Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Špatné, bez nápadu a bohužel někdy i dost trapné.Tohle pokračování nemělo vzniknout. První díl se mi líbil, ale tohle jsem asi radši vidět neměl. Všechen ten nadhled, vtip a romantika z jedničky se poděly neznámo kam a já jsem jen nevěřícně zíral, na čem že se to tvůrci rozhodli postavit tohle nešťastné pokračování. Netrvalo dlouho a všechny ty právní taškařice, týkajících se boje za práva pejsků, mi začaly lézt na mozek a tak jediné, co drželo mou pozornost byla opět sladká Reese Witherspoon. Tak si říkám, kolik asi ti scénáristé stráví času nad podobným scénářem... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rolfe Kent: 1. We Can - Leann Rimes [3:40] 2. Breakthrough - Hope Seven [2:44] 3. Atomic Dog - George Clinton [4:23] 4. Me Against the World - Superchic(k) [2:58] 5. I'm Just a Bill - Deluxx Fold Implosion [3:26] 6. Sisters are Doin' It for Themselves - Aretha Franklin [4:53] 7. More Bounce in California - Soul Kid Number One [3:59] 8. For What It's Worth - Candyskins [4:00] 9. Power to the People - John Lennon [3:20] 10. America - Lou Reed [2:48] 11. We Can (American) - Leann Rimes [3:36] ()

Reklama

Turiec 

všechny recenze uživatele

Film od diváka vyžaduje prijať obrovskú dávku nadsádzky. Aj tak však zostáva rovnako umelý, ako ženy v ňom a úsmevy hlavných predstaviteľov. Skôr mi to pripadalo ako reklama na kozmetiku, alebo sprostá propaganda, niečoho čo neexistuje, ale často sa spomína – americký sen. Na natočenie niečoho podobného naozaj treba mať žalúdok. A hlavne treba mať ten správny bezcharakter, aby človek mohol na niečom podobnom zarábať. Pravá Blondínka 2 je primálo vtipná na to, že to má byť komédia. Ja osobne som sa nezasmial ani raz, ale beriem sa s rezervou. Pripadalo mi to nudné a priveľmi urečnené. Ľutujem každého, kto film pozeral s titulkami. Apelujem na tvorcov: Tretie pokračovanie už, prosím, NIE! Odporúčanie potenciálnym divákom: Siahnite radšej po dobrej knihe. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Míra debility stoupla do závratných výšin, ta napudrovaná kráva, která v kabelce nosí nějakou paviánem mixnutou variantu čivavy, by zasloužila zakonzervovat v aspiku a podávat jako předkrm předním představitelům Talibanu, aby zkapali krutou, psychicky náročnou smrtí, protože inkubační doba při požití téhle trapárny je zatraceně krátká........... ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

U tak odpadního filmu paradoxně nechápu tolik hvězd, dvouhvězd či dokonce trojhvězd. To musí být leda hvězdy od blondýnek nebo těch, kdo maj za přítelkyni blondýnu a nechtěj si u ní udělat oko, aby si večer šukli. Není třeba tohle vidět celé, pár scén a dialogů brzo odhalí, že půjde o kolosální kokotinu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Producent David Nicksay si zahrál jednoho z kongresmanů, které Elle (Reese Witherspoon) žádá, aby podepsali petici na propuštění pokusných zvířat. (HappySmile)
  • Jména autora knihy "Všechno, co jste kdy chtěli vědět o tom, jak schválit zákon" je Tom Altobello, který byl na natáčení asistentem hlavního rekvizitáře. (HappySmile)

Reklama

Reklama