Reklama

Reklama

Město sužuje nárůst drogové závislosti a tři různí lidé − policista, vědec a architektka − se rozhodli, že to tak nenechají. Na hranicích Spojených států a Kanady kanadská jízdní policie zadrží drogového kurýra Cedrica Beauvillea. Ve stejné době se detroitský agent DEA Jake Kelly infiltruje do místního drogového kartelu. Drogový král Claude Veroche je ale velmi nedůvěřivý a všechny nepřátele hned likviduje... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (21)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nicholas Jarecki mě svého času velice mile překvapil filmem Smrtelné lži, který byl chytrým, spletitým a skvěle zahraným thrillerem. V krizi chce být také spletitým ale chybí mu ta chytrost a i přes slušné obsazení i zajímavé postavy. Nejvíce tak svým stylem vyprávění, pohledem několika lidí a tématem, připomene už trochu zapomenutý Traffic, ale ten byl kvalitou někde úplně jinde. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taká komornejšia variácia na Traffic. Len namiesto tvrdých drog sa film zaoberá liekmi proti bolesti a je tu menej postáv. Nakoniec sa niektoré línie pekne popreplietajú a vyústenie je dostatočne uspokojúce. Ale vzhľadom na to, že je tu relatívne málo postáv a hrajú ich špičkoví herci, tak ich príbehy sa diváka ani zďaleka nezapôsobia tak ako by mali. Namiesto napätia z toho ako to skončí som pociťoval len zvedavosť a nemal som potrebu komukoľvek držať palce. V tomto trochu mdlom podaní najviac zažiaril Gary Oldman a úplne zbytočná tu je zase Michelle Rodriguezová. Asi si chcela zahrať nejakú normálnu civilnú postavu. Pointa, že veľké liekové korporácie sú všemocné je tak nejak smutným nosením dreva do lesa. Takže výsledkom je taký solídny mix drámy a thrilleru s pidištipkou civilnej akcie na jedno pozretie. 6/10. ()

Reklama

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Na Markízu v piatok večer tak akurát. Úmorná chodička s nudnými dialógmi a plochými postavami, kde sa nič moc nedeje ak nerátam ten vlažný koniec. Téma taká klasika, drogy, fízel v utajení, trošku to celé ozvláštňuje postava okolo Oldmana či Lilly, ale žiaľ všetko je vcelku dosť predvídateľné a skúsenejšieho diváka to nemá čim prekvapiť, čo je celkom škoda, vzhľadom na tú plejádu známych mien. Ale tak aspoň si v tom mohol zahrať ďalší čierny rapper, čo si automaticky myslí, že talent na ,,hudbu'' sa rovná aj talentu hereckému. ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý ma nijako špeciálne neprekvapil, na druhej strane som ho bez väčších problémov dopozerala do konca. Príbeh sám o sebe nie je nijako originálny, spracovanie v rozvetvených dejových líniách je ale vo výsledku slušné a prvá polovica filmu bola aj zaujímavo zamotaná. Známi herci vo vedľajších úlohách boli príjemným prekvapením a pridávali odkazu filmu väčšiu váhu. ()

cenitel 

všechny recenze uživatele

Z počátku moc nebavilo, 3pribehy sledující životy odlišných lidí, ač je spojuje jedna věc - opiáty. Čekal bych od tohoto snímku mnohem více. Od půlky začalo bavit, spousta zajímavých, bohužel nedotažených myšlenek. Autor nevěděl jak má naložit se scénářem, bylo by to na mnohem delší stopáž nebo udělat spíše minisérii 3 dílů. Bohužel film vyšel na Netflixu a za mě se tak úplně nepovedl. Kolikrát mi určitě scény přišli nahodilé ne moc dobře promyšlené. Ve výsledku postrádá význam sestra agenta či samotný závěr. Rozjel více dějových linek, které se nějak zplácali do jedné obrovské koule. Dávám alespoň 60% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Film mal veľmi dobré recenzie, avšak kurz sa obrátil po tom, čo bol jeden z hlavných hercov filmu Armie Hammer verejne zapletený do škandálu so sexuálnym zneužívaním. Následne až na výnimky začali byť recenzie výrazne negatívne. (Arsenal83)
  • Když na večírku Dean (Greg Kinnear) řekne: „Ještě víno, prosím,“ utírá si ústa ubrouskem v levé ruce. Hned poté, z druhého úhlu pohledu, má Dean ruku stále u úst, ale ubrousek je pryč. (Johnny.ARN)
  • Sam Worthington byl původně ohlášen jako součást hereckého obsazení, ale ve výsledném filmu se neobjevil. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama