Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Věrný sequel zábavné kraviny z dílny Netflixu, ve kterém se díky Bohu vrací většina osazenstva a i když je příběh tentokrát už hodně přepálený, pořád se nejedná o žádný ztracený čas a bavit se budou nejen teenageři. Zprvu jsem se trochu bál, že se budeme muset obejít bez kouzelné Samary Weaving, ale to tu nemíním prozrazovat všem, kteří ji adorují stejně jako já. [viděno na Netflixu 11.9.2020] ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že moje id mě kvůli Judahovi nutí trochu nadhodnocovat, takže v hloubi vidím slabší čtyři... nicméně to jsem dal i minulýmu dílu a tenhle byl oproti němu přecejenom trochu vlažnější, některý vtipy byly trochu trapný, člověk už tak nějak věděl, co přibližně čekat a nedostával jsem už takový haha syndromy jako u jedničky. I tak se ale furt jedná o zábavnou a stylovou jednohubku se sympatickýma postavama, dobrýma gagama a celý to prostě působí jako ideální nenáročnej film večer, kdy prostě nemáte chuť přemejšlet. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Cole od jednotky dosť vyrástol, no partička vrahov sa mu znova postaví do cesty. Babysitter 2ka je u mňa na podobnej úrovni ako jednotka, čiže nič moc. Vtipné momenty by som spočítal na prstoch jednej ruky a väčšinou sa s humorom až príliš tlačí na pílu. Čo stojí za pozornosť sú však vymazlené killy postáv. Tie naozaj stoja zato a napríklad spôsob odchodu Belly Thorne z plátna len tak nezabudnem. Soundtrack ušiel a pár piesní sadne k momentom na plátne dokonale. Dejový twist v závere spojený s krátkym cameom Samary Weaving mi prišiel dosť hlúpy a nelogický(ostatne tých nelogickostí v deji bolo v tomto sequeli viac). Samara všeobecne chýbala, postava Melanie ktorá ju nahradila je oproti nej dosť otravná a neznesiteľná. Na druhej strane shirtless Max, či Hana Mae Lee bavia stále. Celkovo teda príliš nasilu "vtipná" hororová komédia cielená na teenagerov s pár obstojnými momentami. Fakt je to rovnaké ako jednotka... 40% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva roky po událostech z jedničky se na scénu vrací (vzkříšený) satanský krvavý kult a spolu s ním i panic Cole, který mezitím dospěl a chůvu na hlídání už vůbec nepotřebuje. V nenadále obnoveném rituálu si však má střihnout hlavní roli. Druhé dějství si (překvapivě) zachovalo účast hereckého ansámblu z prvního dějství, dostavil se opětně vizuálně nápaditý režisér McG, jen scenáristická sekce se poněkud rozrostla, odpadl původní scenárista, načež jeho místo zaujal nový kvartet, který se vydává cestou komediálního hororu až sebeparodie. Takže se jede naprosto v předimenzovaném módu, vydatně se hláškuje, vulgarit je plný koš a do toho přehnaně krvavé scény, které mají rovněž komediální vyznění. I když éterem bručí zlověstné hudební tóniny, film se ani na okamžik nedá brát vážně. A ani se vážně nebere. Tvůrci bez větších vynalézavých procesů vrátili na scénu hravou i dravou temnou partu z jedničky a dokonale se (s ní) odvázali, v duchu všech druhých pokračování. Nemá to vyloženě kompaktní ráz, ovšem tvůrce to zjevně netrápí a jedou si svou show. Zjištění, že útlým herečkám, jmenovitě Emily Alyn Lind a Bella Thorne, narostlo výrazné poprsí, je více než erektivně příjemné, zamrzí jen to, že nahotu film neobsahuje, tudíž se jejich pevný mlékárenský produkt nezužitkoval v plné bujné kráse. Druhé dějství se vykašlalo na tradiční úskalí pokračování, prostě přišlo pobavit maximálně zábavným stylem. 10/10 ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní sequel. Prakticky se jede na stejné vlně jako v prvním díle. Všichni jsou si moc dobře vědomi co točí za film a užívají si to. McG tento typ filmů umí točit a je vidět, že má řemeslo v ruce a baví ho to. Režisér přichází s kupou nápadu, tvoří zajímavé a zábavné scény a krásně do toho zapojuje popkulturní písničky. Je to hodně příjemná oddychovka co mi několikrát vykouzlila úsměv na tváři svojí přepáleností, absurditou a tím jak moc se neber vážně. Po herecké stránce to šlape a je radost na to koukat. Ocenil jsem gore scény, které jsou celkem kreativní, hezké zapojení herců z prvního filmu a taky to, že to vypadá vizuálně dobře. Mohlo to být o pár minut kratší, ale i tak jsem se nenudil. Chůva na zabití: Krvavá královna je fajn oddychovka a pokud vás bavil první díl, tak zde bude taky spokojený. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Podtitul filmu Killer Queen odkazuje na stejnojmenou píseň skupiny Queen, která dokonce i zazní ve vyvrcholení filmu. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama