Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy Dave (Adam Sandler)  a Buddy Rydell (Jack Nicholson) odjíždějí z kláštera, kde si byli vyřídit účty z mládí, vyjedou polní cestou na silnici a přejedou dvojitou žlutou středovou čáru. V následující scéně je však ve zpětném zrcátku vidět čára jednoduchá, přerušovaná, bílá. (eltazar)
  • Kabina letadla je zařízena přesně jako v Boeingu 767 - před odletem se však v záběrech objevuje Boeing 737. (jirijost)
  • Když chce Dave (Adam Sandler) vyznat lásku své dívce na stadionu, chce se za každou cenu dostat k mikrofonu. Pak jej ale odvedou a za chvíli zase přivedou, načež mluví bez mikrofonu, přesto je však na celém stadionu slyšet. (jirijost)
  • Když jde Dave (Adam Sandler) směrem k letištní kontrole, má na rameni tašku. Poté, co se rozloučí s přítelkyní, ale po tašce není ani památky. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama