Reklama

Reklama

Bubák Bubby

(festivalový název)
  • Austrálie Bad Boy Bubby (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bubbyho obézní matka vězní svého syna po třicet let ve svém domě. Během té doby ho zneužívá a není tedy divu, že jakmile se dostane na svobodu poté, co mu matka umírá, postrádá jisté společenské návyky. Aby toho nebylo málo, na scéně se záhy objeví i Bubbyho otec. Končí na ulici, kde si ho náhodně všimne zdravotní sestřička, která jakoby z oka vypadla jeho zesnulé matce. (sedlo03)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Už som videl aj koňa grcať aj hada cúvať ale takýto podobný film asi ešte nie.Hlavný hrdina pripomína tak trochu Jacka Nicholsona vo filme Prelet nad Kukučím hniezdom iba je obdarený väčším úchylofeelingom .Ako tu už jeden komentoval trochu pripomína osud Forresta Gumpa,ale je to úplne niečo iné ... len mi nesedí vo filmoch ked znásilňujú nábožensku vieru. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Bubbyho si prostě zamilujete ! Naprosto unikátní a skvěle natočenej australskej film o jednom deprivovanym individuu s inteligencí malýho dítěte a jeho začleňování do společnosti. Nejvíc mě pobavilo Bubbyho (Popovo) účinkování v rockový kapele, to nemělo chybu! No celej ten film je výbornej, rozhodně doporučuju. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Až dodnes jsem neznal pravý význam slova ,,divný", které dokonale charakterizuje tento australský film. Ti, kteří film neviděli si mohou být jistí, že něco takového ještě neviděli. Ti, kteří film viděli si mohou být jistí, že něco takového zase dlouho neuvidí. Nicholas Hope je herec Nicholsonovského vzhledu a svoji roli kreténa zvládá naprosto věrohodně. Film je zpracován ve velkém stylu. Nedopouští se mnoha logických chyb (sex se solidně vypadající černovláskou budiž odpuštěn) a působí skutečně důveryhodně. Jako další věc se musí ocenit pohled na obnažené genitálie. Světe div se, jsou k vidění i ty mužské. K vidění je i několik vagín a obrovské množství poprsí, což už tolik netypické není. Náš Bubby se řídí heslem ,,čím větší, tím lepší", neboť si k tomu navykl v mládí, kdy trávil noci se svojí matkou. Film je vůbec nasycen podobnými malinkými úchylárnami. Vtipný není téměř vůbec. Nějak jsem si odvykl smát se retardovaným dementům. Při pohledu na jeho ještě více retardovanou kamarádku jsem se ovšem neubránil. Vcelku film vidím pozitivně. Pan režisér se snažil cosy vykřičet do světa a jistě by se mu to i povedlo, jen kdyby film vidělo více lidí. Zřejmě ve velkém rozhodně neopustil australské hranice. 3* ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Bad Boy Bubby je movie,ktory len tazko opisat,ono najlepsie ho vidiet a zazit,lebo je to urcite podivny film,ktory nebude kazdemu po chuti,ono je trosku vulgarny,uchylny,vtipny,,smutny,pre niekoho moze byt aj nechutny a neprijemny,ale na druhej strane je aj zabavny,siel som do toho s tym,ze to bude ko*otina a s rychlym pretacanim to len tak prebehnem ocami,ale nakoniec som sa mylil,bavilo ma to velmi a verim tomu,ze aj ked sa to niekomu nebude absolutne pacit,tak aspon uzna,ze herecky vykon Nicholasa Hopea je priam excelentny...:⁠-⁠) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Bubbyho jsem si prostě nezamiloval, MoRTy, asi protože nejsem obézní padesátnice s kozama až na podlahu. Žasnu, kolik se před tímhle přešroubovaným mladším bráchou Jacka Nicholsona svlíklo ženskejch a vzpomínám při tom na poslední tři Bondovky, jestli v nich měl Craig tolik holek aspoň dohromady. Film určitě gradoval a byl zajímavej, sám si ale udělej obrázek, jestli je to maximum, který od filmů čekáš... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Scéna so "zlodejom na vozíku" bola založená na skutočnej udalosti, ktorej bol svedkom režisér počas písania scenára. (Durexon)
  • Počas natáčania sa režisér Rolf de Heer dopočul, že austrálska vláda možno zavedie trest smrti. Nahnevaný touto informáciou napísal inú finálnu scénu, ktorá sa mala končiť tým, že Bubbyho zatknú a obesia za jeho zločiny. Nakoniec si to však rozmyslel a záber sa nikdy nenakrútil. (Durexon)
  • Väčšina zvukov bola nahratá pomocou dvoch binauralných mikrofónov skrytých v ušiach Bubbyho. (Durexon)

Reklama

Reklama