foto

Fred Willard

  • nar. 18.9.1939 (77 let)
    Shaker Heights, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Fred Williard je americký herec. Narodil se 18. září 1939 v Shaker Heights v Ohiu. Vyrůstal v Clevelandu a chodil do vojenského institutu v Kentucky a ve Virginii. Diváci ho můžou znát ze seriálu ZPÁTKY DO STUDIA, kde hrál Marsha McGinleyho, dále ho diváci mohli vidět v seriálech : ŽENATÝ SE ZÁVAZKY, TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA, KROK ZA KROKEM, PŘÁTELÉ A SABRINA MLADÁ ČARODĚJNICE. Je ženatý od roku 1972 a jeho manželka se jmenuje Mary Williard.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2017 Oh Damn
2016 Here Comes Rusty
Mascots
Padesát odstínů černé
2015 Bachelors
Russell Madness
2014 All Stars
Letadla 2: Hasiči a záchranáři
Yank, The
2013 Dealin' with Idiots
Doin' It Yourself (TV film)
Max Rose
The Birder
Zprávař 2 - Legenda pokračuje
2012 I, Martin Short, Goes Home (TV film)
The Magic of Belle Isle
2011 Accidentally in Love (TV film)
My Future Boyfriend (TV film)
Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi
Wish Wizard
Your Love Never Fails
12 vánočních přání (TV film)
2010 Holyman Undercover
Mery v očekávání
Street Poet
2009 Imps*
Mládí v hajzlu
Scout's Honor
2008 Forever Plaid
Harold
P.A., The
VALL-I
2007 Fighting Words
Nestanu se tvojí ženou
Velkej biják
2006 Animovaný život (TV film)
Děsnej doják
Churchball
I'll Believe You
Ira & Abby
Nominace na Oscara
Vánoce v ohrožení
V tom domě straší!
2005 Strašpytlík
Ztroskotaná láska
2004 First Time Caller
Killer Diller
Louskáček a Myší král
The Simpsons: Gone Wild (video kompilace)
Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
Zahulíme, uvidíme
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
50 Ways to Leave Your Lover
2003 Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho (TV film)
Nikdo se nic nedozví
Prci, prci, prcičky 3: Svatba
Vichřice
2002 Teddy Bears' Picnic
Year That Trembled, The
2001 Kdo hulí, ten umí
Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
Svatby podle Mary
2000 Dropping Out
Nejlepší show
Pooch and the Pauper, The (TV film)
Šupák
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Can't Stop Dancing
Ruka zabiják
1998 Půlnoc nikdy nekončí
1997 Kozy, kozy, kozičky
steve.oedekerk.com (TV film)
1996 Bok po boku (TV film)
Čekání na Guffmana
1995 Prehysteria! 3
1994 Farmáři (TV film)
Hart a Hartová: Staré přátelství neumírá (TV film)
1991 High Strung
Rodney Dangerfield's The Really Big Show (TV film)
1989 I, Martin Short, Goes Hollywood (TV film)
1988 Best of Sid & Marty Krofft's D.C. Follies, Volume 1, The
Portrait of a White Marriage
Stand-up Comics Take a Stand (TV film)
1987 Ray's Male Heterosexual Dance Hall
Roxana
1986 History of White People in America: Volume II, The (TV film)
1985 Dopravní přestupky
History of White People in America, The (TV film)
Lots of Luck (TV film)
1984 Hraje skupina Spinal Tap
1982 National Lampoon a kino
1981 Perfect Woman, The (TV film)
1980 Jak vyzrát na vysoké životní náklady
Prezident a jeho rodina
1979 Americathon
Frajerka Annie a Pusinka (TV film)
Prokletí Salemu (TV film)
1977 Cracking Up
Escape from Bogen County (TV film)
Legrace s Dickem a Jane
1976 How to Break Up a Happy Divorce (TV film)
Chesty Anderson U.S. Navy
Stříbrný blesk
1975 Podivná spravedlnost
1974 Harrad Summer
1973 Harrad Experiment, The
1970 Jenny
1969 Model Shop
1967 Teenage Mother

TV seriály

2016 Hlasiťákovi (TV seriál)
2014 Pan kritik (TV seriál)
2013 Family Tree (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná sledovanost (S02E20)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Glory Daze (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Ach, ta magie (S02E06)
2007 Hvězdná brána (TV seriál)
Rodinná pouta (S10E18)
Zpátky do studia (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
2003 Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
2002 Teamo Supremo (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Sportovní neděle (S10E12)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1996 Přátelé (TV seriál)
Joeyho ctitelka (S02E12)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1987 D.C. Follies (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)
Forever Fernwood (TV seriál)
1976 Sirota's Court (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)

Dokumentární

2017 Every 40 Years
2016 Bowery Rhapsody: The Rise and Redemption of Hollywood's Original 'Brat Pack'
Classic Hollywood Cinemas
Robert Klein Still Can't Stop His Leg
2014 Bob Zany: Close But No Cigar
2007 Fired!
Heckler
In Search of Puppy Love
2006 Fowl Play (TV film)
2005 The Aristocrats
2004 Frasier - analýza smíchu (TV film)
Christmas in Tinseltown
Spinal Tap Goes to 20 (TV film)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
1992 Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out, A (koncert)
1988 Superman 50th Anniversary (TV film)
1986 Big City Comedy
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
The 42nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)
2014 Vánoční města Ameriky (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 Trust Us with Your Life (TV pořad)
2010 The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
1984 Los Angeles Comedy Competition with Host Jay Leno, The (TV pořad)
2009 2009 Game Show Awards (TV pořad)
2008 Larry the Cable Guy's Star-Studded Christmas Extravaganza (TV pořad)
Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2007 Free Radio (TV pořad)
2006 Comedy Central Roast of William Shatner (TV pořad)
2004 World Cup Comedy (TV pořad)
2003 Comedy Central Presents: The Commies (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
On Stage at the Kennedy Center: The Mark Twain Prize (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 Circus of the Stars #14 (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 Siskel & Ebert & the Movies (TV pořad)
1983 Thicke of the Night (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Battle of the Network Stars XI (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
Tom and Dick Smothers Brothers Special I, The (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1973 The Burns and Schreiber Comedy Hour (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1967 The Pat Boone Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace