Reklama

Reklama

VOD (1)

Autobus plný vězňů se na opuštěné silnici stane terčem útoku a řidič (Javier Gutiérrez) musí bojovat o život s pasažéry i útočníky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Místy slušně atmosferický thriler, který by se klidně dal natočit i v našich končinách. Napínák převážně ze stísněného prostoru obrněného autobusu na přepravu vězňů. Bohužel motiv a logika některých činů i chování postav je občas silně přitažená za vlasy a dost to kazí výsledek. Za mě slabší 3 hvězdy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zatím dost podhodnocený Thriller ze Španělska, který sice nedosahuje kvalit svých předchůdců a dost možná se na něj za rok nebude vzpomínat jako na klasiku, ale to neznamená, že se nejedná o strhující, napínavý a zábavný film. Obrněný vůz se 6 vězni je v noci přepaden záhadným útočníkem, který má na jednoho vězně zálusk, ale je ochotný popravit kohokoliv, pokud nebudou spolupracovat. Javier Gutiérrez je osvědčený herec, který se proslavil především v Záhadné bouři a Kde jsem doma, tedy o solidní herecký výkon není nouze a zaujmou i charaktery vězňů, kde každý je něčím zajímavý a svým způsobem správně nepříjemný. Film rozdává karty poměrně rychle, ale dokáže občas překvapit zajímavým zvratem, je dostatečně napínavý, místy strhující a místy i nečekaně brutální ( ustřelená ruka, hasičák, šroub) jsem tady rozhodně nečekal a za to chválím. Spokojený jsem i s finálním rozuzlením, které sice není nikterak šokující, ale rozhodně dává smysl. Jsem spokojen výborně jsem se bavil. První menší trefa z letošního Netflixu. Příběh****, Akce*** Humor**, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Taký klasický, štandardný thriller, ktorý sa snažil zahrať to na diváka svojim moralizovaním v závere a pointou, že niekedy je nutné urobiť aj niečo protizákonné, aby si človek vybojoval zaslúženú spravodlivosť. Avšak tie jednotlivé dejové cestičky a vedľajšie dejové linky zaváňali častou banalitou a štandardným podaním príbehu. Nič také, čo by výraznejšie zaujalo, skôr naopak, bola tu častá nuda. Slabší priemer. 55/100 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Španělé tyhle jednohubky umí,ale umí je rozhodně lépe.Bajocero není bohužel nic víc než jen spotřební thriller na jedno použití,ve kterém lehce hapruje logika a i když u něj divák nebude vyloženě trpět,nic moc mu nepřinese.Motivace "útočníka" mi nepřišla úplně mimo,jen to ale mohl - ve chvíli kdy už byl transport jeho - udělat jinak.Ale to by asi zase nebyla taková "zábava"...60% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Výborný Španělský Thriller, bez nějakých delších, nudnějších pasáží. Atmosféra výborná, herci dobří. Pointu sice odhadnete už ze začátku, ale i tak to bylo napínavé až do samotného, ledového finále. Ta čtvrtá hvězda je za ty tři výborné, brutální scény - hasičák, šroub, ustřelená ruka. Motivaci útočníka jsem plně chápal. (85. hodnocení) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)
  • Náklaďák přejede ostnatý řetěz a jede ještě nějakých pár metrů. V záběru zezadu na náklaďák je vidět, že levé přední kolo není píchlé. Potom, co vystoupí i druhý policajt, je záběr na přední pravé kolo, před kterým leží ostnatý řetěz. (noxi600)
  • Miguel (Karra Elejalde) unese vězeňský náklaďák, prvně startuje škrtáním dvěma drátky, ale ve druhé scéně startuje pravou rukou klíčem. (noxi600)

Reklama

Reklama