Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abbie, zklamaná svými předchozými známostmi, se zaptlete se svým homosexoálním přítelem. A jelikož její biologické hodiny tikají, nezbývá jí než udělat příští správnou věc... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Jedno je po této "relativní ptákovině" jasné, paní Madonna by neměla být před kamerou jako herečka, svou úlohu zde jednoznačně nezvládla, příliš tuhá, naučená, klasický neherec, v takovém případě musí být režisér mistrem, např.jako pan Passer či Forman, aby zvládl ono "neherectví" usměrnit a dát mu správné tempo a sílu.!! ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Film to není špatný, námět je v pořádku, ale chvilkama film nudí. Ovšem i pobaví. Osobně nevím co je na tom filmu špatné, viděl jsem i horší, a na Příští správnou věc se podívám klidně znovu a rád. Je to prostě pohodový film, pro nenáročného diváka. Osobně jsem vůbec nepochopil že za to Madonna získala Zlatou Mailnu za nejhorší herečku. Viděl jsm horší herecké výkony. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Neustále příšerně patetickým způsobem nasvícený obličej Madonny i Everetta :D :D Když jsem si toho všimla podruhé, řekla jsem si, že je to "náhoda", když to ale bylo téměř v každé scéně - řekla jsem si, že režisér byl asi nalitý :D Madonny stejný účest po dobu cca 8mi let, její nestárnoucí obličej a "trapné" zpomalené scény - byla jsem ráda, že jsem ten film dokoukala. Ruperta Everetta v rolích gayů miluju :) A byl tam, jak tu již zaznělo - výjimečně po celou dobu filmu :D :D Tahanice o dítě, Madonny tělo, které ale nechce ukázat v plavkách - raději si vezme velice asexuální model a Benjamin Bratt, který by mohl odhalit ale více...Je to patlanice, utahaný, ukecaný a nudný :D ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Madonna jako instruktorka yogy, která si po jedné noci udělá dítě s homosexuálem, tak následně fungují jako rodina dokud se neobjeví Benjamin Bratt a rodina se rozpadne až se to řeší u soudu. Podle zápletky jsem čekal komedii, ale dostalo se mi jakési civilní melodrama, které by bylo velice jednoduchým nenápadným neškodným filmem, kdyby tam nehrála královna popu. Je to asi lepší a inteligentnější než jsem čekal, ale nejsem úplně cílový divák. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu na sebe působí dvě rozličné síly a stejně tak v mém hodnocení. První je báječný Rupert Everett, který celý film drží a naštěstí téměř nesleze z obrazovky. Naopak Madonna, která je pro mě spíš tanečnicí a striptérkou, sem vůbec nepasuje, opravdu, opravdu hraje špatně.Dějově film nijak nevybočuje z hollywoodského průměru. Nakonec tedy převážil aspoň malinko dojem z báječného Ruperta Everetta a tak tedy 5/10. A Benjamina Bratta teda taky nemusím... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (9)

  • Madonna nosila při natáčení umělý zub, aby zakryla mezírku mezi svými vlastními předními zuby. (contrastic)
  • Madonna získala získaa v roce 2000 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herečku. (Terva)
  • Madonna k filmu nazpívala píseň Time Stood Still. Režisér ji potom přemluvil k nazpívání cover verze songu American Pie. I přes to hudbu songu Time Stood Still můžeme ve filmu slyšet. (Patw)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno