Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když byla May malá, měla jediného přítele - ručně vyrobenou panenku Suzy. Teď je May velká a jejím jediným přítelem je stále Suzy. Pak se ale May seznámí s filmařem Adamem. Věcí, která se na něm May nejvíce líbí, jsou - jeho ruce. U další známé, Polly, obdivuje její krk. May se prostě na lidech líbí jen některé části. A protože ví, že jediná možnost, jak získat přítele, je ručně si ho vyrobit, pustí se do toho. Začne z uřezaných lidských částí skládat ideální tělo. Není pravda, že by May neměla ráda lidi. Má je ráda. Částečně. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

tom88 

všechny recenze uživatele

What the fuck ?? Nečakal som zrovna veľa, nečakal som ani priemer, ale dostal som takmer nepozeratelnú sračku. Slabučký dej, nuda od začiatku až do konca. Stále som čakal, kedy sa už konečne niečo stane, kedy sa niečo zvrtne a rozbehne, ale bohužiaľ nič. Natočené to bolo ledva priemerne, ale atmosféra, herci, dej a ostatné aspekty sú hrozné a celkový dojem je mizerný. Veľké sklamanie a strata času. Rozhodne nikomu nedoporučujem. 30% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

May je divná. Hodně divná. Kdo by taky nebyl divný, když jeho jediným kamarádem je matčina panenka, zapečetěná ve skleněné krabici. Ale jednoho dne se May seznámí s Adamem (na kterém obdivuje hlavně jeho ruce), a připadá jí, že se život hnedle rozjasnil. Když ale dostane od Adama kopačky, a zároveň zjistí, že její kolegyně z práce, Polly, ji jen zneužívá, rozhodne se, vyrobit si vlastního kamaráda, který bude mít ze všech jen to nejlepší. Adamovy ruce, Pollyin krk, ...Další z filmů, kdy naprosto geniální námět v rukou filmařů shoří na popel. Přitom ani herecké obsazení není nejhorší - představitelka May, Angela Bettis je ve své roli parádní, neméně tak Anna Faris v roli lesbické spolupracovnice Polly (pro tu holku mám nějakou slabost :) ). Jenže, když koukáte na film, a čekáte kdy se začne dít to zajímavé, a ono to přijde až pár minut před závěrečnými titulky .. tak není něco úplně v pořádku. Suma sumárum, na podívání dobrý, na představu co by všechno ve filmu mohlo být taky, ale pro zařazení mezi filmové klenoty to není ani náhodou... ()

Reklama

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Priznávam, že som ten film asi po polhodine prepol, pretože to bola nuda na úrovne teenie seriálu, ale cca. po 5 minutách som sa k nemu vrátil a dopozeral som ho. V 2.časti sa to rozbehlo a celkovo tento moderný frankensteinovský film zaujme akurátne krvavými scénami a ešte tá podivínka nehrala úplne zle. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem si nevzpomenout na Vraždy podle Jidáše. Přesto byla stavba příběhu jiná, nutno říci, že dobře napsaná a to samé se dá říct o postavách. Bohužel zpracování za moc nestojí. Napětí nulové, scény, jež by měly nahnat husí kůži či šokovat, tu nejsou vůbec. Snad jen ta dětská, ale i té jako by něco chybělo. A tak jediné, o čem se dá mluvit v superlativech, je výkon Angely Bettis, ale ta to sama utáhnout nemohla. 30% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Prý horor, pfff. Pro mě ani náhodou, to já si užíval něžné psychodrama a doslova čistokrevnou romantiku! Přál jsem té zatoulané duši mír a klid a aby si naše sestřenice Buffalo Billa, mladší sestra uklízečky Gabriely a prázdninová kamarádka děvčátka z hor našla nějakého kamaráda, fak jsem jí držel palce. Btw, ty moje palce... ty mám oba moc pěkný! Možná by se jí taky hodily. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Anna Faris přijala roli Polly, protože se jí zdálo vzrušující hrát lesbu, která se „zamiluje“ do podivné dívky, která má chuť si poskládat z lidských částí svého vlastního kamaráda. (lyukassza)
  • Režisér Lucky McKee si ve filmu střihl malé cameo, jako muž, který byl se svou přítelkyní ve výtahu. (hladass)
  • Jméno přítele, kterého si May nakonec vytvoří, je Amy, což není jen anagram May, ale i slovní hříčka na Ami, což znamená francouzsky přítel. (hladass)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno