Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co má společného kráska městečka, roztleskávačka a vzorná dcera s nemanželským synem místní lehké ženy, rváčem a chlapcem z polepšovny? Nic, dokud k městečku nespadne družice s tajným vládním experimentem - podivným fialovým slizem, který se pohybuje, požírá a absorbuje vše živé a roste, a roste a roste... Boj o život začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Utěsněte okna i dveře!! Nabubřelej "Slizouno-želatin" se na nějakej čásek odklonil ze svý dráhy, aby si udělal zastávečku na naší skromný Matičce. Vybere si k tomu jedno z mnoha tuctových amerických měst, kde se nic převratnýho neděje...zatím. :-) Jenže nastane pěkná mela, když nevítanej celulitiďák začne polykat všechny, co se mu připletou pod jeho chuchvalcovitý tělo. Jen u místního "recyklo-mana", udělá nevím proč.. vyjímku a rozleptá mu jen dolní část těla, nejspíš mu ani tolik nevadí smradlavý nohy, jako spíš, že má místo mozku "plechovku piva".. A proto, udělejte si taky pohodičku u rosolovitě-žbrďoláckýho sci-fíčka. :)) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by si Sliz v priebehu celej stopáže udržal vražedné tempo nekompromisných smrtí a lahodne sediacich hlášok, možno (vážne len možno) by hodnotenie skočilo aj na plný počet. Klasický príklad béčkového hororu, pri ktorom sa strieda brutality s napätím a občasným humorom - ten však (v tomto prípade na dobro veci) nedosahuje úrovne Braindead. Za dvojku Kevin&Shawnee posielam veľkú pusu. Muck! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pár minút som mal pocit, že tomu chýba 28 ročný Steve McQueen, ale to za chvíľu prešlo. Zisťujem, že mám pre tieto prerábky z 80. a 90. rokov nejaký zvláštny zmysel a trochu ma prekvapuje, že prečo toto pre väčšinu áno a Carpenterova prekliata dedinka nie, tá sa mi ešte páčila o chlp viac. Je to poctivé a v niektorých momentoch napínavé béčko, ktoré ma potešilo najmä rozdielnym pôvodom slizu oproti antikomunistickému originálu. Russell viac krát vtipne a elegantne použil paralelný strih, Griffith by mal z neho radosť. 70% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

The Blop je skvělej sci-fi horor, vo tom žádná, ale... proč sliz? Ne vážně, představte si, jak producenti a scénáristé a další tihle henti sedí v tej jejich kanceláři, hážou do prostoru nápady a pak někdo vykřikne- Sliz! Sliz? Really? Arnie měl Predátora, Ripleyová měla Vetřelce a my budeme mít růžovej puding...? Ale svědku Jehonohy, div se, vono to funguje! Efekty parádní (Fakt béčko? A fakt rok 1988? Epic!), Kevin Dillon tam skáče na Triumphu (btw nejkrásnější motorka ever) a samozřejmě sliz... sliz, co láme lidi vejpůl a sliz, co při zmrazení krásně krystalizuje. Takhle nějak vznikají kultovky. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Nádhera!!! Perfektné triky, parádne úmrtia, skvelá gradácia, nezabudnuteľné scény a veľa prekvapivých momentov (jeden z mála hororov, kde naozaj neviete, kto umre). Aj keď by som dal objektívne 4*, ale to moje plesajúce srdiečko inak nemože. Som nadšený. Kvalitou a zábavnosťou podobné Cameronovým Votrelcom. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (16)

  • Šerif byl pojmenován po slavném hudebníku Herbu Gellerovi. (Chatterer)
  • Tento film byl uveden do kin 30 let po původní verzi filmu The Blob (1958) a jeho rozpočet se odhaduje na téměř osmdesátinásobek původního. (ČSFD)

Související novinky

Remake hororu Sliz má režiséra

Remake hororu Sliz má režiséra

09.01.2024

O předělávce kultovního hororového snímku The Blob z roku 1958 se mluví už nějaký ten pátek, ale i když s ní v minulosti byla spojována jména režisérů jako Rob Zombie nebo Simon West, dosud se tento… (více)

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (více)

Darabontova procházka s mrtvolami

Darabontova procházka s mrtvolami

13.08.2009

Známe ho především jako tvůrce Vykoupení z věznice Shawshank, ale Frank Darabont se odjakživa rád brodil především zatuchlými hororovými vodami. Začínal jako scenárista třetí Noční můry, druhé Mouchy… (více)

Reklama

Reklama