Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta

  • USA A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kdyby rodiče Jamese Walshe věděli, co se stane, když se nastěhují do domu na Elm Street…! Pět let čekal Freddy Krueger, aby se znovu objevil ve snech nového chlapce ve městě a otevřel svoji ruku z nožů. Démonický zabiják si pro svoji pomstu nemohl vybrat lepší příležitost. Noční můra se opět promění ve strašlivou skutečnost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Mám takový pocit, že režisér musí být teplej. Ve filmu narazíme na Gay klub, neustále nahá mužská těla(ani jedna nahá žena), vypráskání na holou(!!) a hlavně neuvěřitelně trapná sonda do duše dementního hlavního hrdiny. Nevím jestli tvůrci chtěli dát toho vola místo Freddyho(ten tu skoro není) do popředí, aby jsme si ho oblíbili, ale mě spíš nasral. Bylo mi u prdele jestli má chudáček špatné sny(scéna s nočním buzením asi 8x !!!),nezajímá mě jak si v pokoji tancuje a hraje si na drsňáka, nebo jak neumí udělat pár kliků a ještě si stěžuje. Jeho soukromí život mi byl ukradený a těšil jsem se na Freddyho a na horor-nedočkal jsem se. Už jsem jen čekal, až si ho před obrazovkou začne honit. To už by ani odpad nestačil. PS:SAMOTNÝ DABING JE MOŽNÁ JEŠTĚ HORŠÍ NEŽ CELÝ FILM!! POKUD MOŽNO VYHNĚTE SE ŠIROKÝM OBLOUKEM! ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

1) najhorší diel/film série a filmov o freddym kruegerovi, ktorý by mal byť vymazaný, zabudnutý, spálený a zničený (druhé diely/pokračovania zvyknú byť horšie, ale z 5 hviezdičiek do odpadu sa nepodarí každý deň); 2) post-moderna v najhoršom možnom svetle a najpríšernejšej forme - neorganicky, bezzubo a nefunkčne na seba nahádzané rôzne odkazy, citácie, nevhodný humor, nevkus a po scenáristickej stránke naozaj odpad hodný tohto hodnotenia; 3) artový psychologický horor o chlapcovi, ktorý zisťuje a odmieta prijať, že je gay; ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Z hlediska dialogů a plynulosti děje mnohem lepší a ne tak škrobené. Bohužel však dějově a scénáristicky téměř tragické. První polovina ještě ujde. Hlavní hrdina podává překvapivě slušný herecký výkon a jeho noční můry jsou působivé. Poté se ale scénárista dopouští neuvěřitelných kiksů, které mají za následek naprosto nelogické vložky, či dokonce celé sekvence. Na závěr tak už máme jen samoúčelná krvavé jatka, která ještě ke všemu nejsou ani trochu působivě natočena. Těžký paskvil, který těží tak maximálně z dobrého jména svého předchůdce a z neodolatelně slizkého hlavního záporáka. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sholder je talent. Coz ostatne napovida i jeho super "kvalitni" filmografie. Aby se mu povedlo uz v druhym dile paradne rozmrdat v ty dobe potencialni serii, to se fakt musel hodne snazit. Nastesti pak prisla paradni trojka, jinak by asi sel Freddy do hajzlu. Druhej dil je totiz znacne dementni, skoro jak kdyby ani do serie nepatril, pribeh je samostatnej, i kdyz jsou tu nejaky odkazy na prvni dil a de tu o to, ze Freddy otravuje nejakyho nesympatickyho pubertaka, aby za nej vrazdil. Myslenka ne uplne nejhorsi, ale jelikoz tu jsou tak dve dobry sceny, nulovy napeti, mizerne hrajici nesympaticky herci, neni moc ceho se chytnout. Freddy je sice fajn, pekne olezlej, ale nezachrani to. Slabsi 3*. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Co tohle jako sakra bylo? Z Freddyho je poltergeist, má debilní hlášky, vlastně všichni maj debilní hlášky, hlavní rádoby hrdina profesionální neherec........takových možností tenhle námět má a ani crawen ani sholder jej parřičně nevyužili.Ted jdu na trojku,tak uvidíme, co s tim proved Chuck Russel, který má mimch. prsty ve výborným béčku let 80. Sliz. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (26)

  • S herečkou a hlavnou predstaviteľkou prvého dielu Heather Langenkamp (Nancy) nikto nepočítal, a tak ju producenti s ponukou na pokračovanie ani len neoslovili. (beso74)
  • Natáčení probíhalo od 26. června do srpna 1985 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama