Reklama

Reklama

Je konec sedmdesátých let a čtyři teenageři se vydávají na koncert skupiny Kiss. Jako správní vášniví fanoušci se nenechají ničím odradit a nezastaví je ani fakt, že koncert je beznadějně vyprodaný.
V Detroit Rock City, příběhu o dospívání, se čtyři američtí středoškoláci snaží za každou cenu sehnat lístky na koncert své oblíbené skupiny Kiss. V průběhu jedné neobyčejné noci každý z nich prožije trýznivé i veselé momenty, jak je jejich urputná touha vidět své favority, staví proti autoritám, rodičům a neodbytnému vlivu disko hudby. Co začne jako nadšená honba za fantastickým rockovým zážitkem, se mění v sérii zašmodrchaných a komických nehod, s jediným hlavním cílem - získat možnost svobodně si splnit svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Vděčná bigotní Jamově matce za kremaci vstupenek, doufajíc, že tak budu ušetřena jazykové performance, odhodlaně jsem se pokusila vytrvat, i když bylo jasné, že k uspokojivému zážitku budu postrádat důležité záchytné body - nejsem středoškolačka, nepíšou se sedmdesátá léta, ale hlavně - Kiss nemůžu vystát! Takže mně tak trochu patří, že ani z náhradního programu, který by zastoupil hlavní nevýhody, nebylo nic - jen škodolibá záplata na moji diváckou bolístku - Kissáci jsou trapáci a film, který rozhodně nebere jejich jméno nadarmo, je právě takový... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal, že to bude ještě o něco nařachanější, ale i tak je to celkem jízda, kde pro mě ale vítězí parádní písničky nad samotným obsahem filmu. Ten má dobré momenty, některé scény v Detroitu jsou super (striptýz, zpověď), ale celkově to není úplně takový odvaz, jaký jsem čekal. Tohle mělo být ještě trochu ostřejší. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Parta nejlepších kámošů se chystají na koncert sví nejoblíbenější kapely KISS, jenže se to zvrtne a až moc katolicky pobožná matka Džeremáji Brůse (jednoho z party) spálí všechny lístky a syna zavře do kostela. Jeho kámoši se vydávají Džere máju zachránit a někde splašit lístky. Cestou je čeká vtipný dobrodružství, zapeklité situace a taky diskanti. Nehorázná prdel, na kterou se vždycky rád kouknu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Věřím v Boha víc než v neúplatnost politiků, ale přesto jsem ochoten vynechat nedělní arcibiskupovo žvanění, kdyby v sousedním kostele zahráli KISS. Proto jsem si byl jistý, že mne šlapající muzika dokáže přenést přes případné přešlapy tohoto snímku a ono ejhle. Po celou dobu jsem měl chuť všem čtyřem nesympatickým puberťákům udělat uzel na páteři a rozhodně jsem jim nepřál, aby se usmířili s rodiči, aby zasunuli do pohledných slečen a ještě si užili koncertu. Na můj vkus to prostě byla jen disneyovka, ke které je rockové muziky škoda. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

"Don't you know what "KlSS" stands for? Knights In Satan's Service! ; Satan, Satan...Santa. They're the same letters. They're the same guy. It's the same friggin' guy!" "Uctívání Satana a drogy blízko našich dětí." A já říkám, radši nechat mladý hudbě a hudbu mladým, než aby skončily naše děti uctíváním Boha, protože to je uBohost, když jeden Otčenáš spraví vše, co děláme blbě. Například je třeba trochu krotit radost, vyhrajete-li lístky na svou nej kapelu, páč když v afektu zapomenete sdělit svý nacionále, nespasí vás ani Zdrávas a vy se pak můžete prodírat kostely, stripkluby a sámoškami či dělat nedobrovolný sparingpartnery wrestlerským nadějím, abyste se na něj prodrali. Ale ty "nejnevydařenější" akce jsou nakonec retrospektivně stejně ty nejlepčí! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (26)

  • Jednou z protestujících matek před koncertem Kiss je i Pamela Bowenová, bývalá žena Paula Stanleyho (rozvedli se v roce 2001). (liquido26)
  • Noviny, které si čte pan Johansen, obsahují článek o Jonestownském masakru, ale jsou datovány 13.10. 1978. Jonestownský masakr se odehrál až 17.11. 1978. (liquido26)
  • Skupina Hotter Than Hell (tributní kapela hrající písničky Kiss) na svých webových stránkách uveřejnila, že její členové byli osobně vybráni Gene Simmonsem, aby se natáčení zůčastnili místo členů skupiny Kiss. Ve skutečnosti Hotter Than Hell za Kiss zaskakovali pouze při technických zkouškách. (liquido26)

Reklama

Reklama