Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (60)

plakát

Vtorženije (2020) 

Slabší než předchozí Притяжение. Jednu * za ruské sci-fi (byť Tarkovskij to není), jednu * za Olega Meňšikova a jednu * za epické efekty.

plakát

Ve službě (2019) 

Jednu * za slušný potenciál ze začátku a jednu * za Aarona, který se snaží, i když tu nemá co hrát. S každou vteřinou filmu to WTF ve vaší hlavě roste a tuční, až do závěrečného facepalmu.

plakát

Proxima (2019) 

Čekal jsem poloviční sci-fi o rodičovství z vesmíru a dostal jsem příběh o rodičovství za časů tréninku na vesmírný let. A s tím, co jsem viděl, jsem naprosto spokojený. Rozhodně film do kina.

plakát

Solis (2018) 

Hodně podhodnocený film. (26 %, jako vážně?) Zvažoval jsem i 4 hvězdy. Na to, že jde o Strathieho první celovečerní film je to velmi dobré, z hlediska reálií a fyziky jde více o Fi než o Sci, ale dobře se na to koukalo, Ogg hraje dobře, efekty dobře udělané, kamera i hudba taky fajn. P.S.: Pro hejtery - každé scifi nemusí být rychlovka přecpaná vejbuchy, emzáky a idoly dívčích srdcí... A že je to vykradená Gravitace? Na trosečníka ve vesmíru nemá Cuarón patent..

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Velmi vydařený seriál plný nekorektního humoru o některých druhých z nás. Děj nikde nestagnuje, zvědavost nás postrkuje do dalších dílů až k finále, které pro mne bylo příjemným překvapením.

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Po sedmi dílech jsem nadšený, kvalita i napětí stoupá s každým dílem.

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Začátek rozpačitý, ale pak až do konce šestky jede Trpaslík svůj veselý obraz dnešní doby. Dost pobavilo.

plakát

Kosmo (2016) (seriál) 

Jsem rád, že jsem se u českého seriálu nahlas zamál. V posledním díle trošičku ztrácí dech, ale stále baví.