Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +závěrečné rozuzlení, najde se tu pár cameo rolí -další typická "sandlerovka" po které zjišťuji, že tento typ filmů není pro mě úplně to pravé ořechové, je to strašné psycho, fuj je to :-)/// Jack Nicholson je strašně slizkej parchant a budete ho stejně jako hlavní hrdina snímku pořádně nenávídět. Účel to tedy splnilo, ale popravdě, moc lehce se mi na něco takového nedívá. Moc jsem se nesmál, ani mi to nepřišlo moc zábavné. Celé je to takové průměrné, snad až na prostředí, NY docela zaujal. Jo a ten kocour, ten byl opravdu pěkně macatej :-)/// Celkem 46%/// ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Cakal som trosku viac od tejto komedie. Scenar bol sice dost pritiahnuty za vlasy, ale zachranoval to predovsetkym Nicholson so Sandlerom, aj ked by som radsej v ulohe Davea videl vecneho smoliara Bena Stillera. Treba to brat ako lahku blaznivu komediu na pobavenie a nad scenarom sa vobec netreba zamyslat. Vo vedlajsich ulohach ma milo prekvapili John Turturro a Woody Harrelson. Ale kde som videl uz podobny zaver? Aha asi v BLAZNIVEJ STRELE (1988) s Leslie Nielsenom... 20.02.2009 ____ Adam Sandler - (Dave Buznik) +++ Jack Nicholson - (Dr. Buddy Rydell) +++ Marisa Tomei - (Linda) +++ John Turturro - (Chuck) +++ Woody Harrelson - (Galaxia / Ochranka) +++ John C. Reilly - (Arnie Shankman) +++ Luis Guzmán - (Lou) +++ Kurt Fuller - (Frank Head, Daveov šéf) +++ Harry Dean Stanton - (slepý muž) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ Hudba: Teddy Castellucci +++ ()

Reklama

Jansen 

všechny recenze uživatele

Typ komedie, od které nic nečekáte a ani se vám ničeho převratného nedostane. Prostě film, na který se podíváte v pátek večer s rodinou, když zrovna není nic jiného na práci. Adam Sandler, v roli plachého dobráka a Jack Nicholson, jako jeho psychiatr, který určitě není z těch, co by své pacienty léčili v pokoji na pohovce. Klasická Sandlerovka s pár sexistickými vtipy, která nijak nevyčnívá z daného žánru. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Pro me je tohle jedna z nejlepsich komedii vubec.Malokdy mam prilezitost videt kvalitni komedii bez hloupych vtipku a velice vtipnych padu ze schodu, ruznych vulgarit a jine. U tohodle jsem se smala od zacatku do konce. Pisni jsem "Jsem tak hezka" a uklidnujicim slovem s masazi usnich lalucku me proste dostala do kolen.Herecke obsazeni je dokonale. Jack Nicholson a Adam Sandler jsou rozhodne mistri sveho oboru. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Nicholson tady "řádí"... , je opravdu skvělý.... (nedokážu si představit tento film a vůbec ne hodnocení bez něj).. Sandler tady docela ujde, super pidi role H.Graham a nepřehlednuté Galaxie v podání W.Harrelsona :-) Film mě pobavil.... ale kdybys si měl vybrat zda jít na kurs nebo slibovaný rok u soudu, šel bych asi na ten rok (vědět co mě čeká), protože bych Nicholosona asi zabil ... :-) A M.Tomei? Tak ta je hezčí a hezčí.. :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Kvůli filmu se Jack Nicholson (Buddy Rydell) vůbec neholil a nestříhal několik týdnů, proto vznikaly pomluvy a fámy, že se z něj stal alkoholik. (lesumir)

Reklama

Reklama