Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro fanoušky Jackass. Finská čtveřice hospodařící na jedné farmě kdesi u polárního kruhu předvádí, že i v Evropě se umí lidi bavit zvrhle. Jarppi, Jukka, Jarno, HP a jejich prase Britney vás dokáží spolehlivě rozesmát, pokud tedy nejste suchaři. (C0r0ner)

Recenze (25)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

totálně neatraktivní nuda. Čtyři blonďáčci si hrajou se svým prasetem a film je jen o tom jaký je počasí ve finsku a jak se tam střídaj roční období. Dudesoni si taky skoro vždycky přivoděj narozdíl od jackass vážný úrazy, čimž jejich hovadiny maj ještě větší přídech amatérismu. Je mi jedno, jestli tu byli první oni, ale radši dám přednost americký partě než nějakejm finským hošikům. hvězdu dávám za fakt pěkné finské ženy. ()

Lusů 

všechny recenze uživatele

Duudsonit elokuva on hullu, nic jinýho jsem nemohla říct na otázku co na to říkám, když jsem dvd vracela svojí finské lektorce. Při sledování výkvětu finského národa jsem se chvílema dusila smíchy, občas přemýšlela jestli se běžet vyzvracet teď, nebo až za chvíli (operace kotníku?!) a chvílema prostě jen zírala s bradou dole a s pocitem že tohle normální člověk (ani Fin!!!) prostě udělat nemůže ... ()

Reklama

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

Fínsak banda samovrahov ktorý dokazujú že aj tie nemožné veci ktoré by nikto nespravil môžu spraviť práve oni. Ono to nebola taká komédia ako napr, The Mask (Maska) alebo Ace Ventura.... Proste bolo to o veciach ktoré sú natoľko šialené a nebezpečné až sú smiešne. Ked som o tom poprvé počul tak som si myslel že to bude ako Jackass a nebol som od toho daleko akurát že tu im je jedno či zomriu alebo nie v tom sa od Jackass líšia. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všechny možné Jackass, viděl jsem i ruskou napodobeninu a teď přišla na řadu tahle finská. Tihle 4 finští maníci a jejich prase Britney, kteří jsou zakladateli tohoto masochistického humoru a byli tak i inspirací pro Johnyho Knoxvila k americkému Jackassu, jsou doopravdi blázni na entou a nebojí se provést triky, u kterých si jsou stoprocentně jisti, že si při nich něco zlámou. Jako hosty zde uvidíte například Steva O nebo Bam Margeru nebo pornohvězdu Ritu Faltoyano, která s nimi taky pěkně zatočí:-) Jestli vás zajímá, proč se tihle chlápci nechají střílet gumovým projektilem velikosti vlašského ořechu do prsou bez chráničů a proč se pak diví, že mají krev v plicích a nemohou dejchat, tak je to jasná volba jak prožít 76 minut:-) ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

Je až ostudné kolik lidí si stále myslí, že Jackass byli první a Dudesons je pouze kopírují.. samozřejmě nebudu nic předstírat, já jsem byla mezi nimi taky.. :) každopádně po té co jsem jednou projížděla všemožná videa Jackass na Youtube.. mi vyskočilo jedno video Dudesons.. a tak nějak to začalo.. absolutně jsem si tuhle finskou Fantastic Four oblíbila.. a můžu říct, že i teď si raději pustim jejich video, i když mám Jackass ráda.. Dudesons, totiž narozdíl od mnoha kousků amerických soudruhů, nepoužívají nechutnosti, jako jejich hlavní party triky.. ale ukazují nám, kam až skutečně dokážou lidé zajít se sebemrzačením.. téžko říct, co je pro člověka zdravější.. ;)) a ještě něco.. pokud někdo (MMR) i po shlédnutí tohohle filmu, kde ještě na začátku Steve-O říká, že Finové s timhle přišli dřív, než Američani, napíše že se opičí, tak tam asi bude něco v nepořádku.. :D ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Finská premiéra filmu probíhala v autokině. (zdenur)

Reklama

Reklama