foto

Charles Bernstein

  • nar. 28.2.1943 (76 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Liza, Liza, Skies Are Grey
2013 Krueger (Another Tale from Elm Street)
2010 Charlotta-TS
Street Poet
2009 Darwin's Darkest Hour (TV film)
2008 Shattered!
Sweet Nothing in My Ear (TV film)
2007 Cante Jondo
Sybil (TV film)
2004 Rodinné hříchy (TV film)
2003 Profoundly Normal (TV film)
Síla lidskosti (TV film)
2002 Osobní zkouška (TV film)
Vánoční návštěvník (TV film)
2001 Zánik světa (TV film)
2000 Piknik (TV film)
Zotročení: Příběh Fanny Kembleové (TV film)
1998 Lví past (TV film)
Štvanice (TV film)
1997 Když je vrah na blízku
Los (TV film)
1996 Smrti v patách (TV film)
Sophie & the Moonhanger (TV film)
Čmuchalové 2 (TV film)
1995 Rumplcimprcampr
Zrádná minulost (TV film)
1994 My Name Is Kate (TV film)
1993 Between Love and Hate (TV film)
Konečné odvolání (TV film)
Mořský vlk (TV film)
Neporazitelný
1992 Drug Wars: The Cocaine Cartel (TV film)
Proces: Cena za vášeň (TV film)
Striptérka (TV film)
1991 Ano, Virginie, Santa Claus je (TV film)
Love, Lies and Murder (TV film)
Payoff (TV film)
Pravděpodobně vinen (TV film)
1990 Caroline? (TV film)
Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Lovci slonoviny (TV film)
Putování za láskou (TV film)
Pád do nemilosti (TV film)
She Said No (TV film)
Smrt přišla brzy (TV film)
1989 Love and Betrayal (TV film)
Zoufalá láska (TV film)
1988 Vražedný šepot (TV film)
1987 Allnighter, The
Duchem proti své vůli (TV film)
Dudes
Jsem uprchlý trestanec (TV film)
Last Fling, The (TV film)
Little Miss Perfect (TV film)
1986 Apríl
Rockabye (TV film)
Smrtící přítelkyně
1985 Chase (TV film)
Covenant (TV film)
Dlouhé horké léto (TV film)
Generation (TV film)
Malice in Wonderland (TV film)
Secret Weapons (TV film)
1984 Noční můra v Elm Street
1983 Cujo, vzteklý pes
Independence Day
Sadat (TV film)
1982 Bytost
1981 Scruples (TV film)
1980 Bláznivá cesta
Bogie (TV film)
Foolin' Around
1979 Love at First Bite
Tajemný dům na Garibaldi Street (TV film)
Women at West Point (TV film)
1978 Are You in the House Alone? (TV film)
Cops and Robin (TV film)
Fast Lane Blues (TV film)
Katie: Portrait of a Centerfold (TV film)
Křídla v Kitty Hawk (TV film)
Steel Cowboy (TV film)
Thaddeus Rose and Eddie (TV film)
Wild and Wooly (TV film)
1977 Escape from Bogen County (TV film)
Five Finger Discount (TV film)
Viva Knievel!
Vězeňské blues
1976 Gator
Městečko v Texasu
Nightmare in Badham County (TV film)
Rosemary má děťátko 2 (TV film)
Trackdown
Zebra Force
1975 Shadow in the Streets, A (TV film)
1974 Pan Majestyk
1973 Hex
Na straně zákona
Sweet Kill
That Man Bolt
This Is a Hijack
Útok včelích panenek
1972 Pigs
1970 The Man from O.R.G.Y.
1969 Surabaya Conspiracy

TV seriály

1980 Scruples (TV seriál)
1978 Who's Watching the Kids (TV seriál)

Dokumentární

2007 Refusenik
2005 After Innocence
1998 Return with Honor
1997 Miss Evers' Boys (TV film)
1994 Maya Lin: A Strong Clear Vision
1990 Rose Kennedy: A Life to Remember
1969 Czechoslovakia 1968

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace