Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

McG se tentokrát utrhl ze řetězu víc, než u druhých Charlieho andílků, ale ten jeho osobitý styl vlastně není zas tak špatný. Za ty dva roky, které uběhly od minulého dílu se ze všech postav staly ještě větší karikatury než byly. A vůbec to nevadí. Hlavně Ken Marino tu má boží hlášky. Popkulturní narážky jsou pořád super a divných scén je tu fakt požehnaně. Akorát je škoda že hlavní záporák je strašně otravná, nesympatická mrcha (Na rozdíl od Samary Weaving). Je to prostě klasické pokračování, které už není tak originální jako první díl a taky je ve všem horší. Ale pořád je to fajn zábava. 5/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel se jedná o zbytečné pokračování co parazituje na úspěšné jedničce. Spoilery kdo neviděl jedničku nečtěte Celá myšlenka, že všeci z jedničky přežily a těla se nenašly ještě budiž (asi se vypařila i krev dejme tomu) , ale teď přijdou hodně velké chyby kdo ji viděl ví, že tam umřelo několik policajtů ani jejich těla se nenašly a navíc předtím než zemřeli měly hlášení, že jsou v Coleově domě tak, že oni tam podle dvojky šly a zmizely a dva roky nikomu nechyběly? Další věc Dee tam v tu noc měla hlídání umřela (zmizela) a rodičům Coleho případně policajtům co to vyšetřovaly to nepřišlo divné ani ji nikdo nehledal? Ani ten konec nedává smysl jelikož ten plán je vyloženě na náhodu a spoléhá na to, že někdo zasune do určité doby navíc s holkou co je od začátku divná. Nové postavy jsou tragické (celá ta nová parta co ho honila měla potenciál bohužel se to zmohla na přizdisráče) a nejhorší je humor (Coleův táta a Melanin táta) 60 procent ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvělý mix hororu a komedie. Druhý díl by nemohl být snad víc odlišnější. McG už neprolíná výborné komediální vsuvky s prvotřídním slasher hororem ale všechno jen degraduje do debilní parodie a absolutně se nesnaží o nějakou atmosféru. Ze solidního zábavného hororu se tak dvojka stala jen přiblblou komedií do které Netflix nasypal kurevsky málo peněz, takže efekty jsou opravdu příšerný a prostředí neskutečně vizuálně odpudivé, papundeklové a studiové. Kdyby se to aspoň technicky drželo jedničky, ale bolely mě z toho normálně oči. Zasmál jsem se asi 3x a ocenil jsem docela slušný konec, ale jinak o proti úžasnýmu prvnímu dílu fakt zkurvená tragédie.40%. ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Té zbylé mrdky, co zbyla na monitoru ještě neseschla, a další várka bílé a lepkavé tekutiny, hojně překročila svoji míru. To se bude lehce seškrábavat! Samara a Kool & The Gang znovu přichází, a z čela novou generací dizny smíšků, kteří se dosti uchechtávali nad tím zhuleným negrem z Osmý míle, jak totálně cool zdissoval eminema. Prej, že není Casper, kurva! No ty vole, jasně že ne, duchové jsou bílý, ty vole, nech mě aspoň vydechnout, brácho! Šílenství a trumpoty Kristového jezera, krasojízdně pokračujou, a když budem ignorovat tu opakující smršť vrstvované cibule, která měla i předtím ty vrstvy dost ukvapené, a nepřetržitě trapné, a trestuhodně infantilné. Ale alespoň tu jednu hvězdu jsem té chůvě dáti musel, aby ta Samara měla nějakou pozitivní recenzi na iCunt, a aby těch pozitivných případů nebylo na stupnici 5, tomuhle se radši úplně vyvarujte, protože po dálnici D1, se schyluje k zimní bouři. Ne vážně, kolik mi musí odumřít mozkových blání a Chromezomů, abych se nad tímhle ukuckal při pražené kukuřici, a paprice? 10%? 5%? Tak 1%? To už je zhola čirý nesmysl. Člověk používá jen 10% mozkový kapacity, to bych přeci musel být tak blbý, že by mi Adam Sandler přišel vtipný, haha nebuďte směšný! A mělo by se zakázat dělat v odpadech popkulturní odkazy na lepší filmy. Pokuty by jen letěli! A pozor chvilka potlesku, neznám ještě žádný film, který by kreačně dokázal zformulovat slovo "jebat", v jedné větě třikrát jinak, a jiným způsobem.. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Potenciál filmu sráží stejně jako u jedničky buranské zpracování. Potěšilo, že se konečně narozdíl od jedničky rozjela mytologie kolem satanského kultu. Gore bylo originální a hodně vtipné, videoklipové odbočky byly taky super a všechny tři holky + Bellu Thorne musíte milovat, takže na ty sračky, co tam McG nasázel v klidu zapomenete a béčkově si to užijete. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Podtitul filmu Killer Queen odkazuje na stejnojmenou píseň skupiny Queen, která dokonce i zazní ve vyvrcholení filmu. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama