Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

Greg 

všechny recenze uživatele

“Snaps for Congresswoman Hauser!“ Tak to ne, celou dobu jsem vlastně jen přemýšlel, nad tím, proč se tomu Reese upsala. Protože vlastně ona je jediný důvod, proč jsem se film vůbec dodíval až do konce. Jinak je celý film dost hloupý, bez většího náznaku nějakého vtipu, s absolutně předvídatelným scénářem plným klišé a také s hloupými a divně jednajícími vedlejšími postavami. Aby té kritiky náhodou nebylo málo – už tak k dost nepovedenému filmu vybrali tvůrci otravné popové písničky, že ještě více zkazili výsledný dojem z filmu. Nevím, co bych na filmu pochválil – snad jenom krásnou Reese, která roli blonďaté právničky hraje s velkým přehledem. Je mi líto, že musím tak kritizovat film s mou nejoblíbenější herečkou, ale pravdou zůstává, že nikdo není ve výběru filmů dokonalý. Jedna hvězdička za Reese a ta druhá…vlastně ani nevím za co. Myslím, že na tento film už se podruhé dívat nemusím, to si radši pustím první díl. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím se zajímavostí: Tento film byl v roce 2006 ohodnocen časopisem Entertainment Weekly jako 25. nejhorší pokračování, které bylo kdy natočeno. Je to stupidní, není to vtipné a i zápletka je na neskutečně nízké úrovni. Divím se, že do něčeho takového Reese Witherspoon vůbec šla. Film jsem dokoukala pouze z důvodu, abych si byla jistá, že se na konci neobjeví nějaký nápis - všechno je to obrovský omyl a už se na to nikdy nedívejte!! A ono nic. Alespoň již Reese nekývla na další pokračování :) ()

Reklama

depony 

všechny recenze uživatele

Další slabší pokračování tentokrát nepříliš kladně hodnoceného, možná někdy prvoplánového, rádoby komediálního filmečku o tom, jak "blbá" blondýnka nejen, že ke štěstí přišla, ale i všem těm brunetám a zrzkám vytřela zrak. PB 2 nenabízí nic nového, zásadního, komičtějšího. Obsahuje notnou dávku trapností, narážek na barevnou rozdílnost [proč se do toho neustále tahají rasové odlišnosti?], nějakou, hodně dobře schovanou myšlenku a pak herecké obsazení, kde to Reese W. vážně nezachrání, i když je sladká, blonďatá a má roztomilého teplého psa, jehož matku hodlají utratit a ona se rozhodne, že bude hájit práva ... psů. A ačkoliv jednička mi připadla místy i podařená a trefná, tak u dvojky nemám pocit téměř žádný. Vypínám mozek, protože by to jinak mohl zničit mé buňky. Prostě Elle Woodsová ve Washingtonu znamená pro film stejný přínos jako Bean v Hollywoodu - katastrofa ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Legally Blonde 2 je hustě nastavovaná kaše prvního dílu s řídkým výskytem vtipů k pousmání,ne však k opravdovému smíchu.Jen proto že jsem v kině nespal nebo neodešel, všechno celkem slušně uteklo do slavného konce a že to nebylo zas až tak trapné jak jsem před začátkem předpokládal,dávám **,ale je to spíš 30%. ()

gootchy 

všechny recenze uživatele

TOHLE je snad špatný vtip. Za TOHLE lidi platěj v kinech? Svět se zbláznil. Koukat se na TOHLE " politické tažení bárbí v pink šatech za rovnoprávnost podvraťáckých dvouchlebů" je horší než číst manuál k japonskému videu. Ultranuda, postavy jak zvratky. Jedině Reese stojí za vidění. Ale nedokoukal jsem to a musel si spravit chuť starým dobrým čtrpaslíkem. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Producent David Nicksay si zahrál jednoho z kongresmanů, které Elle (Reese Witherspoon) žádá, aby podepsali petici na propuštění pokusných zvířat. (HappySmile)
  • Jimmy Choo, slavný návrhář bot, byl požádán o navržení 63 různých párů bot ze syntetických materiálů (nesměly být z kůže, aby byly v souladu se zápletkou filmu týkající se ochrany zvířat). (HappySmile)

Reklama

Reklama