Reklama

Reklama

Beznaděj

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Na osamělé nevadské dálnici zastaví vůz manželů Jacksonových policejní automobil. Sedí v něm Collie Entragian, mohutný policista z malého městečka Beznaděj. Místo formální kontroly dokladů ovšem Petera a Mary odveze do městského vězení, kde je již zavřena i rodina Carverových, stárnoucí spisovatel Johnny Marinville a zvěrolékař Tom Billingsley. Collie se dle jeho slov zbláznil a vyvraždil celou pouštní osadu. Dokáží jeho příští oběti přežít a s pomocí věřícího hocha Davida Carvera porazit zlo zmítané Beznadějí? DESPERATION (Beznaděj) je filmovým zpracováním stejnojmenného románu Stephena Kinga z roku 1996. (Goodlooker)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

cariada 

všechny recenze uživatele

První hodina je velice pěkná a hustá. Připoutá to diváka k ději a ten čeká co se z toho vyklube, jenž pak se začne vše motat kolem keců o bohu a to mě dost vadilo. Nápad velice slušný město kde kolem jezdí šerif co bezdůvodně vraždí kohokoliv to , že je posedlý už je věc jiná. Za zmínku stojí krásná Cynthia, které to opravdu seklo. Místo to místo do horou klouzalo ke komedii. U mě je to tak 50%, ale dám jen za dvě. ()

MaaaR@ 

všechny recenze uživatele

Jen se potvrdilo, co je na první pohled jasné: převedení Kingových děl na plátno je neskutečně složitá věc a měli by to dělat jen schopní režiséři. Vždyť už z námětu prázdného městečka zahaleného do písečné bouře a čehosi neznámého se dalo vytěžit tolik, jenže tady to působí tak, jako by celý štáb nejraději sfouknul šichtu co nejrychleji a měl padla. Doufám, že jednou někdo natočí remake využívající celého potenciálu předlohy. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ron perlman ako diabolsky policista bol fantastický. Žiadni zo zúčastnených mu nesiahal ani po kotníky. Naozaj herecké prejavy okrem Rona boli neskutočne prehrávajúce, ale film si to sčasti kompenzuje prostredím a slušnými lokáciami. Neviem prečo, ale tento film mi pripomenul viacero Kingových filmov ako napríklad TO či Hmla a omnoho viac, keďže mám jeho filmy napozerane. Ale ani túto knihu som nečítal, tak netuším, ako sa s tým režisér popasoval. Mňa film naozaj dosť bavil, keby nebolo tej náboženskej tematiky a toho chlapca. Ten i z jeho dialógmi ma otravoval od začiatku až do konca. Ale i keď film má viac než dve hodiny, vobec nenudí, je sčasti démonický, má spad a i niekoľko slušne vygradovaných scén. I keď nemôžem dať viac ako silne 3*, som z neho aj tak spokojný. ()

Pajčus 

všechny recenze uživatele

Asi tak prvních 20 minut se mi zdálo celkem napínavých a dá se říci, že mě film jakýmsi způsobem vtáhl do děje, u kterého jsem absolutně nevěděl, co od něj čekat. V těch prvních dvaceti minutách se mi zdál tento film i úměrný době, kdy byl natočený (2006). Jakmile ale tato doba uplynula, začal film stárnout, začalo přibývat jedno kliše za druhým, až se z filmu stalo jedno obří klišé, které nemohlo zachránit už vůbec nic a když film skončil, myslel jsem si, že byl natočen minimálně před dvaceti lety. Děj se dal bez větších problémů a bez námahy předvídat. Rozuzlení vyznělo při nejmenším zábavně. Původně jsem si myslel, že tento film zařadím mezy ty, kterých lituju, že jsem je viděl, ale neudělám tak - dokonce bych tento film doporučil - nevyrovnanost tohoto filmu za zhlédnutí rozhodně stojí - přece mě v tom nenecháte samotného. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

První co měl režisér udělat, je to že zastřelí toho debilního spratka. TAkovýhle dítě fakt bych nechtěl. Celou dobu "Bůh nás ochrání", a při tom to ze začátku byla dost dobrá zábava. Ale prostě toho kluka dokonale posrali. Naneštěstí to tu zachraňujou výborní herci typu Skerritt, Weber(toho chlápka žeru:-)) a Frewer. Knihu jsem ale nečetl tak nevím jak by hodnocení dopadlo po zkouknutí. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v americkém státě Arizona ve městech Bisbee a Tuscom. (Terva)
  • Při přípravě dolu došlo k ošklivé nehodě, kdy bylo zraněno pět lidí a shořelo všechno vybavení. (duklak2)

Reklama

Reklama