Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černoch Kevin Pope je špičkovým agentem CIA. Se šéfem Oakesem se právě pokouší koupit od ruského překupníka Adriana Vase kufříkovou jadernou bombu. Podaří se jim domluvit obchod, který se má uskutečnit za deset dnů. Na ulici však odcházejícího agenta napadnou neznámí útočníci a smrtelně ho postřelí. Oakes je přesvědčen, že za útokem stojí skupina teroristů, která má o zbraň také zájem, a že si její členové nejsou jisti, zda Kevina zabili. Dozví se také, že Kevin měl bratra dvojče. Za sto tisíc dolarů je ochoten ho zastoupit. Agenti ho podrobí intenzivnímu výcviku, jehož součástí je nejen proměna v elegantního světáka. I když Oakes zpočátku příliš v úspěch akce nevěří, muž ho překvapí svou přizpůsobivostí. Když se ubytuje v bratrově newyorském bytě a stane se terčem útoku neznámého vraha, raději zmizí. Oakes ho však najde, řekne mu pravdu a přesvědčí ho, aby pokračoval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

Torision 

všechny recenze uživatele

To je tak průměrný, až to práská dveřma. Průměrný herci, akční scény jako jako by nebyly, příběh lacinej a celkový provedení je prostě průměrácky průměrný, že to nebaví. Honičky v autě, jednání s teroristama a vlastně všechny ostatní scény jsou až trapný. Navíc si myslím, že pro Joela Schumachera a jeho štáb by snad neměl bejt takovej problém si zjistit, že třeba Grafická ulice není hlavní u Olšanskejch hřbitovů, ale zakopaná ulice na Smíchově nebo že Kladno opravdu není vzdálený od Prahy 72km. Protože jsem to ale celkem v klidu dokoukal a jsou tam hezký záběry na Prahu, tak tomu dam 50% a tři hvězdičky. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Takový film vždycky potěši, protože vidět vedle takové kapacity jako je Anthony Hopkins například Marka Vašuta je prostě super. Toho si fakt vážím, i proto, že takových koprodukčních snímků (USA + ČR) moc není. Jinak k samotnému filmu, jde o mírně nadprůměrný akční snímek, který tu 4 hvězdičku ode mě dostává i za to, že se natáčel v ČR. ()

Reklama

Anthony 

všechny recenze uživatele

Anthony, tímhle způsobem spolehlivě vyklidíš pozici číslo 1 na žebříčku mých nejoblíbenějších herců!!! Jestli si potřebuješ jen přivydělat a šetříš energií, tak si alespoň rozumně zvol žánr, kde nemusíš běhat. K tomuto filmu jsem přistupovat s pocitem, že to bude blbost, vypnu mozek a jen se budu dobře bavit (jako třeba u té superblbosti XXX). Jenže problém není v tom, že je scénář blbý (to se dá předpokládat), ale že je to všechno nudné. Je to komedie, která není vtipná a akční film, kde je málo akce. Navíc Chris Rock je prostě herecký typ, který mi vůbec nesedí - užvaněný černoch, jehož "vtipné" kecy jsou jen trapné. A ani se mi moc nelíbila ani hudba Trevora Rabina. Stěží dvě hvězdy. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Náhodou celkem slušný film. Až na těch pár chyb a otřesný překlad názvu do češtiny (to by se rovnou všechny filmy odehrávající v Praze mohly jmenovat např: Mise: Praha (Mission: Impossible), apod.). Ksichty Petra Jákla a Marka Vašuta mě pěkně rozesmívaly. Jinak, velmi zajímavá dvojice: Anthony Hopkins a Chris Rock. Tihle mi do toho fakt sedli. "Vítejte v Praze." "Je to tu stejně hnusný, jako v Jersey." ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Poměrně zatracené zklamání. Po celou dobu, až na závěr, je pořád na co koukat. Ať už na trapně vtipkujícího Rocka nebo na Prahu, nenudil jsem se. Ovšem přemrskaný akční závěr mi přišel totálně mimo. Není zajímavý, ani zábavný, jen prostě je. Honička po české vesničce potěší, ale určité nelogičnosti se přehlédnout nedají. Jednou a dost. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Jake Hayes (Chris Rock) nosí hodinky značky Hamilton Khaki Chronograph. (dyfur)
  • V záběru v kladenské hale je možné si všimnout, že v dolní části obrazovky jsou vidět koleje pro kameru. (Mr.Hudson)
  • Když Jake s Nicole a záporňákem padají dolů šachtou na prádlo, je vidět, že Jake jednou nohou minul koš na prádlo. V další scéně je vidět, jak vylézá z koše. (Musak)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama