Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


VIP (S01E07)

(epizoda)
  • Jižní Korea VIPS

VOD (1)

Obsahy(1)

Maskovaný vůdce přivítá VIP hosty a usadí je do první řady. V páté hře někteří hráči neustojí až moc velký tlak. (Netflix)

Recenze (61)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Než vůbec bude čas oklepat se z následků minulé hry, je na řadě další. A s "komentářem režiséra", protože dorazili vip, takže zároveň je možnost se podívat na hru trochu jiným pohledem. Včetně zákulisí, kde když se někomu moc daří, tak se raz dva změní podmínky. Hlavně ať se vip nenudí... PS: nepochytil někdo, jaký telefon vlastní Čun-ho? Jasný, tam se děje hodně věcí! A já zvládnu myslet na takovou blbost, co? Na výdrž baterie telefonu... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Velmi dobrá epizoda, kde se divák konečně dozví smysl celé soutěže, což je trošku dle očekávání zvrácená zábava pro bohatou smetánku. Tahle epizoda měla všechno. Velmi napínavý děj i velmi luxusní jednoduchou a přímočarou soutěž, která zredukovala počet účastníků na poslední 3 statečné. Už je trošku cítit, že se ženeme do finiše. Myslím, že jsem dosud nestihl pochválit naprosto boží hudební stránku. Je to velmi zvrácený audiovizuální zážitek. Nezbývá než se těšit na jistě brutální finále. [84 %] ()

Reklama

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám dorazili ví-aj-pí alias oplzlí bachratí gajdžini so zlatými maskami, trošku trápne vtipkujúci o šesťdesiatdeviatke. Samotná hra je o dosť lepšia, silne eliminačné poskakovanie po sklenenom moste, ktoré neprežijú okrem iného mafián, pánbožkár a prebehlícka mrcha. Zostanú Severokórejka, defraudant a (asi) hlavný hrdina. Infiltrant nazbieral dôkazy a pokúša sa ich aj seba dostať z ostrova. Opäť dobrá epizóda, akurát vzrušujúcej zábavy chtiví boháči pôsobia skôr ako veľmi prehnané paródie na záporákov zo starých komiksov. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad na hru fantastický, ale nedotažený. To jako byl problém přejít po těch dvou  prostředních traverzách? To že se to nesmí nikde řečeno nebylo. Každopádně čekám co vypadne za pointu z pátrání policajta… sice je to ultra Superman a Spiderman a kdo ví co ještě, ale štve mě to méně než nedomyšlenost jinak velice chytré hry. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

❗SPOILER "Po vynikajícím šestém dílu následuje ten nejslabší. Celý se věnuje v pořadí páté hře "Skleněné nášlapy", která má fatální následky pro řadu v seriálu "významnějších" postav. Poprvé má divák také možnost nahlédnout mezi VIP osoby, které se při sledování hry královsky baví ve stylu Smrti on-line. Ten explicitně vyobrazený vyteklý mozek z lebky byl fakt humáč. Dvě hvězdy." 😕❗ ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Ve hře je 18 párů skla, to znamená, že první hráč měl šanci na to, že uspěje 1 ku 262,144. (NiWi)
  • Skla byly ve skutečnosti nad zemí pouhého 1,5 metru, i tak však dokázali herce při natáčení dostatečně vyděsit. (NiWi)
  • Na začátku epizody stojí Bílý kůň na chodbě a otevírá dveře. Poté, co otevře dveře po své pravé ruce, otevře i ty naproti. V dalším střihu budou ale po levé ruce otevřené už dvoje dveře. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno