Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Fú, riadny bizár! :-) Je to taký patetický patrionizmus, že nemám pochybnosti, že je to celé paródia, čo podľa mňa veľa ľudí s ohľadom na hodnotenia a komentáre nepochopila. Obe hlavné postavy výborne napísané. Teda tých bolo viac, ale okrem hlavnej dvojky to boli viac menej iba ploché archetypy slúžiace skoro iba na hahaha. Ale Carell s Malkovichom, to bola pastva. Jednak strašne dobre to hrali, ale hlavne tie ich postavy mali viacero rozmerov ako si tipneš na prvý pohľad. Carellov generál Neird nie je iba večný "průserář", čo chce ako bývalý vojak všetko riešiť bombou a Dr.Malroy (Malkovich) mierumilovný slniečkový vedátorko. Občas sa tieto ich vlastnosti fatálne striedajú. A k záveru skoro každej epizódy príde taká nie až moc vybičovaná sentimentálna dochuť. Uvidím ako sa bude dariť ostatným sériám, ale za mňa zatiaľ výborné. Teda... Za pár hluchých, alebo zatiaľ nevysvetlených miest zatiaľ. Tie ale myslím, že dajú zmyseľ v blízkej budúcnosti. Dúfam. :-) ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už před časem byla v poměrně tichosti tahle záležitost zrušena, a to bez velkých oslav závěru seriálu, či úspěšného zakončení. Bohužel se tak seriál zařadí do velké řady těch, které skončili dříve, než tvůrci zamýšleli, a také neměli šanci na řádné ukončení. Ne že by to byl nějaký velký hit, či komediální přelom, ba naopak, ve všech ohledech spíše průměrná záležitost. ()

Reklama

Schnaubik 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, koukal jsem na to vlastně jen proto, že v tom hrál Carell a já teprve nedávno dokoukal Office, do kterýho jsem se totálně zamiloval. Tady teda ten obraznej komickej řetěz občas padá, ale pořád to má svoje momenty a kvůli nim jsem se u toho udržel. Nim a Johnu Malkovichovi, kterej tu všechny strká do kapsy. Hodně cením snahu scénaristů působit co nejaktuálněji v rámci vydání toho seriálu - zapojení TikToku a memes, střet světa Twitteru s generálem ze staré školy, nebo debaty o K-Popu pro mě byly skvělý osvěžení starých kolejí. Zajímalo by mě, jak poplatné době to bude za 10 let. Solidních 6/10! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Z prvních dílů jsem byl otrávený přesně tak, jak jsem čekal - Space Force prostě není nic jiného, než trapná a veleprůměrná komedie spoléhající jen na debilní a trapné vtipy. Naštěstí jsem se rozhodl vytrvat, protože jsem uzřel potenciál. Koneckonců, dokoukal jsem i první sérii Avenue 5 a u ní jsem potenciál nenašel ani v dílu posledním. Tohle ale bylo lepší, než Avenue 5 - o dost. A líbily se mi narážky na Trumpa, hlavní postavy i obsazení a to, jak jsou do toho všichni zapálení a užívají si to. Kolem čtvrtého dílu se to ale začne nenápadně zlepšovat (jak po humorné, tak i po dějové stránce) a druhá polovina série už je jedna velká paráda, která mně, k mé velké radosti, nakonec docela pohltila. Takže ve výsledku jsem spokojen. Velice povedená satira, mnohem lepší, než Avenue 5 s parádním obsazením a hromadou skvělých nápadů se díl od dílu zlepšovala, takže o ty výsledné 4* ani nemusela moc bojovat, protože je má fakt zaslouženě. Samotného mně to překvapilo. Jen bych příště prosil víc Lisy Kudrow, což se mi ale, vzhledem k vývinu děje, nejspíš vyplní, takže nejen to je důvod, proč se na pokračování těším už teď. 70%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Popkulturní kosmická satyra trumpovské politiky.  Asi přesně to, co by jste čekali od seriálu se Stevem Carellem. On a John Malkovich to celé táhnou….na ostatních postavách se mělo ještě zapracovat, nebo je jinak obsadit. Zasazení do prostředí nové vesmírné složky americké armády mne baví. Co však hapruje, je vyváženost jednotlivých epizod. Humor taky občas vyznívá do ztracena a tak napadá vás, to co mne? Carell – Kancl – Gervais? Pořád nic? Jen si tak říkám, jak by to celé dopadlo, kdyby vedení Netflixu vytočilo na telefonu číslo právě Ricky Gervaise. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Vesmírne jednotky USA v skutočnosti nemajú jednotný dizajn uniformy aký je použitý v seriáli. (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama