Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abbie, zklamaná svými předchozými známostmi, se zaptlete se svým homosexoálním přítelem. A jelikož její biologické hodiny tikají, nezbývá jí než udělat příští správnou věc... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Abbie chce od života víc, než život se zábavným homosexuálem Robertem, který ji, v rámci precizně provedeného utěšování z rozchodu, přivedl do stavu zvaného JINÝ. Tento snímek má ambice v oblasti kombinace humoru se závažnými tématy, ale svým nevyváženým provedením postupně selhává na všech frontách. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Neukamenujte mě, ale tenhle film je jedno z nejlepších béček, kde hraje Madonna. Přiznávám, že není dobrá herečka, ale tuhle roli zahrála jako profesionálka - žádné zbytečné herecké úlety a celkem dobrá gestikulace.___Jinak k filmu: Scénář je nadprůměrnější. První část byla taková hezká a oproti normálnímu životu i lehce surreální. Jenže pak nastalá část druhá, a ta už tak optimistická nebyla. Samé hádky, slzy a hysterie. Dokonalý kontrast!!!. ___ Herecké obsazení se povedlo na výbornou. Rupert Everett vykouzlil ze sebe hezkého a důveryhodného buzíka. Akorát Benjaminu Brattovi jsem moc nevěřil, že hraje svou roli... Madonna měla asi lepší týdny, protože, jak jsem již napsal na začátku, zde podala více než slušný výkon. ___Každopádně všechny tyto klady nemění na Příští správné věci to, že je to hollywoodské béčko. **** hvězdy má ale ode mě za to, že je hollywoodské nadprůměrné béčko. ()

Reklama

jhrasko odpad!

všechny recenze uživatele

..ešte horšie než tematicky podobný The Object of my affection videný minulý týždeň. U pána Hytnera mi to je jedno, u pána Schlesingera, režiséra legendárnych vecí ako Polnočný kovboj a Maratónec, je to neodpustiteľné. Okrem soundtracku, ktorý je sám o sebe päťhviezdičkový, ide o paškvil, zhovadilosť a fatálne fiasko. Rozbolel ma z toho břich (a že sa doň toho zmestí) ! Fuj ! ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Žánrově nevyhraněný film, který kupodivu není vůbec tak špatný, jak se o něm psalo. Z Madonny se vám jako obvykle bude chtít zvracet, příběh skáče z romantické komedie do melodramatu a soudního dramatu, ale má jednu nepopiratelnou kvalitu, která ten film zachraňuje - Ruperta Everetta. Tento talentovaný Brit si byl jistě vědom, že nehraje v žádném veledíle, přesto svou roli zahrál tak zodpovědně a se sobě vlastní nadsázkou, že je to především jeho film. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Neustále příšerně patetickým způsobem nasvícený obličej Madonny i Everetta :D :D Když jsem si toho všimla podruhé, řekla jsem si, že je to "náhoda", když to ale bylo téměř v každé scéně - řekla jsem si, že režisér byl asi nalitý :D Madonny stejný účest po dobu cca 8mi let, její nestárnoucí obličej a "trapné" zpomalené scény - byla jsem ráda, že jsem ten film dokoukala. Ruperta Everetta v rolích gayů miluju :) A byl tam, jak tu již zaznělo - výjimečně po celou dobu filmu :D :D Tahanice o dítě, Madonny tělo, které ale nechce ukázat v plavkách - raději si vezme velice asexuální model a Benjamin Bratt, který by mohl odhalit ale více...Je to patlanice, utahaný, ukecaný a nudný :D ()

Galerie (32)

Zajímavosti (9)

  • Madonna získala získaa v roce 2000 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herečku. (Terva)
  • Labrador Moise, který se objeví ve filmu, patří Rupertu Everettovi. (Avalon820)
  • Madonnina postava neměla být původně učitelkou jogy, ale plavání, což Madonna odmítla hrát, aby si nepoškodila vlasy, a navrhla jogu, kterou se sama intenzivně zabývá. (contrastic)

Reklama

Reklama