Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Asi jako většina diváků, znalých dosavadní tvorbu Stevena C.Millera, jsem ani já nepředpokládal, že by se zrovna tento jeho snímek kvalitativně jakkoliv vymknul podprůměrnému, či slabě průměrnému béčkovému filmovému zážitku, ovšem nyní musím s radostí oznámit, že se C. Miller zatraceně překonal, a Line of Duty nemohu hodnotit jinak, než jako vážně strhující jízdu, disponující naprosto vším, co takováto správná, nenáročná akční jednohubka má mít, aby vážně bavila. Což znamená, hned od úvodu neskutečný, doslova strhující spád, přímočará, jednoduchá zápletka, kterou bych ale rozhodně neoznačoval za nějak vyloženě hloupou, spíš naopak, pátrání po unesené holčičce je zpracováno adrenalinovým a několikrát opravdu zatraceně napínavým způsobem, a v neposlední řadě i využití těch moderních prvků v podobě živého vysílaní na netu z průběhu celého toho pátrání mi vlastně také nepřišlo až tak úplně mimo. Dále nemohu nějak vyloženě kritizovat ani akci, i když pár těch přestřelek je tedy fakt naivních, ale čert to vem, když jinak celkově působí velice dobře, a v neposlední řadě i ten Aaron Eckhart v roli hlavního hrdiny zvládl zahrát přesvědčivě a výrazně. Line of Duty lze tudíž sice pořád považovat především za nenáročný, béčkový akční příspěvek, nicméně zároveň určitě patří mezi to nejlepší a nejzábavnější, co v rámci podobných produkcí a žánru za poslední roky vzniklo. Škoda tak jen pár vyloženě znehodnocujících scén a několika kýčovitých a vážně idiotských dialogů, jelikož pak by se jednalo fakt už o parádní pecku, takto za mě "jen" velmi silný průměr. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by se až divil, do čeho všeho jsou lidé schopni investovat své úsilí a peníze. Film Line of Duty (Ve službě) je zářným příkladem toho, jak se dělá totální propadák a opravdu hodně špatné béčko. Od samého začátku je všechno špatně. Od stupidního děje plného nesmyslů, po neméně stupidní dialogy, se dostáváme až k extrémně nesympatickým postavám a mizerným hereckým výkonům. Emoce zde rovněž nefungují, logiku v tomto snímku opravdu nehledejte. Vrchol filmařského diletantství a šeredná nuda. 0/10. ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

C miller ako amatersky babrak, ktory chce a chce tahat prvu ligu, ale nikto mu nechce dat lahko zarobene peniaze. A tak utoci a utoci. Je mozne cakat prekvapenie u filmu s nie prilis akcnym hercom Eckhartom? Je to mozne. Okrem toho, ze opat mozno u Millera hodnotit slusne zvoleny hudobny podton, mame do cinenia mozno s najlepsim scenarom jeho doterajsej tvorby. Ak ma hrdina 64 minut, ma ich aj divak. Je zrejme na kazdom kroku, ze penazi je malo a do popredia to vystupi pri konecnom ohni. Dovtedy sa drzi pri zemi. Fiat 500 fabrika, kamera, beh beh beh. Vynimocnou udalostou je, ze to mizerne dievca ktore bolo odsudene na posmech, ja akosi menej na nervy iduca nez sa to da pochopit. Jej zvracanie pri prvej drsnejsej akcii je bonusom. Je hviezdickou navyse. Je jasne, ze niektore veci idu mimo, su nedotiahnute a forma strelby je tiez naverimboha, ale Miller vytvoril konecne Bckovy film, ktory neuraza divaka do kosti a necitit trapnost na konci. Trpol som a cakal ze to bude **** , ale moze byt Miller. Tentokrat ti odpustam. ( videne 01.04.2020, BDrip) ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Teda nevím... Na jednu stranu je to fakt slušný akční béčko s parádní (!!!) akcí. A na druhé straně je to nehorázná infantilní kravina pro mileniány (asi od mileniánů) ... Jako kolikrát mi hlava nebrala, jestli je to míněno vážně nebo je to všechno jedna velká prdel. Fakt wtf film, na kterej se dobře dívá, fakt ten film doporučuju ho vidět, ale na druhou stranu se budete válet smíchy nad jeho trapností a "postmoderní" ujetostí jako u mých YouTube z dvapatnáct... 😂 Možná byli tvůrci do jednoho tak vyndaní jako já tenkrát, jinak si to nedovedu vůbec vysvětlit... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je kariéra režiséra Millera u konce, ale ukazuje se, že když i babrák jako on dostane ke zpracování solidní materiál, tak se i se zjevně omezeným rozpočtem dá natočit solidní akční film s celkem originálním námětem. Ano nezapomeňte, že velký bratr nás vidí a je všude a tady se krásně ukazuje jakou moc mají v dnešní době média kdy je nadšenej lovec senzací s kamerou na každým rohu všechno se to propojí a jde to hned do éteru a pak může celá země sledovat v přímém přenosu svižnou jízdu jednoho vysloužilýho, ale pořád dostatečně akčního policajta až k celkem uspokojivýmu finále, který jsem pravda odhadnul nějaký ten čas dopředu, ale to nevadí. Samozřejmě, že výtky se najdou, jak je celý ten koncept filmu svěží a neokoukaný tak občas z toho vycházejí trochu dějové lapsy pár scén je přehnaných a uznávám, že někteří ti policajti co se nechají střílet jako zajíci se občas chovají extra idiotsky, ale čert to vem. Eckhart je dostatečně sympatický aby celý film v pohodě utáhnul. Jeho partnerka je taky celkem v pohodě a hlavně se mi líbila ta scéna kdy je slečna reportérka nekompromisně konfrontována se skutečnou realitou která vypadá trochu jinak než v televizi. Díky zběsilému tempu se pak od začátku do konce pořád něco děje a tak není prostor se nudit. Takže já dám spokojený lepší průměr, protože přeci jenom mám už to tak nastavené, že v dnešní době už mě těžce uchvátí jenom málo co, ale souhlasím, že ve své třídě je to rozhodně nadstandartní záležitost. Škoda, že se Miller a spol takhle nesnažili, když točili druhý Plán útěku.65% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama