Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To město mu hodně dlužilo a on se rozhodl, že to někdo zaplatí... Novinář Harry Barber zariskoval a skončil na dva roky v base. Když se opět ocitl na svobodě, rozhodl se, že se mezi mocnými v Palmettu prosadí. Stát se drsňákem však není snadné... (Warner Home Video CZ)

Recenze (44)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nevypadá to jako film od Schlöndorffa, ale jako od nějakého rutinního no name amerického režiséra. A to i přesto, že tenhle mysteriózní noir thriller svá silnější a napínavá místa určitě má, takže to není vyloženě zapomenutelný průměr, ale i tak to průměr pořád je. Nějak zajímavé to navíc začne být až někdy v druhé půlce, protože ta první vypadá jen jako soft porno a i když mi druhá půlka přišla viditelně lepší, jako celek je to stejně jenom banální historka, která se z vod průměrných thrillerů nijak zvlášť nevyhrabává. Vlastně mám pocit, že nejlepší na tom filmu je stejně ta hudba, která je skutečně nadprůměrná a povedená. 3* ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Film prináša v závere niekoľko prekvapení, no akosi nasilu, aby to bolo zaujímavejšie. Od začiatku filmu chýba spád a miestami až nudí. Hlavne vďaka nepresvedčivému výkonu Woodyho Harrelsona, ktorý pôsobí tak úboho, že by ani on sám neuveril tomu, že ho chce zbaliť taká kočka ako je Elisabeth Shue (a pritom naňho ešte doma čaká Gina Gershon). ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Není nic horšího, než spisovatel, který nemá co napsat...... Křivě obviněn a po dvou letech propuštěn, bez práce a vrací se do Palmetta, kde vše před dvěma lety začalo. Je mu nabídnuta práce, špinavá práce, ale lehký prachy, zdá se. Jen zavolat že má unesenou dceru, požadovat výkupné a pak dostat deset procent. Zní to lehčeji, než to bude provedeno. Jenže tvůrcům nějak docházel dech a ke konci jsou vytvářené situace, jak vycucané z prstu. Nevěrohodné a divné, CITÁT - Jak se z toho mám sakra dostat??!!....... Hvězdu navíc na Woodyho Harrelsona. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Hodně atmosférická záležitost. Dusné Floridské prostředí, skvěle napsaný a zamotaný (nikoli však nepřehledný) děj a pointa, která se IMHO předvídat opravdu nedá! Woody Harrelson nehraje žádného drsňáka, ale spíše důvěřivého moulu a to je jen dobře. Role mu sedne jako ulitá. Svěží neonoir, který nenudí a má stále co nabídnout. A to zatracování na úkor více proflákých tendenčních žánrových souputníků (za všechny např. Obvyklí podezřelí) opravdu nechápu. 85%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až se chce napsat klasická devadesátková zvratovka (trochu ve stylu Nebezpečných her). Hned od začátku víte, že je něco špatně, respektive že to není tak, jak se zdá a jeví. K dobru filmu je třeba říci, že až takhle zamotané jsem to nečekal. Harrelson si devadesátky užíval, zde například s ženami, které se tu kolem něj točí. A nutno říci, že trojice Shue, Gershon a Sevigny je fakt sexy. 3.5* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na Floridě v lokalitách Palmetto, Fort Myers a Sarasota. (Terva)

Reklama

Reklama