Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektivní tým od Nejsvětější Trojice vedený Marií Výrovou (Klára Melíšková) je přivolán k neobvyklému případu.
Ze zoologické zahrady v Olomouci totiž záhadně zmizeli tři medvědi. Během nočního přepadení ostrahy organizovanou skupinou maskovaných pachatelů navíc zemřel vrátný. Okamžitě se tak rozjede rozsáhlé pátrání po možných motivech bizarní loupeže velkých šelem. Stopy vedou k nelegálním obchodníkům se vzácnými zvířaty a černému trhu s produkty tradiční asijské medicíny. Prověřováni jsou zejména zaměstnanci zoologické zahrady, u kterých existuje podezření z napojení na další organizovaný zločin. Ve chvíli, kdy se začne kolem podezřelých stahovat smyčka, však dojde k další, tentokrát úkladné vraždě jednoho ze spolupachatelů. Spletitý příběh nelegálního kšeftování se zvířaty, jejich týrání, ale také vražedných útoků se velmi osobně dotkne jednoho člena týmu. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Uživatel Castrator smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Už je neskutečně idiotské jak ve všech krimiseriálech je velitelkou ženská..takové debilní vnucování femin už je v té debilitě neměřitelné! Přesáhlo hranice nejen planety, ale i vesmíru.

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Tak tohle je bezkonkurenčně nejhorší série. Nejlepší je asi Vodník (4.), druhý nejlepší Případ pro exorcistu (1.), pak Modré stíny (2.) Živé terče (5.) a nejhorší tato Pět mrtvých psů (3.).

StarAmateur

StarAmateur (hodnocení, recenze)

Mě se tato krimi líbila, trochu vybočuje prostředím a barvami - narozdíl od ostatních krimi. Jsou tam nápadité záběry (např. dopadení zločince na skládce nebo co to bylo, mraky tam šly zespod jako na horách, teplé tóny, podhled). Líbila se mi scéna se lvem, zasmála jsem se - kdo to kritizoval, že to málo bylo akční, ten neví nic o zvířatech a natáčení s nimi. Líbila se mi scéna v kravíně, to bylo dost napínavé. Mohlo být ještě víc, např detaily drápů medvědů, zubů, vrčení, rychlejší střih nebo naopak napínavý švenk na ně, prostě víc je využít, což by šlo, aniž by se nějak medvědi trápili. Chycení toho veterináře mohlo být taky víc akční - bez vyprávění vyšetřovatelky. Celkově se mi to ale líbilo, je to jiné než hromady krimi, co teď běží.

mh.mail

mh.mail (hodnocení, recenze)

Z celé série Detektivové od Nejsvětější Trojice si odnáším jeden důležitý poznatek: jakmile uvidím v knihkupectví detektivku od Michala Sýkory, mohu si s klidným svědomím ušetřit peníze.

pop.z.pop

pop.z.pop (hodnocení, recenze)

je to moc předvídatelné :/ už teď je jasné, že v tom frčí i policejní papaláši :/ smrt ošetřovatele na hajzlíku byla čitelná snad pět minut předem a natočená bez jakéhokoliv napětí :/ konkrétně tato pasáž byla jak z nějakého studentského filmu a ne od Hřebejka :/ 

panPsax

panPsax (hodnocení, recenze)

Hodnotím za tři. Oproti předchozím případům komisařky Výrové není tento vystavěn tak napínavě, ale pořád je to velmi dobré!

Reklama

Reklama