Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Aj štvrtkový večer patril netflixu. Ani som nevedel že sa chystá dvojka. Jednotka bola veľmi dobrá. Niečo nové a taká hororová komédia na ktorú sa dobre pozeralo. Dvojka je podobná. Až príliš podobná. Konečne netflix pridal aj Česky dabing. To by pri novších filmoch mal ponúkať. A za to veľké plus. 4* ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Váhal som nad hodnotením, ale nakoľko je to lepšie ako prvá časť, tak nemôžem inak a dávam slušné štyri hviezdy. Tam kde jednotka váhala a pri svojej krátkej stopáži stavila na zbytočne dlhý úvod a potom urýchlenú akciu, tam už dvojka jasne stála oboma nohami na zemi, počítala s tým, že vieme, čo je treba a tak to všetko začalo o kus skôr. Slušných úmrtí tu máme viac, gore lahôdkový, humor trefnejší (hlavne narážky na známe filmy) a dokonca sa čo to vyžehlilo aj z osudov postáv z prvej časti. Ja by som si trojku dal rád... a ďalšie pokračovanie Babysitter rovnako... :) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krev neposkvrněného jako nezbytná ingredience okultistického rituálu? Už chlípník Bond v Live and Let Die podal návod, jak potenciál takových osob „znehodnotit“.. Z řetězu utržený McG v sobě nedusí terminátorské fanboyství a v teenage módu zavaluje diváka tunami popkulturních odkazů, očividně digitálních triků a primitivních jokeů. Nebýt soundtracku (Tangerine Dream, Queen), bylo by to k nevydržení. Neteř primátora Roklinky anorektická jak přítomností na place, tak vzhledem.. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Stejná chujovina jako první díl a pořád stejně zábavná. Ano, je to blbost, ale dokáže si to ze sebe dělat srandu, referencovat Terminátora a i jemné narážky, jako melodie na banjo z Deliverance nebo hláška z The Warriors. Judah Lewis za ty 3 roky dost povyrostl, stejně jako Emily Alyn Lind, která z dětské hvezdičky se taky dost pěkně vyvinula na správných místech a plní roli místo Samary. Gore je tu zas over the top a písničkový soundtrack taky udělal radost. Na výplachový večer není co vytknout. Samozřejmě nízké hodnocení taky chápu. SPOILER: Samara tu nakonec je taky! Byť až na konci. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na první díl poněkud kostrbatě naroubované, ale to není ten největší problém. Tím je místy křečovitá snaha o vtip, která do určité míry devalvuje povedené fórky a na můj vkus až moc sekvencí, kdy McG nemá co říct. Naopak plusem je vynikající gore, kterého by mohlo být klidně i víc a perfektní muzika v podání Queen či Dead Kennedys. Herecky OK, ale zamrzí malý prostor pro Samaru Weaving, na které první díl stál a i když byl zbytek castingu v pohodě, nebyl tu nikdo, o koho se film mohl vyloženě opřít. Průměr. 50% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)
  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)

Reklama

Reklama