Reklama

Reklama

Univerzální voják: Zpět v akci

  • USA Universal Soldier: The Return (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý univerzální voják Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je nyní především ovdovělým otcem milované dcerky Hilary. Svou profesionální kariéru ovšem nezanedbává a jako technický expert se podílí na přísně tajném vládním projektu, který rozvíjí ideu vraždících strojů k dokonalosti tím, že k řízení bojové jednotky používá supercomputer S.E.T.H. Nečekané problémy se zdánlivě dokonalou technologií nastanou ve chvíli, kdy se kontrolní počítač postaví proti svým lidským tvůrcům a jako osobní stráž použije neporazitelné univerzální vojáky. Zrádný S.E.T.H. tuší, že největší problémy bude mít s ostříleným veteránem Deverauxem a aby ho předem zpacifikoval, organizuje únos jeho dcery. Tím se ale dopouští sebevražedné chyby, protože Luc udělá všechno pro to, aby nemyslícím vrahounům natrhl triko i slezinu, zpacifikoval vzpurný počítač a zachránil Hilary. Akce může začít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Druhý díl (TV-filmy nepočítám) se povedl už o poznání méně. Za prvé již není originální, což se o druhého dílu ani čekat nedá. Bohužel i příběh je jednoduší, šablonovitý a velmi nudný. Pokračování ztrácí navíc i tu hutnou atmosféru z jedničky a nedokáže vzbudit potřebné emoce. Popravdě, pokud by se neúčastnil Jean-Claude Van Damme, film by ani nevybočil z kategorie TV-film. Za co že byla ta druhá hvězda? ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Původní snímek je pro mě akční klasikou VHSkových dob. Dvojka s odstupem času bohužel nepřináší nic nového, ani zajímavého. Nemá pořádného záporka a spíše je nutné ji brát s velkou nadsázkou, kdy má možná nepatrnou šanci u diváka uspět. Za mě ... jsem rád, že to tak uteklo, škoda že to nepůsobí ani trochu akčně! ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Tak co si budeme, jednička byla geniální a kdo by nechtěl pokračování. No jo, ale to by tvůrci nesměli brát drogy, nebo možná je nebrali a asi by měli, protože tohle bylo úsměvný. Ale jako co, zase to bylo akční, akorát mne rozesmál poslední souboj s Michaelem, to bylo trošku trapný už. Ale aspoň je člověk viděl proti sobě. A je tu Goldberg, aspoň nějaký plus. Co naplat, není to úplně nejpovedenější film JCVD za jeho kariéry, takže tohle pokračování člověk vidět nemusí. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Musel jsem dohnat po hodně dlouhý době tohohle ducha minulosti a dohnat ostatní díly Universal soldier (pro mě povinnost!) určitě bych neřikal, že to stejně dobrý jako jednička, nebo snad hodne hrozný.. kolísá to něco mezi a mezi půlky to teda neni.. Svižnej ačknák to tedy je, hodně akce, JCVD vs. Jai White, kopance lítaj vzduchem.. jen to kazí trochu stupidní scénář a levná atmosféra.. jinak se to dá shlédnout určitě lepší, než ty novodobý shity (rádoby akce a přitom nudná barevna břečka na efekt) Nasrat! Tohle si šedou nezaslouží..opět! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Mé 2* jsou tak trochu nadsazené a to v ohledu na daleko horší filmy, které JCVD ještě stačil vyprodukovat. Je opravdu zvráceně zábavné pozorovat belgickou gumu, jak se snaží o herecký projev (né že by zbytek ansáblu nějak výrazně přesahoval Jeanovy možnosti), v tomto je mu hloupý scénář velmi nápomocen - nabízí několik rádoby vtipných situací, které ale v podání Van Damma působí jako kopačka na oko. K tomu si připočtěte jalovou akci a hnusné žluté brýle z teleshopingu univerzálů a dostanete lehce zavánějící produkt s výjimečně otřesnými postavami (křenící se wrestlingář, černoch-kulturista, labilní a otravný ženský element) skrz na skrz celý film. Jak do tohoto mohlo některé studio investovat je mi opravdu s podivem :-) 40% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel ve Waxahachie, Caddo Lake a Dallasu (Texas), v Los Angeles (Kalifornie) a v kanadském Georgetownu. (rafix)

Reklama

Reklama