Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

depony 

všechny recenze uživatele

Další slabší pokračování tentokrát nepříliš kladně hodnoceného, možná někdy prvoplánového, rádoby komediálního filmečku o tom, jak "blbá" blondýnka nejen, že ke štěstí přišla, ale i všem těm brunetám a zrzkám vytřela zrak. PB 2 nenabízí nic nového, zásadního, komičtějšího. Obsahuje notnou dávku trapností, narážek na barevnou rozdílnost [proč se do toho neustále tahají rasové odlišnosti?], nějakou, hodně dobře schovanou myšlenku a pak herecké obsazení, kde to Reese W. vážně nezachrání, i když je sladká, blonďatá a má roztomilého teplého psa, jehož matku hodlají utratit a ona se rozhodne, že bude hájit práva ... psů. A ačkoliv jednička mi připadla místy i podařená a trefná, tak u dvojky nemám pocit téměř žádný. Vypínám mozek, protože by to jinak mohl zničit mé buňky. Prostě Elle Woodsová ve Washingtonu znamená pro film stejný přínos jako Bean v Hollywoodu - katastrofa ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmu u kterých se musí vypnout mozek a můžete se bavit a jsou filmy u kteýrch ten mozek ani nepotřebujete a nudit se budete i tak. Tohle je přesně případ tohohle já toho snesu dost dokážu pochopit že absolutní looser si může zašukat s překrásnou holkou (příklad Prci Prci Prcičky) že slepá dívka může v x tém dílu vidět (Esmeralda:-) ) a že se dokonce může zamilovat do chlápka z bohaté společnosti (Esmeralda, Divoký Anděl:-) ale co je moc to je moc. Celý film je přehlídka tuposti až to bolí. nejlepší je úvodní děj filmu představte si že bojujete za práva zvířat takže Vám vadí že se zvířata testují na to aby se z nich pak vyráběly rtěnky a podobné věci a to proti čemu protestujete sami děláte fakt mazec:-) Takže Ellie tu má v každém záběru jiné vlasy (asi to dělají nějak uměle a ne z těch psů :-) pokaždé má jiné nehty a tak by se dalo pokračovat. Nezasmál jsem se ani jednou jen kroutil hlavou nad tím že to bylo čím dál horší taneček před poslancema WTF? až to pokročilo v absolutní stupiditu řeči před poslancemi typu já mám nové vlasy WWWTF. A já se ptám mám já tohle zapotřebí nemám je to sračka odpad a kdovíco horšího je akorát mě zaráží hodnocení tyhle filmy by měly byt dané na rovinu Sam Doma 3 a nemít 30 procent (jen 1 procento nad modrou hranicí) ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ugh, priamy útok na inteligenciu diváka zaplavením ružovou farbou a teplými psami. Tento film by mal mať podtitul "Od blondínok, o blondínkach, pre blondínky." a sedelo by to dokonale. Miestami mi bolo fakt trápne za tých hercov čo tam boli nútení robiť, ale dať jednu hviezdu mi príde až moc kruté. Bolo to síce strašne hlúpučké, ale zabaviť sa na tom dalo a nespôsobilo to väčšiu ujmu ako dočasné zníženie IQ. 4-/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bohužel je pravdou, že dvojka už tak dobrá a vtipná jako jednička nebyla. Místy jsem se u ní i nudil, jindy to bylo až zbytečně moc trapné. To co fungovalo předtím, tady už zas tak moc ne. Reese Witherspoon to pořád seklo a hlavně díky ní jsem se na to dodíval dokonce. No popravdě hlavně kvůli ní, jsem se díval na oba díly. Elle Woods v jejím podání je však nezapomenutelnou postavou. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rolfe Kent: 1. We Can - Leann Rimes [3:40] 2. Breakthrough - Hope Seven [2:44] 3. Atomic Dog - George Clinton [4:23] 4. Me Against the World - Superchic(k) [2:58] 5. I'm Just a Bill - Deluxx Fold Implosion [3:26] 6. Sisters are Doin' It for Themselves - Aretha Franklin [4:53] 7. More Bounce in California - Soul Kid Number One [3:59] 8. For What It's Worth - Candyskins [4:00] 9. Power to the People - John Lennon [3:20] 10. America - Lou Reed [2:48] 11. We Can (American) - Leann Rimes [3:36] ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Jména autora knihy "Všechno, co jste kdy chtěli vědět o tom, jak schválit zákon" je Tom Altobello, který byl na natáčení asistentem hlavního rekvizitáře. (HappySmile)

Reklama

Reklama