Reklama

Reklama

Po stopách vraha

  • USA Midnight in the Switchgrass (více)
Trailer 1

Agenti FBI Karl Helter a Rebecca Lombardiová prošetřují případ obchodování se ženami. Pátrání je zavede až na Floridu, kde s pomocí místního strážce zákona Byrona Crawforda navíc nečekaně narazí na stopu sériového vraha. Oba případy se začínají prolínat. Rebeccu někdo unese a Karl s Byronem mají pouhé čtyři hodiny, aby jí zachránili život... Snímek vznikl na motivy skutečného příběhu sériového vraha a násilníka a mezi obsazením najdeme takové hvězdy jako legendu akčních filmů Bruce Willise či Megan Foxovou, která se svou rolí ve snímku po delší pauze vrátila na obrazovky. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (50)

silentname 

všechny recenze uživatele

Od "Midnight In The Switchgrass" som dokopy nečakal nič. Nakoľko Bruce Willis posledné roky skutočne účinkuje v obrovskom množstve lacných akčných filmov a detektívok, toto pôsobilo ako ďalší film do toho žánru. A v podstate tak by sa to celé aj v jadre dalo definovať. Ďalší lacný film s Willisom. A dokopy si tu tentokrát ani moc nezahrá. Viac je tu hlavnou hrdinkou Megan Fox a Emile Hirsch. Pričom by som povedal, že Megan nie je výrazne zaujímavá, ale ani vyslovene zlá, no Emile Hirsch je tu asi jeden z hercov, ktorí do toho dávajú všetko. A na to, o aký film ide ho musím celkom obdivovať. Solídny výkon, ktorý predčí všetkých ostatných čo sú tu. Okey je ešte aj Lukas Haas, ktorý hrá zloducha filmu, no dokopy toto nie je film, kde je moc nad čím plesať. Film podľa mňa nie je čistá tragédia, ale určite to nie je film, kde by nám Bruce dokázal, že si vie opäť vyberať dobré filmy, ktoré sojí za to vidieť. Hodnotenie: C ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak do půlky jsem si říkal, že by to zase nemusela být taková hrůza. Jasně, víceméně to přesně odpovídá filmům, které Willis a Fox točí, ale i v blátě se dá najít perla. Navíc Hirsch se docela snaží a dokáže působit jakž takž důvěryhodně i přes to, že mu naprosto příšerná manželka říká věci typu "Ty fívky potřebují někoho, jako jsi Ty." nebo "Domluvili jsme se, že naše holčička bude na prvním místě." Nicméně když se film přehoupne do druhé poloviny, je to čím dál tím horší a horší a závěr, který korunuje zúčtování se záporákem, už je vyloženě k smíchu. No Willisova postava je tu naprosto zbytečná a docela by mě zajímalo, proč ho tvůrci zlanařili, když jeho jméno už dávno netáhne. 30% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Debut Randalla Emmetta, producera nízkorozpočtových a nízkoúrovňových filmov, ako režisér! Film sa snaží priblížiť sa k známejším klasikám daného žánru. Je však od začiatku jasný, že takéto šance sú len utópiou. Bohužiaľ, herecky najslabším článkom je Bruce Willis, Megan Fox, v rámci možností, je celkom akceptovateľná. Tú solídne dopĺňa Emile Hirsch. Príbeh s jasným vedením, bez nečakaných momentov a prekvapení. V danom žánru existujú aj filmy, ktoré majú viac chýb a mali aj horší výsledok. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

figgo jr. 

všechny recenze uživatele

Tuctová kriminálka, která by s těží obstála i jako tv epizoda Kriminálky Las Vegas nebo podobného seriálu. Jediné pozitivum je zajímavé obsazení jako Emile Hirsch, Lukas Haas a Megan Fox. Hlavně díky ním jsem film dokoukal. Bruce Willis je tu potom naprosto zbytečný a kdyby jeho postava ve filmu nebyla nic tom na něm nezmění. 4/10 ()

mardun odpad!

všechny recenze uživatele

Půlnoc v  příběhu Switchgrass je poměrně nezajímavá a zcela bez inspirace. V Pensacole na Floridě je na svobodě sériový vrah, který se zaměřuje na mladé ženy, které jsou prostitutkami. Využívá svou práci jako řidič náklaďáku, aby se vyhnul odhalení, ale na jeho ocase je vášnivý státní policista. Tento počestný člen rozvráceného soudního systému se střetne s dvojicí FBI, agentkou Rebeccou Lombardo (Megan Fox) a agentem Karlem Helterem (Bruce Willis), kteří pracují na stejném pachateli z jiného úhlu, což je vede ke společné práci na dopadení predátora. Navzdory výtečnosti v titulcích a reklamě filmu je Willisův Karl ve filmu naprosto promarněný a jeho role je nepotřebná. Film pokulhává kvůli nedostatku zaměření na Rebeccu, která zoufale usiluje o spravedlnost pro tyto mladé ženy, které si zaslouží šampiona, s rizikem ohrožení sebe sama. Velká část filmu závisí na tom, jak se Rebecca vystavuje nebezpečí záchrany životů, ale je kriminálně nevyužitá. Státní policista Emile Hirsch Byron Crawford je mezitím typickým archetypem, který má plné zuby soudního systému, který nectí životy obětí. I když Rebecca a Crawford nic kloudného nevymyslí, vypadají trochu lépe, protože Willisova postava je směšně napsána. nevyhnutelně se stane, že film zmizí mezi miliony titulů dostupných na streamovacích platformách.  Midnight In The Switchgrass není ten, který stojí za uznání. Vzhledem k tomu, že je v dnešní době tolik dostupného, ​​Midnight In The Switchgrass nestojí za těch 100 minut ztraceného času. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Produkce filmu byla na nějaký čas pozastavena kvůli pandemii koronaviru. (SONY_)

Reklama

Reklama