Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Horších 70%. Nesleduju to sice pravidelně, protože jsem obvykle v práci, ale pár dílů už jsem viděl. Není to špatné, nicméně na TOP sitcomy to zdaleka nemá. Je tam dost hluhých míst a občas vtipy vtipné příliš nejsou. Na to, že jsem to viděl jen občas, tak se mi zdá, že jsou tam vtipy dost sobě podobné. Nicméně, i přesto je to stále dost zábavné na to, aby to mělo hodnocení okolo 60%. Howgh! ()

TheGunner odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl že když je to sitcom tak aspoň nějákej dialog za těch 20 minut vás aspoň trošku rozesměje nebo aspoň vám ten úsměv naskočí ale v tady tomhle teda ne, mě to příjde neskutečně trapny a nezábavny, ani jednou jsem se nezasmál a to je moc špatny, v porovnání s ostatníma sitcomama jasnej odpad.... ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechapu to male hodnoceni a extra-kriticke ohlasy. Shlednul jsem celou prvni serii na Prime a pokracuji ve sledovani druhe a musim rici, ze se pokazde vyborne bavim. Samozrejme, nelze od toho cekat hloubku ani sviznost serialu jako How I Met Your Mother - kazdy z techto serialu ma jinou cilovou skupinu divaku. V pripade DZM jde o pohodove oreagovani pro celou rodinu ci matky v domacnosti a svuj ukol plni nad miru dobre. Nekde mezi 3,5 a 4*. ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Nesleduji tenhle sitcom pravidelně ale když už ho v televizi zastihnu, tak to není taková tragédie jak jsem si zpočátku myslel. Není to bůhvíjak skvělé ale jako ranní zpříjemnění to funguje. Hlášky průběžně kolísájí mezi úsměvem, smíchem a trapností. Tím pádem musím Rebu hodnotit jako čistej průměr. ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem snad nikdy nezačala koukat na seriál, kde by mne rozčilovalo tolik postav. Jediná sympatická a poměrně normální je tam Reba, ostatní jsou na hlavu padlí a bohužel ne tím milým, roztomilým způsobem jako Phoebe z Přátel. Viz. Barbra, která by mi jednou překročila práh a hnala bych ji svinským krokem pěkně daleko. Když nic nedávají, nechám to běžet, ale rozhodně to není typ seriálu, který bych aktivně vyhledávala. Je mi tě líto, Rebo! ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)
  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)
  • Reba McEntire byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon v muzikálním nebo komediálním seriálu. (freddy)

Reklama

Reklama