foto

Fred Willard

  • nar. 18.9.1933
    Shaker Heights, Ohio, USA
  • zem. 15.5.2020 (86 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Fred Williard je americký herec. Narodil se 18. září 1939 v Shaker Heights v Ohiu. Vyrůstal v Clevelandu a chodil do vojenského institutu v Kentucky a ve Virginii. Diváci ho můžou znát ze seriálu ZPÁTKY DO STUDIA, kde hrál Marsha McGinleyho, dále ho diváci mohli vidět v seriálech : ŽENATÝ SE ZÁVAZKY, TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA, KROK ZA KROKEM, PŘÁTELÉ A SABRINA MLADÁ ČARODĚJNICE. Je ženatý od roku 1972 a jeho manželka se jmenuje Mary Williard.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Bobby Roberts Project
2017 Oh Damn
2016 Here Comes Rusty
Mascots
Padesát odstínů černé
2015 Bachelors
Russell Madness
2014 All Stars
Letadla 2: Hasiči a záchranáři
Old Soul (TV film)
Yank, The
2013 Dealin' with Idiots
Doin' It Yourself (TV film)
Max Rose
The Birder
Zprávař 2 - Legenda pokračuje
2012 Chuť znovu žít
I, Martin Short, Goes Home (TV film)
2011 12 vánočních přání (TV film)
Accidentally in Love (TV film)
Fred & Vinnie
Můj budoucí přítel (TV film)
Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi
Wish Wizard
Your Love Never Fails
2010 Holyman Undercover
Lilly's Light (TV film)
Mery v očekávání
Street Poet
2009 Mládí v hajzlu
School Gyrls
Scout's Honor
2008 Forever Plaid
Harold
The P.A.
VALL-I
2007 Fighting Words
Nestanu se tvojí ženou
Velkej biják
2006 Animovaný život (TV film)
Churchball
Děsnej doják
I'll Believe You
Ira & Abby
Nominace na Oscara
V tom domě straší!
Vánoce v ohrožení
2005 Strašpytlík
Ztroskotaná láska
2004 50 Ways to Leave Your Lover
First Time Caller
Killer Diller
Louskáček a Myší král
Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
Zahulíme, uvidíme
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2003 Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho (TV film)
Nikdo se nic nedozví
Prci, prci, prcičky 3: Svatba
Vichřice
2002 Teddy Bears' Picnic
Year That Trembled, The
2001 Kdo hulí, ten umí
Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
Svatby podle Mary
2000 Dropping Out
Nejlepší show
The Pooch and the Pauper (TV film)
Šupák
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Can't Stop Dancing
Ruka zabiják
1998 Půlnoc nikdy nekončí
1997 Kozy, kozy, kozičky
steve.oedekerk.com (TV film)
1996 American Yakuza 2 (TV film)
Čekání na Guffmana
1995 Prehysteria! 3
1994 Farmáři (TV film)
Hart a Hartová: Staré přátelství neumírá (TV film)
1991 High Strung
Rodney Dangerfield's The Really Big Show (TV film)
1989 I, Martin Short, Goes Hollywood (TV film)
1988 Best of Sid & Marty Krofft's D.C. Follies, Volume 1, The
Portrait of a White Marriage
Stand-up Comics Take a Stand (TV film)
1987 Ray's Male Heterosexual Dance Hall
Roxana
1986 History of White People in America: Volume II, The (TV film)
1985 Dopravní přestupky
History of White People in America, The (TV film)
Lots of Luck (TV film)
1984 Hraje skupina Spinal Tap
1983 Imps*
1982 National Lampoon a kino
1981 Perfect Woman, The (TV film)
1980 Jak vyzrát na vysoké životní náklady
Prezident a jeho rodina
1979 Americathon
Frajerka Annie a Pusinka (TV film)
Pen 'n' Inc. (TV film)
Prokletí Salemu (TV film)
1977 Cracking Up
Escape from Bogen County (TV film)
Legrace s Dickem a Jane
1976 Chesty Anderson U.S. Navy
How to Break Up a Happy Divorce (TV film)
Stříbrný blesk
1975 Podivná spravedlnost
1974 Harrad Summer
1973 Harrad Experiment, The
1970 Jenny
1969 Modelky na prodej
1967 Teenage Mother

TV seriály

2020 Jednotky vesmírného nasazení (TV seriál)
Edison Jaymesová (E07)
Zachraňte Epsilon 6! (E02)
Start (E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Legacy (S11E11)
2019 Historical Roasts (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Can't Elope (S10E20)
2018 Corporate (TV seriál)
The Long Meeting (S01E07)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Dear Beloved Family (S09E12)
2017 9JKL (TV seriál)
It Happened One Night (E12)
Nová holka (TV seriál)
Five Stars for Beezus (S06E22)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Frankova svatba (S08E19)
Hledá se Fizbo (S08E15)
Principál Keifth (S08E10)
2016 Hlasiťákovi (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Felix Navidad (S03E08)
Food Fight (S03E02)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Soused přes palubu (S06E12)
2014 Pan kritik (TV seriál)
2013 Family Tree (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
SkříňoCon 2013 (S05E08)
Výpomoc (S05E06)
Sbohem, Grace (S04E24)
další epizody (5)
Zpátky do školy (TV seriál)
Děkanské hry (S04E01)
2012 Breaking In (TV seriál)
The Legend of Hurley's Gold (S02E08)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Geniální dítě (S02E11)
Cleveland show (TV seriál)
Menace II Secret Society (S04E02)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
She Came Upstairs to Kill Me (S01E02)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Glory Daze (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná sledovanost (S02E20)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Skaut cestovatel (S01E21)
Chuck (TV seriál)
Chuck a životní vzory (S03E15)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sundejte ozdoby (S01E10)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Car (S04E18)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
Kauza rukojmí (E17)
Dům snů (E16)
Rande s překvapením (E15)
další epizody (10)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Ach, ta magie (S02E06)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Cops and Robert (S12E20)
The Accidental Terrorist (S12E13)
Trans-Fascism (S12E11)
další epizody (4)
2007 Zpátky do studia (TV seriál)
Něco tam nahoře je (E07)
Gracie a šikana (E06)
Noc plná možností (E05)
další epizody (7)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rodinná pouta (S10E18)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Phish and Wildlife (S08E12)
2003 Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Bitva navěky (S05E17)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
New Cowboy on the Block (S08E03)
2002 Teamo Supremo (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
Kolej, základ života (TV seriál)
So You Have a Boyfriend (E09)
Griffinovi (TV seriál)
Cesta do Evropy (S03E20)
Hořká chuť slávy (S03E18)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Vzlety a pády (S04E15)
Město chlapů (S04E14)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Lupe's Revenge (S06E03)
1999 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Choulostivé tajemství (S07E20)
Simpsonovi (TV seriál)
Sportovní neděle (S10E12)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Vacation (S02E02)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Rumor Mill (S02E25)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Den díkůvzdání (S07E07)
Finále (S06E23)
Požár u Riffa (S06E19)
další epizody (4)
1997 Roseanne (TV seriál)
Into That Good Night: Part 2 (S09E24)
The Truth Be Told (S09E21)
Roseanne-Feld (S09E20)
1996 Přátelé (TV seriál)
Joeyho ctitelka (S02E12)
Roseanne (TV seriál)
Mothers and Other Strangers (S09E11)
Home Is Where the Afghan Is (S09E10)
The Wedding (S08E23)
další epizody (4)
1995 Roseanne (TV seriál)
December Bride (S08E11)
1992 The Jackie Thomas Show (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Večeře s Anthrax (S06E18)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Dateline: Miami (S07E07)
1987 D.C. Follies (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)
Forever Fernwood (TV seriál)
1976 Sirota's Court (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)

Dokumentární

2020 Kaufmania!
Time Warp: The Greatest Cult Films of All-Time- Vol. 3 Comedy and Camp
2019 Funny You Never Knew
2017 Every 40 Years
2016 Bowery Rhapsody: The Rise and Redemption of Hollywood's Original 'Brat Pack'
Classic Hollywood Cinemas
Robert Klein Still Can't Stop His Leg
2014 Bob Zany: Close But No Cigar
2007 Fired!
Heckler
In Search of Puppy Love
2006 Fowl Play (TV film)
2005 The Aristocrats
2004 Christmas in Tinseltown
Frasier - analýza smíchu (TV film)
Spinal Tap Goes to 20 (TV film)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
1992 Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out, A (koncert)
1988 Superman 50th Anniversary (TV film)
1986 Big City Comedy
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

Video kompilace

2004 The Simpsons: Gone Wild (video kompilace)

Host

TV pořady

2019 What Just Happened??! (TV pořad)
2017 Animal Nation with Anthony Anderson (TV pořad)
2016 The $100,000 Pyramid (TV pořad)
The 2nd Annual Carney Awards (TV pořad)
2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
The 42nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2014 Vánoční města Ameriky (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 Trust Us with Your Life (TV pořad)
2010 1984 Los Angeles Comedy Competition with Host Jay Leno, The (TV pořad)
The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2009 2009 Game Show Awards (TV pořad)
2008 Celebrity Family Feud (TV pořad)
Larry the Cable Guy's Star-Studded Christmas Extravaganza (TV pořad)
Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2007 Free Radio (TV pořad)
2006 Comedy Central Roast of William Shatner (TV pořad)
2004 World Cup Comedy (TV pořad)
2003 Comedy Central Presents: The Commies (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
On Stage at the Kennedy Center: The Mark Twain Prize (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 Circus of the Stars #14 (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 Siskel & Ebert & the Movies (TV pořad)
1983 Thicke of the Night (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Battle of the Network Stars XI (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
The Tom and Dick Smothers Brothers Special I (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1973 The Burns and Schreiber Comedy Hour (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1967 The Pat Boone Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky