Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

PlaCzech 

všechny recenze uživatele

Hrozně rád bych tomu dal víc hvězdiček, ale prostě s čistým svědomím nemůžu. Najde se tam pár dobrých gagů, ale to prostě nestačí. Skáče se od vážného k absurdnímu tónu moc křečovitě, a prostě to celé nějak nedrží pohromadě. Mám z toho podobný pocit jako z první série Parks and Recreations, která byla dost podobná, ale zlepšili se a seriál nakonec patří k mým oblíbeným, a doufám že se seriál v druhé sérii najde, pokud tedy bude. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár hercov je tu trochu nevýrazných, to je asi jediný výraznejší problém. Páči sa mi ale ten tím a vychádza im dosť inteligentných vtipov. Občas neustrihnú scénku hneď po vtipe, ale ukazujú ešte reakcie a je to dosť prdel. Malkovich odpustí, najlepší sú otec s dcérou Carell a Diana. Mám to celkom rád. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série. Těšil jsem se hodně a první díly mě nadchly. Dobývání vesmíru, Steve Carell a přesně očekávaný humor. Od poloviny první řady ale šla kvalita dolů. Mrzela mě hodně kvalita akčních scén. Ano, zde se nečeká nějaká pecka, ale akční scény byly přímo otřesně trapné. V posledních dílech vážná témata byla nudná (nebo spíš každá scéna od začátku s Lisou Kudrow). I přes lehké zklamání se budu těšit na další řady a špičkování mezi generálem a hlavním vědcem (úžasný Malkovich), docela fajn postava dcery a sympatický nápadník a v neposlední řadě jednohvězdičkový generál připomínající postavy Lloyd Bridges - generál ve Žhavých výštřelech. Druhá série postrádá akci, je konzistentnější než první a bohužel má hodně slabý začátek. Takže oproti loňsku, kdy mě závěr spíše zklamal a byl jsem ze seriálu lehce rozpačitý, letošní řada mě už už přiměla seriál opustit, abych po shlédnutí posledního dílu byl nadšen a s radostí vyhlížel třetí řadu. Poslední díl je totiž úžasnou kombinací sentimentu, emocí a humoru. Zásluhu na tom má většina postav, ale opět - viva jednohvězdičkový generál Brad. Je úžasný! ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Není to skvělý, není to špatný. Táhne to hlavně Malkovich se svými chvilkami vzteku, šílenství nebo melancholie. Určitě by si Space Force zasloužilo trošku lepší scénáře, jelikož idea v sobě skrývá mnoho potenciálu. Přitom výprava je určitě over budget tady. -"Look, this happened in space, so the response must be in space as well. I have consulted a space attorney." -"The fuck?" ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Největší problém Space Force tkví v tom, že od toho lidi očekávají něco jako Office ve vesmíru, protože je to od stejného tvůrce a hlavní role se opět chopil Steve Carrell. Jenže tam ona podobnost končí. Space Force si jde vlastní cestou. Nenásilná politická satira, která se občas trefí do černého a občas jí ten vtípek úplně nevyjde. Pořád však převažuje zábava nad trapností. Hlavním plusem je skvěle fungující dvojice Carrell-Malkovich, jejichž interakce mě neskutečně baví a rád je sleduju. Nejvíc baví záchranná operace ve druhém díle a Kokomo.  Jak se ukázalo, tak druhá řada byla pro seriál konečnou. Nebylo to špatné, ale do historie komedií se to určitě nezapíše zlatým písmem. První řada možná víc těžila z trefování se do politické scény, kdežto ta druhá prostě jen tak bezcílně byla. Škoda, dobrých sitcomů nikdy není dost a Netflix by nějaký potřeboval. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Stevov Carellov otec slúžil v armáde a tiež bojoval v 2. svetovej vojne, preto Carell požadoval, aby bol seriál po celý čas úctivý k armáde. (Weezy22)
  • Vesmírne jednotky USA sa nachádajú vo Wild Horse vo východnom Colorade. Avšak samotné natáčanie prebiehalo v Los Angeles, ktoré je od Wild Horse veľmi odlišné. (Weezy22)
  • Kovový model slnečnej sústavy na námestí jednotiek vesmírneho nasadenia je geocentrický model zo stredoveku. (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama