Reklama

Reklama

Ztracení chlapci

  • Česko Ztracení hoši (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sam a jeho starší bratr Michael jsou ryze američtí mladíci s ryze americkými zájmy. Poté, co se společně s matkou přestěhují do poklidného městečka Santa Carla v Kalifornii, se však věci začínají překvapivě měnit. Michael poslední dobou přestává být sám sebou. A jeho matce se nebude líbit, v co se mění. Film Ztracení chlapci obléká do nového kabátu tradici upírských hororů. Je zručně namíchanou směsicí hrůzy, která rozbuší srdce diváků, smíchu, při kterém praskají jejich bránice, a rockové hudby, která nenechá jediný sval na těle v klidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z najlepších filmov o upíroch. Skutočné Schumacherove majstrovské dielo a klasický horor! Odmalička som tento film vždy miloval a upíri sú tu úžasní. Zahŕňa všetko, čo bolo v 80. rokoch také hlúpe, kýčovité a zábavné. Vlasy, oblečenie, hudba, prístup, zdalo sa, akoby sa v tom čase nikto nikdy nebral príliš vážne. 8/10 ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Priemerný upírsky horor ktorý vygraduje až v poslednej polhodinke. Joel Schumacher tentoraz natočil niečo hororovejšie a velmi zábavne pretože v niektorých scénkach prekypujú komediálne prvky. 5 motorkáry sú upíry a v noci vycucávajú ľudom krv a dotoho sa zapletie jeden chalan ktorý vypyje krv od upíra a stane sa upírom 60 percent. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Problem tohohle filmu je, ze se Schumacher neumel rozhodnout, co ze to vlastne toci. Pominu fakt, ze prvni pulku se nic moc nedeje a na akci si clovek musi pockat az na zaver, kamen urazu je, ze sem nevedel, jestli mam bejt napnutej nebo se smat. Ze zacatku to jeste jakz takz funguje, sem tam nejaka napinava scena, sem tam naopak nakej vtipek nebo hlaska. Bohuzel ke konci uz je to proste tak smichany, ze se to tvari jakoze vazne a napinave, dokonce tu je par krvavejch scen, ale hlavne zasluhou silenejch hercu to vyzniva spis jak parodie. Herci totiz hrajou fakt dost bidne a nejvetsi pruser je Feldman, se svym jakoze drsnackym hlasem. Takze obcas jsem se bavil, obcas byl napnutej, ale rek bych, ze kolikrat presne opacne, nez to reziser zamejslel. Aspon, ze je film docela sviznej, zabavnej a hraje slusna hudba. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je dost zvláštni, první půl hodina se vleče, že minuty ubíhají jako hodiny a místy to má klišé, které je tak moc ohrané, až to neni hezké. Pak se konečně film rozjede a směřuje do závěrečné třetiny, která je luxusní akční žrádlo, kde krev teče po celém baráku, ale zároveň to má parádní napínavou atmosféru. Bráchové Sam a Michael sou dobře sehraní a chemie mezi nimi funguje, za to Frogové sou zase na pěst. Kiefer Sutherland zde ani tolik nehraje upíra, jako samotného ďábla a hraje ho na jedničku. A je to takové rodiné drama, školní drama, romantika, pak je to zase horor, uff no je tady hodně žánrů a ze začátku se to fakt dost těžko sleduje, ale ty tři budou, protože Jason Patric. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Klukovské dobrodružství dvou bratrů z osmdesátých let - i s těmi příšernými vlasy a oblečením - jenom tentokrát na upíří téma. Upřímně řečeno jsem se vůbec nenudila a film svou nadsázkou dnešní generaci připomene Buffy, Angela nebo True Blood. Výlet do doby, kdy byl Hollywood, na rozdíl ode dneška, skutečně zábavné místo. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (29)

  • Do úlohy starého otca sa počítalo s jedným z dvojice hororových veteránov Keenan Wynn and John Carradine. Prvý menovaný tesne pred natáčaním zomrel a druhý bol ťažko chorý. Do úlohy Davida bolo zamýšľané obsadiť Jima Carreyho, na základe jeho predošlej skúsenosti so stvárnením upíra vo filme Once Bitten (1985). Úlohu nakoniec získal Kiefer Sutherland. (beso74)
  • Gerard McMahon zložil titulnú pieseň "Cry Little Sister" len na základe scenára. (beso74)

Související novinky

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

19.09.2021

Filmový remake upíří klasiky Ztracení chlapci z roku 1987 nabírá obsazení. V novém snímku od studia Warner Bros. si tak v hlavních rolích zahrají Noah Jupe (Tiché místo) a Jaeden Martell (Na nože). V… (více)

Pekelná a prokletá pokračování

Pekelná a prokletá pokračování

05.02.2007

Většina lidí, která tvrdí, že americký film je v krizi, svou tezi argumentují výčtem všemožných adaptací, předělávek a pokračování. Aby měli takoví jedinci na co nadávat a čím argumentovat i v… (více)

Reklama

Reklama