Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Z Krvavé královny jsem rozhořčen a zklamán. Už se mi to vlastně stalo u McGho u Charlieho andílků. McG dokáže vytvořit něco úchvatného a zábavného a jakmile se pustí do pokračování, tak z toho udělá slátaninu. Jednička Babysitter byla skvělá, vtipná, napínavá a velice zábavná, oproti tomu dvojka hrozně tlačí na pilu, je vyloženě nelogická a hlavně tahoun jedničky Samara Weaving se ve dvojce prakticky neukáže. Mé očekávání bylo prostě mnohem větší a velice mě mrzí, že nebylo naplněno. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl takovou jednoduchou krvavou blbůstkou s prostým humorem, na kterou se dalo podívat, aniž bych si toužil vyškrábat oči. Tentokrát tvůrci po všech stránkách znatelně slevili na nárocích, přičemž zjevně nikdy neslyšeli o Cimrmanově šrapnelu. Repliky, které scénárista vyplodil pro jednotlivé postavy, rozhodně nebyly šrapnelem, to byla bubnová palba těžkých kalibrů. Kdybych měl napsat, co si o filmu opravdu myslím, musel bych klesnout na verbální úroveň v něm použitou, a to fakt nechci, takže to jen shrnu. Scénář byl v podstatě chabý, triky místy vypadaly jako špatný vtip (viz. smrt Bambiho), všechny postavy mi byly veskrze nesympatické a celé to definitivně pohřbil neuvěřitelně stupidní závěr. Škoda, že nevěřím v Satana, scénáristovi bych pobyt v kotli klidně dopřál. / Poučení: Nechceš se stát obětí krvavé sekty? Šukej. ()

Reklama

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Té zbylé mrdky, co zbyla na monitoru ještě neseschla, a další várka bílé a lepkavé tekutiny, hojně překročila svoji míru. To se bude lehce seškrábavat! Samara a Kool & The Gang znovu přichází, a z čela novou generací dizny smíšků, kteří se dosti uchechtávali nad tím zhuleným negrem z Osmý míle, jak totálně cool zdissoval eminema. Prej, že není Casper, kurva! No ty vole, jasně že ne, duchové jsou bílý, ty vole, nech mě aspoň vydechnout, brácho! Šílenství a trumpoty Kristového jezera, krasojízdně pokračujou, a když budem ignorovat tu opakující smršť vrstvované cibule, která měla i předtím ty vrstvy dost ukvapené, a nepřetržitě trapné, a trestuhodně infantilné. Ale alespoň tu jednu hvězdu jsem té chůvě dáti musel, aby ta Samara měla nějakou pozitivní recenzi na iCunt, a aby těch pozitivných případů nebylo na stupnici 5, tomuhle se radši úplně vyvarujte, protože po dálnici D1, se schyluje k zimní bouři. Ne vážně, kolik mi musí odumřít mozkových blání a Chromezomů, abych se nad tímhle ukuckal při pražené kukuřici, a paprice? 10%? 5%? Tak 1%? To už je zhola čirý nesmysl. Člověk používá jen 10% mozkový kapacity, to bych přeci musel být tak blbý, že by mi Adam Sandler přišel vtipný, haha nebuďte směšný! A mělo by se zakázat dělat v odpadech popkulturní odkazy na lepší filmy. Pokuty by jen letěli! A pozor chvilka potlesku, neznám ještě žádný film, který by kreačně dokázal zformulovat slovo "jebat", v jedné větě třikrát jinak, a jiným způsobem.. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně přesně takové, jaké jsem to čekal, což rozhodně není kritika. Větší, střelenějším vtipnější a krvavější (respektive marmeládovitě - limonádovo - gejzírovější), o něco víc sexy a v závěru i poměrně překvapivě, ale zároveň logicky vypointované. Pokud se vám líbil první díl, budete spokojení, pokud ne, pak předpokládám, že se na tenhle dívat nebudete. A jestli ano, dobře vám tak. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pokračování Chůvy na zabití nedává vůbec žádnou logiku, ale zřejmě bylo potřeba si se scénářem nějak pohrát, aby to pro ten druhej díl dávalo alespoň trošku smysl. Sranda je to každopádně opět solidní, i když se opakuje jasně dané schéma. Dokonce i režisér pochopil, že k podobné taskařici se hodí více hudebních vsuvek, než jak bylo v prvním díle. Škoda ale, že než se něco vůbec rozjede, je to docela dost nuda. Na zabavení ale pořád ucházející. Nicméně oproti prvnímu dílu tak nějak na půli cesty. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)
  • Když v čase 01:03:40 Cole (Judah Lewis) s Phoebe (Jenna Ortega) vstoupí do sklepa, jsou tam rozsvícená vánoční světélka, ačkoli je nikdo nemohl zapnout. (JimmyBook)

Reklama

Reklama