Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život zdravotní sestry Maggie, se rázem změní, když její mladší lehkovážná sestra Jenna zanechá na prahu domu své dítě - autistickou dceru Cody. Po šesti letech se Jenna nečekaně provdá za strach nahánějícího podivína Erica a chce se vrátit ke svým rodičovským povinnostem. Přes Maggiino odmítání Eric dítě unese a tak začíná spletitá cesta děsivá jako noční můra. Maggie posbírá všechnu svou sílu, aby společně s Johnem Travisem, agentem FBI, který se zabývá rituálními vraždami a kriminalitou spojenou s okultismem, zachránila Cody ze spárů temných sil, které čekají ve stínu století na toto nadpřirozeně obdarované dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

ES13 

všechny recenze uživatele

Já ten film miluju. Prostě film o satanismu a to já prostě žeru. Navíc tam hrajou převážně příjemní herci a prostě i ten děj je super. Horory s malejma dětičkama to je moje. Konec byl super, ale tak trošku okatej, mohlo to skončit hůř než tim klasickym happy endem, ale dobrý. Film na jedničku aspoň pro mě. ()

wray 

všechny recenze uživatele

dalo by sa povedat ze je to taky nevyrazny slabsi horror dajme tomu becko, ale mne sa celkom pozdaval kvoli par veciam. Atmosfera. Nejde ani tak o nejake napatie, alebo pribeh ako taky - mam na mysli atmosferu 90tych rokov, a z toho vyplyvajuca nostalgia. Vratane Kim Basinger ktora ma uz to najlepsie za sebou a aj tu to uz bola iba spomienka na stare casy. Uvod, gradacia a zaver - nemozem si pomoct ale tie 90te roky tam proste citit :) Okrem tohoto je to slaby film, ano, ale - v podstate sa to pozera prijemne. Ziadne velke prekvapenia, stale je tam take tajomno (je ten zloduch a dieta vlastne nadprirodzeny alebo nie?) a na konci dobro zvitazi, tak - preco nie. Nenarocnemu divakovi sa snad oplati pozriet. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Veľké prekvapenie a viac než obstojná žánrovka, na ktorú navnadí už v úvodných titulkoch geniálna hudba Christophera Younga. Občas to síce vyznieva ako náboženská agitka, ale v rámci veci to neruší. A ešte tak vybrúsiť scenár a zlanáriť lepšiu trikovú firmu a mali by sme tu pravdepodobný nezabudnuteľný filmový zážitok. ()

Muso 

všechny recenze uživatele

Taká americká rozprávka o večnom boji dobra a zla, resp. Kim Basinger a satanových služobníkov( apropó hádajte, kto prezmenu vyhrá tentokrát:). Počas celého filmu sa dočkáte zopár lacných trikov a samotný pán pekiel, ktorý sa na 2 sekundy objaví v záverečnej scéne vypadá jak vystrihnutý z komiksov 60tych rokov. Jediné čo funguje je vzťah medzi K.Basingerovov a jej ´vyvolenou´ vnučkou H.Coleman a pomerne svižné tempo filmu. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Mater`s Hammer kdysi v jednom textu zpívali: Bída, smrt a nuda... Tak když vypustíme tu smrt, které bylo ve filmu na horor celkem poskrovnu, zůstane nám kompletně popsaný obsah... Bída a nuda. Z hereckých výkonů mi jediný dobrý přišel ten, který předváděla ta malá holka. Jinak žádné zázraky, rádoby charismatický záporák, kterému chybělo charisma a sem tam mu šlo každé oko jinam. No nevím... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Christina Ricci získala za svou roli Cheri Postové cenu Blockbuster Entertainment Award v kategorii Suspense (napětí) - vedlejší herečka. Kim Basinger (Maggie) získala nominaci ve stejné kategorii jako hlavní herečka. (Agatha)
  • Ve scéně, kde se v kostele samovolně vznítí svíčky, je kolem knotů vidět rozpuštěný vosk - svíčky zřejmě hořely delší dobu, takže scéna se pravděpodobně točila pozpátku. (Agatha)
  • V roli Cody se (od novorozeněte po šestiletou) vystřídalo celkem pět dětí. (Agatha)

Reklama

Reklama