Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Támhle na ulici leží lidskej penis. Někdo by ho mohl hledat." 23:14h je nebezpečnej čas. Když tou dobou sedím za volantem, tak zastavím a minutku čekám. V tuhle dobu totiž z mostu padají mrtví chlapi, nechávají se srážet nevěrný holky a občas proletí vzduchem ufiknutej penis. Zkrátka nebezpečná část noci. Zkurvený noci, ve který platí Murphyho zákony naprosto dokonale. Já jsem se přitom bavil mnohokrát a taky jsem zpozoroval zvláštní úkaz. Ačkoli jsem hodnej kluk a snažím se lidem pomáhat, tak tady jsem nelitoval nikoho. Všichni šli svýmu neštěstí naproti a proto se osudu a scénáristovi rozhodně do cesty nepletu. A taky už nikdy nebudu souložit na hřbitově opřenej o náhrobek. Není to tak bezpečný, jak to vypadá. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé střípky do sebe postupně zapadají skvěle, to jo, i když občas mám pocit, že to časově a místně až tak nevychází. Je fajn vidět Patricka Swayzeho, i když nemá moc velkou roli. Ale celkově mi film přišel takový nijaký - ok, ta časová shoda nám nakonec docvakne, možná trochu zamrazí, ano, hříchy byly potrestány... Jenže mne by zajímalo, jestli ti kluci taky byli nakonec nějak potrestaní, jestli stihli dojet do nemocnice, jestli se najde kulečníková koule a co se z toho vyvodí, jak se ta holka seznámila s tím opilým hejskem nejspíše z vedlejšího města, a jak to, že o něm její rodiče nevěděli, taky mi tam trochu hapruje ten vztah jejích rodičů, a co šerif, rozmotal to klubko...? A takových nedořečeností tam bylo víc, což mne mrzelo. Ale jo, sestavené je to pěkně. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ani já nerozumím tomu, proč film nezůstal u původního názvu, který je podle mě povedený, není na něm potřeba nic překládat a dává smysl, ale někdo to prostě rád drsnější. Každopádně, film se mi líbil moc. Ne moc dlouhý, zamotaný jen tak, abyste se v tom neztratili, dobře promyšlený, zahraný. Všechno tak, jak mám ráda. Chvíli jsem váhala, že napálím plný počet, ale nedávno jsem viděla film, ve kterém také hrála hlavní roli neplánovaná srážka (vlastně je to za poslední dny už třetí film s touhle nehodou, a je to čistá náhoda), a vzhledem k mému hodnocení zmiňovaného filmu zůstanu nakonec u 4*. Myslím, že je to tak akorát. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný film, který v sobě kombinuje pár nápadů z jiných kusů - například Mementa, aneb co se stane, když vezmete průměrný nápad na příběh, sepišíte ho a pak scénář na patřičných místech roztříháte a zpřeházíte pořadí jednotlivých částí tak šikovně, že když to jenom trošku dobře natočíte, vznikne vám forma, která minimálně o stupeň předčí svůj vlastní obsah. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tak nečakala som, že sa ani nepostavím počas celého filmu.Úžasný spôsob natočenia, tá neuveriteľná následnosť, všetko na seba dokonale naväzuje a my rozplietame dlhú reťaz udalostí odohrávajúcic sa v jednu minútu. Skvelé herecké výkony, úplne úžasná kamera, vynikajúce zapadajúci scenár, pekelne dobrá hudba, morbídne komedické vložky ako bombónik na torte. Naozaj, v tomto filme neexistuje hlavná postava, ani jeden herec nie je nepodstatný a čo je najlepšie, každý má niečo spoločné z jediným dievčaťom, ktoré zamiešalo karty. Úchvatné, famózne a neopakovateľné. No, pochúťka. 100% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)
  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)

Reklama

Reklama