Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Pět lidí, kolem kterých se ve stejný čas stane hned několik vražd a světe div se, byť je nápad takhle od slyšení nesmyslný, zfilmován je velmi precizně a styl vyprávění pokaždé z jiného pohledu až do konečného obrazu celé události dává dohromady zajímavý a hodně netradiční film, který nestíhá nudit. Děj je zábavný, neotravné postavy i humor se taky nedá filmu zapřít a ikdyž se ptám, jaký že měl film vlastně smysl, tak pokud zavřu oko a nebudu nad tím hlouběji spekulovat, vlastně jsem se dobře bavil. ()

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal,že potenciál,který ve filmu je,bude nevyužit,protože začátek filmu byl horší,ale postupem času se mi to líbilo víc a víc.Mám rád tento typ filmů a navíc mě potěšily dvě herecká jména - Hilary Swank a Patrick Swayze.Sice je trochu naivní,že jezdí po ulicích a nikde není jediný chodec nebo jiné auto,ale to vše sedá odpustit při závěrečné scéně,kdy se vše v 11:14 zrekapituluje.Pro mě navíc přijatelná krátká stopáž a ani hudba nebyla špatná.Takže příjemných 80 % ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Brutální thriller o sledu událostí jednoho večera, které několika lidem změní životy. Tyhle snímky vyprávějící několik příběhů najednou a směřující ke konci, ve kterém se vše vzájemně proplétá, mám čím dál tím radši. Obsazení je poměrně slušné, hlavně Hilary Swank a Patrick Swayze, který dostal ze všech nejvíce prostoru. Bohužel nevýhodou snímku je, že vše jsme již viděli v mnoha jiným a lepších provedeních (např. 21 gramů, Crash), ale i tak se jedná o slušnou podívanou s příjemnou 80 minutovou stopáží...... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Promiň, že mi to tak trvalo !! Hledal jsem něco většího.." ;) Já taky čekal něco většího !! Dostalo se mi pouze Marckse hrajícího si na Tarantina s bijákem, který ve své druhé půli již negraduje, pouze dovysvětlovává a nablble opakuje.. Není co hádat.. A tak se lze jen dohadovat, zda lze považovat za větší zločin pěkně počesku zkurvit název bijáku, nebo zkurvit jeho potenciál.. Protože biják, který tak pěkně polopatisticky ukazuje, že z okénka se nemočí, že benzinky, zvlášť ty, v nichž pracujete, se nevykrádaj, že bez řidičáku se nejezdí či že na hřbitově se nepíchá, si nelze úplně neužít.. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Film ve stylu retrospektivního puzzle, kdy kratičké příběhy jednotlivých aktérů postupně vyskládají mozaiku celého nočního dobrodružství v jedné zapadlé díře. Pokus to byl vcelku dobrý, jen jsem tam postrádal víc komediálního pojetí. Některé scény mi totiž přišly až příliš vážné, nebo se o to až nepřirozeně intenzivně pokoušely, což mi velmi vadilo. Někdy je sice dobré, když příběhu nechybí odlehčený černý humor, který doplňují opravdu srdcervoucí scény, nad kterými se divák pozastaví. Nicméně na to jsou odborníci spíše Britové a v americkém podání to bohužel vyvolává trapné pocity a dávicí reflex. Celkově však hodnotím docela kladně, protože Greg Marcks se s tímhle velmi předvídatelným scénářem popral docela solidně a vzniklo poměrně zábavné dílko, které diváka rozhodně neurazí a zaplácne tím docela v klidu Nedělní odpoledne. 70% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)
  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)

Reklama

Reklama