmy. Tři a půl.__P.S. Větší idiot než člověk, který vymyslel český název, je snad akorát ten, který ho pak schválil. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)
  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)

Reklama

Reklama